Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SUSJEDA MATILDA

Imam 19 god. i živim na selu. U slobodno vrijeme kada ne radim bavim se sportom ili obavljam po selu ako nešto neko triba. Do mene živi jedna žena koja ima 48 god. ona je rastavljena i ima jednu kćer koja živi sa njom. Njena kćer se zove Ana, a ona se zove Matilda. Njena kćer je mojih godina i već smo se dosta puta jebavali gdje god smo stigli. Ona je pre jebozovna velike sise i guza. A Matilda je još bolja veće sise i guza igleda kao prava milfača kojo po izgledu i ponašanju fali neko da je dobro izjebe jer se nije odavno pojebala. Ona i kćer me redovito zovu ka sebi na kavu ili da im nešto pomognem no ona je znala da ja i Ana se često jebemo pa joj je to drago jer sam to ja a ne netko drugi. Naravno kada smo u Aninoj sobi ona gleda kroz ključanicu i sluša kako Ana stenje.

No što je bitno je da je vidila moja alat od nekih 22cm i to joj se svidilo kad mi je jednom šapnula na uho naravno to mi je bilo drago čut od takve milfe kao šta je Matilda no nisam ni slutio da bi taj alat Matilda htjela osjetiti u svojoj pici. Jedno dana Ana je morala otići na put na dva dana. Naravno za oproštaj smo se poševili u njenom kupatilu. Dok sam ju guzio Matilda nas je gledala i drkala svoju picu. Kada sam svršio Ana se otuširala i otišla leć jer je išla rano ujutro. Sutra posljepodne Matilda me pozvala na kavu ali to je naravno bilo to da iskoristi moj kurac dok nema Ana. Kada sam došao ona je bila u tangama i grudnjaku da me naravno izazove na sex. Kada sam sjeo kraj nje kurac mi se naravno odma diga a ona je to primjetila i uhvatila se posla. Izvadila ga je i gaća i počela pušit. Pušila ga je do jaja. Nisam znao da ima tako duboko grlo nije kao Ana. Kada mi ga je popušila stavila ga je među sise i lagano no ga drkla svojim velikim sisama. Nakon toga se skinula skroz kao i ja i ja sam joj počeo lizati picu. Bila je toliko vlažna i sočna da se dalo slutit da je napaljena i da se nije odavno poševila.

Dok sam joj lizao picu ona je doživila orgazam par put dok je moj jezik parao njen klitić koji je bio napet kao puška. Kad sam ju dobro navlažio ona je podigla noge a ja sam lagano sa svojim kurco prelazio preko pice dok mi nije skliznuo u nju. Kada je ušao ona je zastenjala i rekla:"napokon više nako toliko vrimena da je kurac ušao u moju mačkicu". Ja sam ju uhvatio za bokove i nabiao na kurac sve žešće i žešće. Ona je samo dahćala i vikala jebi me, jebi me. Nako sta sam joj malo picu razdrma ona se naguzila a ja sam joj grnuo kurac u šupak. Ona je nastavila da dahće a ja sam ju guzio žestoko. Dok sam ju guzio ona je svršavala mnogo puta. Ja sam ponovo vratio kurac u pičku i jebavao ju a ona je i dalje svršavala po njmu. Kasni je htjela popušit ga da okusi sok svoje pičke koji nije odavno okusila. Dok ga e pušila ja sam joj lagano drkao picu. Nakon nekog vremene i žestokog sex i meni je došlo da svršim. Ona je naravno htjela u usta da okusi mušku vrelu spermu koju nije odavno osjetila kada sam joj svršio ona je uživala u njoj. Nakon toga mi je je polizala kurac i rekla da bih ovo htjela ponovo šta prije to bolje.

Naravo i ja bih ovo ponovo nakon ovoga. Dogovorili smo se da ćemo sljedeći put i Anu u ovo ubacit pa ćemo i to probati. Mama i kćer sljedeći put to će bit pravi sex. Nako nekog vremana našao sam se sa njih dvije u krevetu obe željne kurca i jebanja. Naravno Matilda više jer se zadnji put zabavila samnom nakon dugo vremena i zato se nije skidala sa kurca dok sam ja ležao i Ani lizao picu. Matilda je dosta puta svršila po kurcu i tako ga samo navlaživala da joj klizi u picu. Nako jebavanja sam joj napunijo picu. Dok se sperma slivala niz moj kurac Ana je to lizala. Ana je rekla da ona želi to da joj se svrši u picu jer to voli. Njih dvije su bile zadovoljne pa sam nabrzinu i Anu izjebao pa sam i njoj napunio picu. Tako da sam mami i kćeri napunio pice kakav doživljaj za pamćenje. Rekle su da jedva čekaju drugi put da im opet napunim pice.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija