Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjeda se poskliznula

Zima je već trajala, a pao je i prvi snijeg. Kako je padao na mokru zemlju od kiše tako se stvarala bljuzga, a kad je stislo i led. Živim u predgrađu i ralice su rijetke ovdje, samo na glavnoj cesti, pa ih tu kod mene ni ne vidimo. Živim sam već par godina, nije loše, ali s vremena na vrijeme bi si volio isprazniti jaja u neku toplu pičku. Najčešće drkam, a ponekad si priuštim i neku egzibiciju sa plaćanjem seksa za par sati. Ali to nije bilo to.

Ove zime sam dobio skoro svakodnevno pražnjenje jaja i to posve neočekivano, od svoje prve susjede Darinke. Darinka je bila udata žena, majka dvoje studenata, te dobrodržeča dama od 46 godina. Imala je sve na svom mjestu, a na stražnjici i malo više nego što treba. Radila je u jednoj firmi u uredu, mislim da je rekla da je u pitanju računovodstvo ili tako nešto pa je od sjedenja i guza narasla. Bila je jako zgodna i po licu se teško moglo reći koliko ima godina, osim po borama oko očiju. Kosa je bila uredno farbana u neku kestenjastu boju, koja je bila, kako sam kasnije ustanovio, u skladu sa bojom grmića među nogama. Muža sam joj znao bolje nego nju, jer smo se znali družiti u lokalnoj birtiji vikendima, a i oko mehaničarskih pitanja naših vozila. Sad je već duže bio na putu, pošto je vozio za jednu špeditersku firmu, te ga nije znalo biti po desetak dana. I sad sam ja čistio lopatom snijeg ispred svoje kuće, a kako sam znao da ni njega nema krenuo sam čistiti i onaj pred njihovom kućom. Bio sam na pola kad je došla Darinka i počela:

- Oooo, Žarko, pa baš ti hvala na ovome. Već sam mislila da ću sad gaziti kroz cijelac do kuće.. -govorila je dok sam ja gledao u njene čizmice od gamoša, pa sam samo zaključio da ne bi bilo pametno.
- Pripazi Dare da ne padneš, ispod snijega je led.. -nisam do kraja ni rekao kad je počela padati.

Priskočio sam, ali je ona već gadno tresnula na pod i samo zajaukala. Primio sam ju ispod ruku i polako ju podizao. Nesvjesno su mi ruke završile na njenim bujnim sisama, ali sad o tome nismo ni ona, a ni ja razmišljali. Rekla je da ne može stati na nogu, pa sam odložio lopatu uz kuću i pomogao joj da uđe u kuću. Posjeo sam ju na stolicu u kuhinji i skinuo čizmu sa zdrave noge, pa onda krenuo na onu koja ju je boljela. Polako sam skidao čizmu dok je ona stenjala i stiskala zube, a kad sam skinuo čizmu zglob je naočigled počeo oticati. Skinuo sam joj jaknu, a ona si je skinula pulover koji je imala na sebi, pa sam rekao da joj moramo staviti hladan oblog na nogu. Sjedila je u suknji, najlonkama i košulji na stolici i gledala me, pa samo rekla:

- Ja to neću moći.. moraš me ti skinuti. -malo sam zastao i počeo sam se lagano preznojavati.
- Dare, susjedi smo, ali.. . -prekinula me.
- Žarko ne seri, kao da nisi nikad vidio žensko.. -samo sam kimnuo glavom i pomogao joj da ustane.

Naslonila se na mene i ja sam joj krenuo skidati suknju i osjetio sam toplinu njenih nogu preko najlonki. Krenuo sam sa skidanjem najlonki i kao za inat malo su zapele za njene gaćice, pa sam pogledao Darinku, a ona je samo kimnula glavom i ušao sam rukom između njenih nogu, te osjetio toplinu njenih butina, a i ja sam pocrvenio kao rak dok mi je kurac napinjao gaće i hlače. Iščeprkao sam najlonke iz gaćica, pa sam ih sad spustio do kraja i osjetio sam kako ima glatku kožu. Zatim se ponovo sjela, a ja sam otišao do sudopera potpuno nesvjestan svog dignutog kurca, te namočio jednu kuhinjsku krpu u hladnu vodu i stavio joj na zglob noge koju je digla na drugu stolicu. Nisam mogao da ne vidim dlačice koje su virile uz rub njenih gaćica. Osjetio sam da me gleda, pa sam ju pogledao, a ona se nasmješila i tiho rekla:

- Ajd mi pomogni do sobe da se presvučem.. -polako sam ustao i njen pogled je samo skrenuo na moju izbočinu koje sam tek sad postao svjestan, a onda joj pomogao da ustane, pa je naslonivši se na mene odšepsala do spavaće sobe, da bi mi tamo rekla- Pričekaj da me pridržiš da ne padnem.

Pridržavao sam ju dok je skidala košulju, a onda i grudnjak, pa sam sad buljio u dvije velike sise koje su lagano visile, a moj kurac je htio eksplodirati. Okrenula se prema meni i spustila na krevet, da bi ruke stavila na onu moju izbočinu.

- Dare, šta to radiš?
- Tiho.. znam da te muči, a i ja nemam ništa protiv da ti pomognem, baš kao što si ti meni.. -dok je to govorila otkopčala mi je hlače i polako izvukla kurac van, a onda ga cmoknula- Mmmm.. imaš lijep kurac.. -više nije ništa govorila jer joj je kurac završio u ustima.

Pušila mi je kurac polako i bez žurbe, a radila je to znalački i nakon par minuta sam špricao spermu u njena usta. Stala je i čekala da se ispraznim, progutala sve i oblizala ga, a onda ga lagano drkala, te rekla da se nada da nije to sve od mene. Samo sam se nasmijao i skinuo sve sa sebe, te ostao gol pred njom. Nisam se imao čega sramiti jer sam održavao kondiciju, osim malog pivskog trbuščića. Ona se ispružila na krevetu i ja sam joj skinuo gaćice, te ugledao njenu tamnu dlakavicu. Nije bila jako dlakava, ali je bila tamna. Polako sam joj zadigao noge i krenuo ju lizati. Stenjala je i uzdisala dok sam joj lizao klit i usmine, te zabijao jezik u njenu pičku. Lizao sam ju dobrih desetak minuta kad je zastenjala da ju jebem. Podigao sam se i polako se namjestio između njenih nogu, pazeći na onu ozljeđenu, a onda joj ga zabio u toplu pičku. Zastenjala je i ja sam joj ga počeo zabijati kao lud. Već dugo nisam ništa jebao i sad sam si dao oduška. Na moje iznenađenje bila je dosta uska, a ja nisam imao ništa protiv toga, dapače. Malo sam se zaboravio i sad sam joj ga zabijao do jaja, a Darinka je stenjala sve glasnije i dahtala sve brže, te je počela svršavati. Tako jako je svršila da me je njen mlaz sokova i mokraće izbacio iz njene pice. Tresla se ispod mene u orgazmu, a kad se smirila samo je rekla da ovo već dugo nije doživjela.

Pomogao sam joj da se odjene, te joj stavio novi oblog na nogu, skuhao nam kavu i uz razgovor smo ju natenane popili. Poslije sam otišao kući, ali mi je nakon sat vremena došla poruka da dođem kasnije kod nje, jer joj muža neće biti, a voljela bi da joj opet začepim rupice, a i malo izmasiram zglob. Naravno da sam pristao, a o tome drugi puta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija