Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjeda Tanja i čari njenog seksa!

Nakon što sam izdrkao na susjedu Tanju u njenom toaletu dok me je ona posmatrala prošlo je tačno deset dana. Tih deset dana nisam mogao da izbacim iz glave taj prizor. Zamišljao sam svakodnevno i drkao na njene velike sise koje mi je pokazala tom prilikom. Slika kako svršavam na njene sise dok je ona kleknula iskred mene mi je stalno bila pred očima. Zamišljao sam i drkao a da pri tome sam se nadao njenom pozivu da konačno uplovim mojim kurcem u njemu pičku. Čekajući njen poziv polako sam gubio i strpljenje.

Ali kako kaže poslovica ona stara ko čeka taj i dočeka. Bila je nedelja rano ujutru. Ustao sam iz kreveta a iz dnevne sobe su se jasno čuli zvuci Tanje i moje mame kako razgovaraju. Ušao sam da ih pozdravim. Čim sam ugledao Tanju moj kurac je instiktivno reagovao. Na sebi je imala ljetnu kućnu haljinicu koja je više otkrivala nego pokrivala. I ona je primijetila da je moj kurac podignut. Na sve to nasmijala se i namignula mi da moja mama nebi skontala. Izašao sam ponovo u sobu da dođem malo sebi.

Nakon nekih desetak minuta ponovo sam im se pridružio. Mama mi je spremala doručak. Za to vrijeme Tanja mi je pravila društvo. Sjela je pored mene i rukom ispod stola nekoliko puta prešla preko kurca što je izazvalo momentalnu erekciju. Polako mi je šapnula na uvo kako ne nosi gaćice ispod suknjice i kako želi da je jebem. Bio sam napaljen kao bik. Crven u licu da je i moja mama me pitala šta mi je odjednom, dok ispod stola moj kurac je stajao tvrd kao kamen i uspravan kao jarbol. Još mi je rekla kako želi me danas odmah.

Ni sam ne znam kako sam uspio se iskontrolirati. Nekako sam završio doručak a potom sam htio otići u svoju sobu odmah. U tome me je sprečila Tanja rekvaši da ima nešto teško za baciti pa ako mogu otići sa njom do stana da joj to pomognem odnijeti do kontejnera. Moja mama je rekla da mogu slobodno. Ni sam ne znam kako smo došli do stana. Na ulasku odmah u hodniku me je skinula i izvadila moju tvrdu kurčinu i počela mi ga pušiti. Sisala mi ga je dok je postajao sve tvrđi u njenim pohotnim ustima.

Nekoliko puta bi ga izvadila iz usta i lizala mi jaja dok me je direktno onako kurvinjski gledala u oči govoreći kako imam kurčinu kao u konja. Uzela me je za ruku i odvela u sobi. Bacila me je na krevet a potom jednim potezom skinula svoju haljinu ispod koje nije nosila ništa. Ispred mene se pojavila gola Tanja. Ta prelijepa žena velikih sisa i jako lijepe dlakave pičke. Legla je preko mene tako da mi je sisala kurac a ja njoj lizao dlakavu pičku. Bili smo u pozi šezdeset devet. Njena dlavaka pička je za mene bio najljepši slatkiš koji sam lizao.

Bila je toliko mokra da je curilo iz nje. Napaljena kučkica je bila maksimalno. Okrenula se i stavila moj kurac u njenu pičku i počela se nabijati. Skakala je kao na rodeu. Jahala je kurac dok je rukama stiskala svoje velike sisetine. Stenjala je glasno govreći da joj je odavno trebao ovakav kurac da je jebe. Ja sam bio time još više ohrabren pa sam počeo još jače da je pumpam. Punio sam njenu dlakavu pičku do kraja. Promijenili smo pozu i sada sam jebao otpozadi. Rukama sam je uhvatio za guzove i navlačio maksimalno na moju tvrdu kurčinu.

Svršvala je u talasima. Već sada nije stenjala nego vrištala na kurcu. Njene sise su se kretale u ritmu našeg jebanja naprijed nazad. Sada je okrenuta bila na leđa. Raširila je svoje noge pozivajući me da uđem u nju. Ubacio sam kurac u nju i počeo žestoko jebati. Moja jaja su udarala od njemu pičku. Njena glava je bila u visini mojih ramena. Punio sam najbrže što sam mogao. Molila me je da usporim ali nisam je htio slušati. Želio sam da svršim što prije. Tada sam osetio kako me je stegla oko kurca njenom pivom.

Svršavala je ponovo. Njeni nokti bili su zabijeni u moja leđa. Taj čin doveo me je do vrhunca. Moja sperma krenula je napolje. Počelo sam u mlazovima da punim Tanjinu dlakavu pičku. Nisam ga vadio dok i poslednju kap nisam istresao iz mog kurca u njenu pohotnu pičku. Ostali smo par trenutaka tako jedno na drugome. Rekla mi je da sam je izjebao kao niko do sada i da od sada ćemo redovnije se sastajti. Nedugo potom sam se obukao i dobio pusu na izlaznim vratima do sledećeg susreta.. .

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 2674

Autor priče

milanrankovic74
milanrankovic74
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 190 cm
Težina: 85 kg
Izgled: U formi
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija