Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjeda Tanja i moja maćeha Jasna!

Pričao sam Vam ranije o mom seksu sa sujedom Tanjom ali nisam ni u najluđim snovima mogao da zamislim gdje će sve to da me odvede. Susjeda Tanja je stvarno bila jebozovna žena tridesetih godina koja je imala ogromne sise, malo veću guzu ali je bila prava tigrica u krevetu. Znala je što bi rekli znanje. Bila je jako iskusna u seksu ali u isto vrijeme željna mnogo dobrog seksa i mladog kurca. E tu sam ja uskočio i kknačno i popunio i tu njunu prazninu u liku mladog dečka sa mladim i tvrdim kurcem.

Ali sve to me je odvelo u jednu drugu krajnost o kojoj nisam ni mogao da maštam da će se desiti u najluđim snovima. Ta moja krajnost je bila moja maćeha Jasna. Jasna je moj otac oženio nedugo nakon što nas je moja mama naspustila. Jasna je ima trideset i osam godina i takođe za svoje godine izgleda lijepo. Nema baš onoliko velike sise kao Tanja ali dosta lijepo joj stoje još uvijek. Dupe je posebna priča. Imala je stvarno prelijepu guzu. Ali ja o njoj nisam nikada maštao kao o ženi koju bi volio jebati sve dok se nije desio jedan događaj u našem stanu koji je sve to promijenio.

To se desilo sedam dana nakon mog seksa sa Tanjom. Čuo sam razgovor između njih dvije iz dnevne sobe. Taman sam htio da krenem da ih pozdravim ali me je u tome spriječilo ono o čemu su pričali. Tanja je mojoj maćehi pričala o seksu. Ispitivala je kakav joj je seksualni život na šta se ona požalila jer moj otac dugo vremena provodi na poslovnim putovanjima a i onda kada dođe je umoran, tako da je baš bila zapostavljena. Tanja se nasmijala rekavši da ona nema sa tim problema jer to nadoknađuje sa mladim momcima.

Počela je da joj opisuje kako mladi momci u današnje vrijeme se jako lože na starije žene, kako mnogo dobro jebu a takođe i kurac im bolje funkcioniše od starijih. Na to se moja maćeha nadovezala sa čuđenjem da je ona stara i da ona o tome nema pojma. Upitala je Tanju da li je možda ona nekoga isprobala na šta je Tanja smijući rekla da jeste itekako. Moja maćeha je onako reklo bi se nervozno tražila od nje da joj ispriča sve o tome. Tada joj je Tanja rekla da hoće ukoliko bude čuvala tajnu na šta je ona pristala.

Počela joj je da govori o početku kako me je uhvatila da drkam na njen brus i tange preko seksa koji smo imali. Svo to vrijeme dok je pričala nije govorila ko je zapravo tak dečko iako je moja maćeha uporno pokušavala od nje da sazna. Tanja je opisivala kakav mi je kurac koliko je tvrd, kako joj lijepo puni njenu pičkicu, kako dobro znam ga iskoristiti. Opisivala joj je poze koje smo koristili pa sve do kraja kako sam svršavao po njoj i u njoj. Moja maćeha po razgovoru bila je napaljena.

Kako i nebi kada je sve to čula. Tanja je upitala na kraju da li bi i ona nešto tako probala na šta je Jasna ostala nedorečena i zbunjena. Pozdravile su se nedugo zatim i Tanja je otišla u svoj stan. Moja maćeha se cijeli dan vrzmala po stanu kao da nešto radi nervozno sve do pred večer kada sam je čuo da priča na telefon sa Tanjom. Pogledao sam je u dnevnoj sobi na dvosjedu da leži. Odlučio sam da je špijuniram. Jasna je govorila da cijeli dan razmišlja o onome o čemu su pričale i da bi voljela da joj Tanja ponovi kako sam je jebao.

Dok je slušala lagano je spustila ruku među svoje međunožje. Uvukla je svoju ruku u hlače i počela da mazi pičku. To je i Tanja osjetila po govoru i upitala je da li bi ona voljela da osjeti mladi tvrdi kurac sada u sebi. Moja maćeha je bila na sedmom nebu. Počela je da govori kako želi, kako joj treba mladi kurac da je dobro izjebe i molila Tanju da joj oda tajnu ko je zapravo taj mladić koji je jebe. Svoju pičku je drkala sve jače. Taj me je prizor toliko napalio da sam već uveliko izvadio moj kurac i drkao ga u hodniku.

Tanja je konačno izustila moje ime nakon nekoliko molbi i obećanja da će ćutati. Čim je maćeha čula da se radi o meni skočila je kao oparena. Mislio sam u tom trenutku da me je opazila ali nisam bio u pravu. Čuo sam kako je Tanja doziva preko telefona. Nakon nekih minut vremena uzela je ponovo telefon u ruke. Kao da je tada bila neka druga žena. Nastavila je da sluša Tanju i mazi svoju pičku. Čuo sam kako je Tanja u svom njenom zanosu pita da li želi da je ja jebem na šta je ona odgovorila da želi.

Ponovila je Tanji moje ime rekavši da želi moj kurac da je rasturi. U tom trenutku je svršila. Ja nisam mogao više da izdržim. Zaputio sam se odmah u wc i izdrkao ga po prvi put na moju maćehu Jasnu. Da li se otvara neko novo poglavlje u mom životu zapitao sam se? Izgleda da je bilo tako. O tome u prilog koji slijedi.. ..

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 3633

Autor priče

milanrankovic74
milanrankovic74
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 190 cm
Težina: 85 kg
Izgled: U formi
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija