Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjeda Tea

Živio sam u jednoj velikoj zgradi u jednom Novozagrebačkom naselju. Uobičajena spavaonica velikog grada. Sa svoje 22 godine i četvrtom godinom studija trebao sam se opredjeliti šta ću dalje.
Starci bi bili najsretniji kad bih se odselio i oženio, te našao dobro plaćen posao. Idealno, ali sam pri početku druge godine postao opasno svjestan da sa svojim faksom neću tako lako naći posao.

Uglavnom, sve se svelo na odlazak na faks, druženje sa ekipom i noći provedene za knjigom, jer sam morao završiti u roku. Barem što se starci tiče, ili kao što je moj stari rekao 'Ili ga završi na vrijeme il' si ga sam plaćaj!'

Sve je nekako glatko išlo, pa sam, iako nerado, odlučio to ljeto provesti kod kuće i diplomirati na vrijeme. S obzirom da trenutno nisam bio u nekoj vezi i nije mi to bio problem.

Jedan dan sam bio zadubljen u knjigu kad je zazvonilo na vratima. Nisam znao tko bi mogao sad doći na vrata, pa sam znatiželjno otvorio. Pred vratima je stajala susjeda Tea, sa drugog kata, koja je bila u četvrtom mjesecu trudnoće, pa se i trbuščić nazirao. Imala je 32 godine, kovrčave plave kose, vitke linije sa oblinama na pravim mjestima i to posebno stražnjicom. Suprug joj je radio vani, a sad, nisam siguran, nije bio već dva mjeseca kod kuće. Kad sam se osmjehnuo prepoznavši ju, ona se i meni nasmješila pa me je brzo upitala:

- Dario, rekla mi je tvoja mama da si kod kuće, pa bi te zamolila da mi nešto pomogneš. Teško je, a ja ne bi smjela ništa teško raditi -pritom je pokazala na svoj trbuščić sa čarobnim osmjehom.
- Nema problema teta Tea, sad ću ja, samo da zaključam -malo sam se uzvrpoljio, a ona je već krenula prema stepenicama za donji kat.

Brzo sam je sustigao, pa smo ubrzo stigli u njen stan. Zatvorila je vrata za mnom, pa me odvela u dnevni i pokazala na trosjed:

- Njega bi trebalo okrenuti na suprotnu stranu kako bi mi bilo lakše se kretati po sobi, jer će tu uskoro doći i prostor za dijete.
- Nema problema, sad ću ja to -primio sam se odmah pomicanja trosjeda, koji je bio kao od kamena, puno drvo, kako je rekla teta Tea, hrastovina.

Uglavnom, znojio sam se i puhao pod težinom trosjeda, jer nije dolazilo u obzir da ga guram, jer bi se oštetili parketi. Nakon nekih dvadesetak minuta nakon kojih sam bio znojan kao da sam se tuširao, konačno je bio tamo gdje bi trebao biti. Sjeo sam na njega, a Tea je provirila iz kuhinje i rekla:

- Ooo...pa ti si već gotov, sad će nešto hladno -i nestala je ponovo u kuhinji, a onda se pojavila sa tacnom na kojoj je bio bokal sa hladnim sokom i dvije zdjelice sladoleda, te jedna posuda sa šlagom.

Stavila je sve na stolić u dnevnom i ponudila me sa sladoledom. Mislio sam odbiti, ali opet sam mislio da bi mi dobro došlo malo da se rashladim. Zavalili smo se svako na svoju stranu trosjeda i započeli razgovor. Zanimalo ju je da li imam curu, o mom faksu, i svemu općenito, a onda je prešla na škakljivije teme, tj o svojim potrebama.

Na pitanje koliko sam iskusan u seksu pocrvenio sam kao rak, a ona me je pogledala sa smješkom i tiho rekla:

- Zamimljivo...hmmmm...
- Šta je zanimljivo?!? -nisam bio siguran da li mi se u glasu osjeća strah.
- Pa ti.. -gledala me je nekako, šta ja znam, pohotno- Znaš...u meni divljaju hormoni i imam potrebe....a mog Ante nema, paaa eto mogao bi mi ti pomoći,šta kažeš na to?
- Ja..ja..ja..paa..ne znam -zamuckivao sam kao da imam ispit iz latinskog pred komisijom.
- Sad će tebi tvoja Teica pokazati kako i šta to njoj treba, pa ćeš znati za ubuduće, ha? -dok je to govorila primakla mi se i stavila svoju vrelu ruku na moju golu natkoljenicu pošto sam bio u kratkim sportskim hlačicama.

Primakla mi se i poljubila me. Njene usne su bile sočne i meke, a ja sam mislio da su moje suhe kao barut. Još sam bio ukočen, a kad je stavila svoju ruku na moj kurac, koji je na moje iznenađenje već bio napet u gaćama, nisam imao više kuda. Počela ga je milovati i stiskati, a onda mi je prošaputala na uho:

- Uuuu...pa toga ima dosta u tvojim gaćama...mmmm...vadi ga van da ga bolje vidimo. -rekla je i skinula svoju kućnu haljinu, tako da je ostala samo u rozim minijaturnim gaćicama, a njene male sise su bile ukrašene napetim i tvrdim bradavicama.

Ustao sam i skinuo hlačice, a sa njima i gaće, pa mi je kurac iskočio pred nju. A ona je to popratila sa radosnim osmjehom i odmah ga primila sa obje ruke i počela ga lagano drkati gledajući me u oči. Ja sam bio u sedmom nebu, jer sam prvi put bio sa starijom ženom, pravim komadom, a k tome i trudnicom. Molio sam se samo da ne eksplodiram prerano. Onda mi je pokazala da sjednem, a kad sam sjeo malo raširenih nogu okrenula se prema stoliću i uzela zdjelicu sa šlagom, pa ga žlicom stavila na moj kurac i jaja, te mi namignula:

- Šteta bi bilo da šlag propadne, zar ne? -onda se sagnula i stavila moj kurac u usta, te ga počela usisavati i lizati skupa sa mojim jajima. Bilo je to najbolje pušenje koje sam doživio do tada, a i kasnije. Znao sam da neću tako dugo moći, ali Tea jednostavno nije ispuštala moj kurac iz usta i uskoro sam joj ispraznio jaja u njena usta. Progutala je svaku kapljicu moje sperme, a onda se zadovoljno nasmješila i rekla:

- Stvarno je dobra sperma sa šlagom....mmmmm....

Onda se je zavalila na trosjed i pokazala na svoje međunožje sa rozim gaćicama i rekla:

- Na tebe je red dragi moj...iskoristi preostali šlag.

Skinuo sam joj gaćice i vidio izbrijanu pičkicu koja je bila sjajna od sokova koji su već curili iz nje. Uzeo sam ostatak šlaga i istresao ga na njenu pičkicu, pa sam navalio lizati i cuclati njen klit i usmine, a jezik sam pokušavao ugurati što sam više mogao u njenu pičkicu. Fino je mirisala i imala je predivan okus, a kad je uskoro počela svršavati zašpricala mi je cijelo lice. Ovo sam prvi put doživio kod neke cure, tj žene i bio sam iznenađen, ali to sam već vidio na on-line pornićima.

Nakon što je svršila povukla me je gore i rekla promuklo:

- Jebi me sad...želim da me ispuniš cijelu i da mi napuniš pičku spermom. Volim kad je u meni...ne volim kondome...

Bio sam malo iznenađen, ali sam ustao i namjestio kurac na ulaz u njenu pičkicu i lagano ga gurnuo unutra. Ušao je bez problema i počeo sam ju jebati žestoko. Stenjala je pri svakom udarcu mojih jaja o njenu guzu. Držao sam joj noge u zraku i zabijao se u nju sve jače i jače. Ona je također počela stenjati sve glasnije i bodriti me da ju rasturim. Nije mi rebalo dugo i opet sam počeo svršavati, puniti joj pičku vručom spermom, a nekako istovremeno je i ona počela svršavati.

Izvukao sam kurac iz njene pičke, a pomiješani sokovi su krenuli za njim. Izvalio sam se na trosjed, a ona kraj mene. Milovala mi je trbuh svojim prstima i tiho rekla:

- Nije loše za prvi put, ali očekujem te i sutra kod mene u isto vrijeme. Znaš, moram i neke stvari u spavaćoj promjeniti, a ne mogu to sama. Jel dogovoreno?
- Naravno da je, samo što ću ja donijeti uz šlag i čokoladni sirup, ako se slažeš?
- Naravno, volim kad je umočen u čokoladu -uzela je moj kurac, pa ga ponovo strpala u usta i još mi ga jednom popušila, pa sam joj opet svršio u usta.

Nakon toga smo se obukli,a ja sam otišao u svoj stan, ali se nikako više nisam mogao skoncentrirati na učenje, već sam otišao pod tuš i u krevet čekajući sutrašnji dan.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija