Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjeda velike guze

Mala mjesta su lijepa za život, bez užurbanosti i napetosti velikih gradova, ali isto tako i problematična jer baš ne možeš švrljati okolo. Imam solidan brak, sa dvoje djece, ali u zadnje vrijeme se očitovao manjak seksa. Od muljanja na poslu sam odustao jer su sve bile starije od mene barem desetak godina, ako ne i više, a s druge strane moje malo mjesto nije baš pružalo onu neku tajnovitost i privatnost za tako nešto. Ili sam barem ja tako mislio.

Ono što sam tražio dobio sam u kući do svoje, od susjede koja je bila dvije godine mlađa od mene, a imala je dva sina od kojih je jedan išao u srednju školu kao i moja najstarija kćer, dok je drugi još bio u osnovnoj. Tonka je bila niža od mene skoro za pola metra, ali je imala lijepu široku guzu, koja me znala dobrano napaliti kad bi ju gledao kako po svom vrtu naprćene guze radi oko cvijeća. S obzirom da mi je bila neposredna susjeda nikad nisam ništa pokušavao, mada smo znali voditi neke dvosmislene razgovore kroz zafrkanciju. Možda nikad ne bi ništa bilo da ja nisam taj tjedan otišao na godišnji, a njen suprug, koji je inače bio šumski radnik, otišao u Gorski Kotar na ispomoć tamošnjim šumarima, kao što su oni dolazili kod nas u Slavoniju tijekom zime i jeseni. Tonka je bila kućanica, tj nije radila nigdje, a porijeklom je bila sa Hvara, gdje su sad bili njeni klinci kod bake i djeda na moru. Ona je morala ostati, jer su imali kokoši i patke, pa je morala voditi računa o njima, iako sam znao da bi najradije otišla malo na more.

I tako sam to jutro nakon što je žena otišla na posao, a klinci otišli u Osijek, jer su se planirali ići kupati na Dravu, u potpunom miru i tišini sam se prihvatio posla oko kuće i po vrtu. To je tako kad imaš kuću, stalno se nešto mora raditi po kući. Bilo je negdje oko 8 sati i sunce je već dobro grijalo, a ja se počeo pomalo znojiti kad sam čuo Tonku u njenom vrtu kako hrani perad. Gledao sam ju poskrivečki, jer je bila u kratkim hlačicama i laganoj ljetnoj majici sa dubokim dekolteom. Svaki put kad se sagnula vidio bih njene sise koje nisu bile sputane nikakvim grudnjakom, pa sam imao nesmetan pogled na njene kruškice. Nije me primjetila, ili sam ja tako mislio, a ja sam uživao kad se malo kasnije naguzila i one hlačice se uvukle između njenih guzova, pa sam si umislio da joj se i pica vidi kako su joj se hlačice urezale u nju. Nakon nekih petnaestak minuta kad mi je kurcu postalo već pretjesno u gaćama i hlačama, odlučio sam napraviti nešto. Pozvao sam ju:

- Jutro susjeda! ! ! Jesi li za kavu ili nešto hladno? -trgla se i podigla se na koljena.
- Ooo.. susjed.. Kako je? -upitala je odmaknuvši rukom pramen tamne kose koji joj je pao preko lica.
- Godišnji, pa malo oko kuće.. -rekao sam odbacivši kliješta na stol u vrtu koji je bio u jedinom hladu trenutno, pa nsatavio- Onda Tonka, hladno piće ili kava?
- Hmmm.. -malo je razmišljala, pa se polako ustala brišući zemlju sa koljena, pa onako sagnuta pogledala prema meni, a ja sam imao nesmetan pogled na njene sise- Može hladno, a ako imaš i kakve rakijice za krvotok bilo bi super.
- Imam i to hladne.. -rekoh sa smješkom i jedva odvojih pogled od njenih sisa.

Iako su sada visjele još uvijek su bile krupne i čekale da ih se mijesi i ljubi. Otišao sam u kuću, pa donio bocu rakije, dva mala čokanjčića i dvije čaše sa bocom hladnog domaćeg soka od bazge. Ona je već sjedila na stolici u hladu, otpuhujući kosu koja joj je uporno padala na lice, dok se usput rješavala rukavica. Znoj sa sisa je sad polako probijao majicu, pa je skoro bila prozirna i lijepo joj ocrtavala sise. Ja sam ponovo osjetio kako mi se kurac diže, pa sam brže bolje sjeo i natočio nam po rakijicu i sok u čaše, a onda smo se kucnuli i Tonka je iskapila u trenu onu rakiju, pa se malo stresla, a bradavice su joj se ukrutile. Ja sad više nisam znao kud bih gledao, pa sam i ja iskapio rakiju koja mi je odmah zapalila želudac, ali mi nije spustila kurac. Tonka se počela cerekati:

- Dobra ti ova rakija.. -rekla je i isprsila se- Vidi kako su mi bradavice iskočile..
- Baš se lijepo vide.. -rekao sam sad slobodno zureći u njih, a ona je dodala sa smješkom.
- A da vidiš kako su tvrde? -rekla je i primila sa rukom ispod obje sise i pokazala mi da ih popipam, pa sam polako ustao i rukom polako prešao preko njih, a ona me sa osmjehom gledala- I? Jesu dobre?
- Aha.. -rekao sam i kimnuo dodatno glavom gutajući knedle usput, a ona je spustila pogled na moj kurac u hlačama koji ih je napinjao.
- Ooooo.. i ti imaš nešto tvrdo.. -rekla je i primila moj kurac preko hlača, ali nije ga puštala već ga je lagano stiskala i mijesila.

Pogledala me i nasmješila se, pa počela sa otkopčavanjem mojih kratkih hlača i ubrzo je izvukla dvadesetak centimetara mog nabreklog mesa i počela ga lagano drkati i ljubiti mu glavić. Zatim ga je malo liznula, pa mi povukla hlačice niz noge da izađem iz njih, a ona je skinula svoju majicu, pa sam sad vidio one njene krupne sise sa tvrdim bradavicama. Lagano sam ih pomazio i stisnuo, bile su mekane, ali jako napaljujuće. Podigao sam ju, pa joj je moj kurac sad dodirivao trbuh dok si je ona otkopčavala hlačice, a onda ih skinula skupa sa gaćicama. Ugledao sam njenu dlakavu pičku i samo sam zaronio rukom u nju. Stresla se lagano i naslonila na mene dok sam joj ja trljao klitoris i tjerao joj pičku da ispušta sve više i više sokova.

Nakon toga sam joj rekao da klekne na stolicu i da se nagne preko naslona, a ja sam stao iza nje i namjestio kurac na ulaz u njenu pičku, te lagano njime išao duž njene brazde, pa ga malo protrljao po velikim usminama i samo ga gurnuo unutra. Ušao je odmah bez otpora do kraja, pa je samo uzdahnula, a ja sam ju uhvatio za bokove i počeo joj ga svojski zabijati. Bio sam napaljen kao magarac, pa sam svu svoju frustraciju time iskaljivao na njenoj pohotnoj i mokroj pički. Stenjala je i dahtala dok sam se zabijao u njenu pičku, a povremeno bi joj i sise dobro izmjesio što joj je izgleda dosta odgovaralo, jer bi odmah počela stenjati. Sve što je dobro ne traje dugo, a tako ni moje zabijanje u njenu pičku, jer sam osjetio da mi nailazi svršavanje, pa sam ga brzo izvukao iz njene pičke, a ona se odmah spustila sa stolca, te je tražila da joj svršim po licu i sisama. Rečeno učinjeno pa sam ga još malo drkao i počeo joj zalijevati spermom lice i sise, a ona je otvorila usta kako bi nešto i u njima završilo. Ispraznio sam se u pet dugih mlazeva, a ona se čudila od kuda toliko sperme u mojim jajima. Poslije sam joj objasnio da se kod mene i Branke, moje žene, seks malo prorijedio u zadnje vrijeme. A i ona je priznala od kako joj je muž na ispomoći dolazi samo svaka dva tjedna, a i tada je preumoran za bilo kakav seks. Onda je rekla da si mi kao susjedi možemo pomoći, a da je ovo danas samo početak. samo sam kimnuo glavom i počeo joj ponovo trljati pičku, a ona se mazno privila uz mene:

- Mmmmmm.. vidim da bi ti još malo.. -zatim se spustila između mojih nogu i počela mi pušiti kurac dok se nije u potpunosti digao.

Zatim se popela na mene i sjela svojom pičkom na moj kurac, a ja sam joj pomagao da se počne nabijati na moj kurac. Držao sam ju za onu zamamnu guzu dok se ona sama nabijala na njega. Dahtala je i stenjala dok su joj bradavice bile tvrde kao kamen na onim sisama koje su samo skakale dok se ona nabijala na mene. Nakon nekog vremena je zastala i zadihano me upitala:

- Da li si ikada jebao neku u guzu?
- Hmmm.. jesam, ali jako davno. Zašto pitaš? -pitao sam ju sa čuđenjem otkud joj sad to usred jebačine.
- Ja bi da mi ga staviš u guzu. A možeš i svršiti u nju.. -tu je zastala i poljubila me vatreno, pa nakon toga dodala- Volim dobar komad kurca u svojoj stražnjici, a tvoj je pravi..

Pošto sam se složio ustala je sa mene i ponovo se naslonila na naslon stolice, dok sam ja stao iza nje i polako uguravao kurac u njen uski šupak koji sam prije toga sa dva mokra prsta malo proširio. Stenjala je od sladostrasti dok sam joj polako ulazio u guzu. Uskoro sam više od pola kurca ugurao u njenu guzu i sad sam ju počeo sve jače i jače jebati dok je ona dahtala i držala naslon stolice tako čvrsto, da sam mislio da će puknuti. Povremeno bi joj rukom protrljao klit, pa je ubrzo počela svršavati u nekakvom grču, tako da mi je malo stisla i kurac svojim čmarem, ali se ubrzo opustila i nastavio sam se zabijati skoro do kraja u nju. Nakon nekih desetak ili više minuta sam počeo svršavati u njenu guzu. Praznio sam ponovo svoja jaja, ali sam joj sad dobro napunio šupak, pa kad sam izvukao kurac van odmah je krenula i sperma za njim koliko je toga bilo.

Malo smo odmorili i došli do daha, a onda sam joj ponudio da se malo očisti od sperme sa sisa i guze, pa se brzinski otuširala, da bi mi na kraju još jednom popušila kurac u kupaonici, a onda se obukla i otišla kod sebe, jer sam se ja morao prihvatiti posla da Branka ne bi nešto posumnjala.

Cijelo vrijeme mog godišnjeg smo se svaki dan ujutro jebali, a nakon par dana mi je dala da joj svršavam u pičku pošto su joj prošli plodni dani, a to mi je bio još veći gušt. Nagovorio sam ju da sa mužem ode za vikend kad on dolazi na Hvar kod svojih da se malo odmori, a da ćemo mi nahraniti njenu perad. Za uzvrat mi je rekla da uzmem jaja koliko hoću, a da će ona uzeti moja kad se vrati. Samo sam joj rekao da jedvam čekam da mi sjedne opet na jaja.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija