Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SUSJEDA VERA ME SVEMU NAUČILA

Pozdrav moje ime je Željko imam 40 godina u braku s predivnom ženom imamo troje djece sex nam je i dalje fantastičan ponajviše zahvaljujući meni koji sam vrlo maštovit, a moja draga me u tome savršeno prati. Kažu da kada dođu djeca seksualni život parova opada kod nas to nije bio slučaj seksali smo se i kada su djeca bila doma, a tek kada smo ih znali ostavljati vikendom kod baka i djedova e tada je u našoj kući bio pravi dernek i lom. Mi nismo od onih roditelja kojima je sex tabu tema jer djeca nisu glupa i što su bili sve stariji sve su više kužili da se u našoj spavaćoj sobi nešto dešava.

Kada nas je najstariji sin pitao u vezi toga oboje smo o tome s njim otvoreno razgovarali nismo pričali detalje, ali smo mu rekli dovoljno da shvati i razumije. Naše mišljenje je da s djecom treba razgovarati o tome pa što drugi rekli. Da se vratim na priču, kako sam napisao da kada su djeca kod baka i djedova u našoj kući je lom i moja me žena često pita od kuda mi sve te moje ideje dolaze. Ja joj uvijek kažem da sam maštovit, ali to baš i nije istina svemu tome u velike je pridonijela moja prva sex učiteljica nekadašnja susjeda Vera.

Sve je krenulo kada sam imao nepunih 18 godina tada mlad, lud, napaljen do te mjere da bi jebao i muhu u letu kako se kaže. Vera je tada imala 40 godina kao ja sada svi u mjestu držali su je kao da je neka čudakinja najviše zato što se nikada nije udavala, a to je tada u mome mjestu bilo čudno. Jedina koja se s njom znala podružit bila je moja mama, je li to radila iz nekog sažaljenja ili zbog toga što smo prvi susjedi. Zapravo tada me nije bilo ni briga samo sam znao da bi je karao, ako bi mi dala.

U licu nije bila neka ljepotica, ali tijelo je imala boginje kojeg sam jednom slučajno vidio jer je uvijek bila odjevena kako kakva bakica duge haljine, džempere do vrata i slično. Tog puta kada sam je prvi puta vidio golu i ugledao njeno tijelo postala je predmet moje žudnje na koju sam špricao litre sperme, mislim drkao sam i prije kao sumanut, ali kada sam maštao o Veri drkao sam po nekoliko puta zaredom. Sjećam se tog puta kao da je bilo jučer, mama me je poslala da Veri odnesem kolače koje je ispekla, nisam išao normalno kroz kapiju nego sam preskočio ogradu koja je dijelila naša dvorišta i uputio se prema ulaznim vratima.

Put kojim sam prolazio išao je ispod prozora njene kuhinje kada sam prišao bliže prozoru koji je bio otvoren začuo sam uzdah i stenjanje. Pomislio sam pa nije valjda i tko bi rekao da to dolazi iz njene kuhinje. Kako je prozor viši i nisam mogao virnuti u unutra pa sam spustio pladanj s kolačima pa donio cjepanicu popeo se na nju i zavirio kroz prozor. Pomaknuo sam malo zavjesu te imao što za vidjeti, a kurac mi se ukrutio momentalno. Imao sam kurac veći od vršnjaka, a s vremenom je još malo porastao.

Uglavnom kroz prozor sam gledao Veru koja je bila nagužena na kuhinjskom stolu gola kao od majke rođena s jednom nogom podignutom na stol i kako si u pičku gura drvenu dršku od čekića za peštanje mesa. osjetio sam kako mi se bokserice i hlače vlaže prozirnom tekućinom koja se polako probijala i radila fleku na mojim hlačama. Uhvatio sam se za kurac pa ga počeo natezati preko hlača, u jednom trenutku izgubio sam ravnotežu i okinuo s te cjepanice. Očito je čula buku jer je prestala stenjati, priljubio sam se uz zid ispod prozora i nastojao biti miran.

Čuo sam kada je zatvorila prozor te sam se tako podigao i ugledao da sam prilikom pada oderao koljeno. Kuda sad pomislim da se vratim doma da mi mama jebe sve po spisku ili da joj dostavim kolače i nestanem u vidu magle. Odlučio sam se za ovo drugo i dobro da jesam jer se tada moj život totalno promijenio, uzeo sam krpu kojom su bili pokriveni kolači i obrisao krv stisnuo sam ranu da malo zaustavim krvarenje, a onda se zaputio prema njenim vratima. Krv je i dalje lagano cijedila, ali puno manje došao sam pred njena vrata i pozvonio.

Samo trenutak rekla je i nakon par minuta otvorila je vrata u kućnom ogrtaču. Dobar dan susjeda pozdravio sam ju, dobar dan Željko odzdravila mi je. Evo mama vam šalje kolače koje je pekla kažem, primijetila je da mi krvari koljeni pa je primila pladanj s kolačima i pitala me što mi se dogodilo. Smislio sam brzinsku laž i rekao da sam se pravio važan i išao preskakati ogradu pa se malo precijenio i pao. hajde uđi da ti to sredim rekla je, ma ne treba doma ću to riješit, mane budali hajde ulazi u kuću rekla je i povukla me za rame pa uvukla u kuću i zatvorila vrata.

Odšepao sam do kuhinje, Vera je spustila pladanj s kolačima i iz ormarića je izvadila kutiju s prvom pomoći. Približila je stolicu i sjela do mene uzela je antiseptik i natopila vatu, malo će da te peče rekla je pa krenula vatom prema rani. Očekivana je bila moja reakcija kada je antiseptik dotaknuo ranu Vera se sagnula i počela puhati zrak pritom se još malo sagnula tako da je iz njenog ogrtača izvirila najljepša sisa koju sam vidio do sad, a uživo nisam vidio ni jednu. Čim sam to vidio kurac mi se momentalno ukrutio, a oči su mi bile zalijepljene za tu njenu sisu.

Bio sam kao hipnotiziran nešto je govorila, ali nisam reagirao sve dok se ponovno nije pokrila ogrtačem. trgnuo sam se i brzo rukama pokušao sakriti erekciju, ali već je bilo prekasno Vera sve primijetila. Zacrvenio sam se kao rak od stida i želio da jednostavno nestanem, izvinite rekao sam. Nije odmah ništa rekla samo se smješkala dok ja nisam znao što da učinim od nelagode koju sam imao. kada mi je sanirala ranu ustala se sa stolice da vrati kutiju prve pomoći u ormarić to mi je bila prilika da uteknem, zahvalio sam se i rekao kako moram da idem.

zašto ideš zar nećeš popiti sok ili nešto pitala me je, ma ne ovaj žurim rekao sam, ma gdje se žuriš da ti nije možda neugodno zbog maloprijašnje zgode pitala me je. Da budem iskren malo mi je neugodno odgovorim, ma hajde nije to ništa to je sve normalno rekla je, hajde sjedi ne grizem pozvala me Vera. Vratio sam se i ponovno sjeo za stol pridružila mi se i Vera. Reci mi imaš li curu pitala me je, nemam odgovorim. Pa onda je sasvim normalna tvoja reakcija od malo prije rekla je, valjda je odgovorim kratko.

hajde budi iskren i priznaj da si ti bio ispod prozora i tamo razbio koljeno pitala me je gledajući me ozbiljnim pogledom. Spustio sam pogled i priznao da sam to bio ja, bio si i što si vidio pitala je, vidio sam i gledao sve dok nisam pao odgovorim joj. Počela je da umire od smijeha pa sam se smijehu pridružio i ja, smijali smo se kratko vrijeme kad mi se opet obratila, zar ne bi sada bilo pošteno da ja vidim tebe, kako, kako to mislite ustrtareno sam je pitao, pa tako ti si mene vidio golu pa je sad red na meni da vidim tebe golog da budemo jedan naprema jedan odgovori la mi je.

Hajde što čekaš, nećeš odavde dok se ne skineš rekla je, nije mi bilo druge nego da se skinem. Prvo sam skinuo majicu, a onda sam skinuo hlače i bokserice te sjeo natrag na stolicu, kurac mi je bio polu dignut. Opa što mi to imamo rekla je zadivljeno gledajući u moj kurac, zatim je vrhovima prstiju počela lagano da ga dira i čim ga je dotakla ukrutio se maksimalno, imaš lijep kurac rekla je pa ga je primila u šaku te čim ga je primila ja sam odmah počeo svršavati suknulo je iz mene kao erupcija vulkana sperme je bilo svuda.

Polizala je spermu koja je bila u njenoj ruci te rekla kako sam ukusan, pitala me je da li mi je ovo prvi put, odgovorio sam joj kako mi je ovo prvi put i da nikada nisam bio s curom ili ženom. Ne brini se ići ćemo polako, ako želiš teta Vera će te svemu naučiti govorila mi je, ja sam samo kratko odgovorio želim. zatim smo otišli u njenu spavaću sobu rekla mi je da legnem na krevet, legao sam na sredinu kreveta ona je skinula ogrtač te se popela i stala između mojih nogu. Kurac mi je i dalje stajao kruto i uspravno, uhvatila ga je prstima pa povukla kožicu preko glavića onda je isplazila jezik i kružnim pokretima počela lizati glavić pa ga počela sisati usnama pa opet lizati jezikom da bi opet samo usisavala glavić.

Nakon toga jezikom je počela lizati cijeli kurac zatim je počela lizati i moja jaja te usisavajući jedno po jedno u usta i dok je to radila lagano mi ga je drkala. To je za mene ponovno bilo previše pa sam opet nekontrolirano počeo svršavati. Veri to nije smetalo niti ju je začudilo nego je samo skupila spermu svojim ustima te počela pušiti, kurac mi se nije opustio ni malo. Nakon nekog vremena njenog famoznog pušenja rekla je kako želi da joj ližem pičku rekla je da ne brinem te kako će me ona voditi.

Sada je ona ležala na leđima, a ja sam bio među njenim nogama, govorila mi je što i kako moram raditi na što moram posebno obratiti pažnju. Lizao sam ju kako mi je govorila i sve vrtio u krug, lizao sam joj usmine pa unutrašnjost pičke, klitoris kojeg sam lizao i sisao te tako sve u krug ona je prestala da mi govori što moram raditi jer sam ponavljao radnju, a ona je samo počela stenjati i dahtati te sam znao da to dobro radim. Lizao sam njenu pičku dobrih desetak minuta dok nije svršila, bravo sad idemo dalje rekla je.

Ja sam ponovno legao na leđa, a Vera me je prekoračila rukom je držala korijen kurca te smještala glavić na ulaz te se spustila do kraja. O bože rekao sam bio je to neopisiv osjećaj onaj osjećaj tople vlažnosti na mome ne više nevinom kurcu. Vera je počela da me jaše, mijenjala je tempo i jačinu nasađena do jaja vrtjela je bokovima u svim smjerovima primila je rukama moje i položila ih na svoje sise. Ona se počela sve jače i brže nabijati na moj kurac te si prstima trljala klitoris, a ja sam svojim šakama mijesio njene sise i bradavice.

Nakon toga promijenili smo pozu stavila se na sve četiri i isprčila svoju guzu, iz nebrojenih pornića koje sam pogledao znao sam što mi je činiti. Došao sam iza nje te joj polako stavio kurac u vlažnu pičku pa je primio za bokove i tako je počeo jebati, jače, jače, počela je govoriti naravno poslušao sam svoju instruktoricu te je počeo jebati što sam mogao brže i jače. S mene se cijedio znoj od siline kojom sam je jebao, a ona me je samo bodrila i ohrabrivala svojim riječima to, to ahh ahh samo tako samo jako jebi me to, to ahhh svršavam rekla je na kraju.

Trenutak kasnije osjetio sam kako joj pička steže kurac te uz dugi popratni uzdah počela svršavati. Nakon toga Vera mi je opet počela pušiti kurac, a onda smo zauzeli sljedeću pozu, bila je to klasična misionarska. Jebali smo se tako neko vrijeme, a onda su njene noge završile na mojim ramenima te sam je i tako jebao nekih desetak petnaest minuta da bi počeo osjećati kako ću brzo svršiti, napomenuo sam to i Veri i zastao, samo daj ne boj se ne mogu ostati trudna i ja ću uskoro da svršim tako da možeš slobodno svršiti u mene samo nemoj stat.

Nastavio sam je jebati te nakon nekoliko minuta počeo svršavati u nju kako sam se počeo prazniti, a ona osjećati spermu u sebi svršila je i ona. ležali smo tako jedno vrijeme, a onda smo se vratili u kuhinju, niz njene butinu slijevala se moja sperma. Zatim sam se ja obukao i dogovorili se kada ćemo se opet vidjeti. Cijelog tog ljeta dolazio sam kod Vere, nešto rjeđe preko zime, ali sve to vrijeme od nje sam naučio gotovo sve i kako biti dobar ljubavnik i dobar u sexu kako zadovoljiti ženu.

S Verom sam probao gotovo sve učila me je pozama iz kama sutre, imali smo sex u troje s jednom njenom prijateljicom, raspirivala mi je maštu igranjem raznih uloga što mi je kasnije u životu samo pomoglo i dobro došlo. Te sada to prakticiram sa svojom ženom i svemu tome mogu biti zahvalan mojoj susjedi Veri.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 2499

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija