Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjede

Bio sam treći razred srednje kad su se u moju zgradu doselile dvije studentice, koje su iznajmile stan do mojega. Bile su mi interesantne, jedna plava, Lidija i druga, Nives, brineta.

U početku smo se pozdravljali u prolazu, ali ništa više. Tek dolaskom proljeća počele su se družiti sa ekipom iz zgrade. Tako smo se i bolje upoznali. Lidija je bila vrckava i bez dlake na jeziku, ono što misli to i kaže, a Nives je bila povučenija, ali i zgodnija od njih dvije.

Pošto smo bili na istom katu često smo išli skupa u liftu kući, ali ništa konkretno, osim što je Lidija uvijek vodila razgovor, a meni se pogled zadržavao na Nivesinim bujnim grudima u nadi da nije primjetila.

Vračamo se tako jednu večer, već smo ušli u ljeto, moji su bili na moru, a ja sam morao odraditi obaveznu praksu. One su bile u majicama ispod kojih se nisu nazirali grudnjaci i meni je pogled lutao sa jedne na drugu, kad me iznenada Lidija upita:

- Imaš li ti kakve planove za večeras??

- Ne, mislio sam pogledati još malo TV, pa u krevet, zašto? - promucah.

- Paaaa...mislila sam da dođeš do nas, imamo pića, naručit ćemo pizzu, i malo razgovarati, ako ti odgovara?!? - odgovorila je.

- Naravno. - odgovorih i nasmiješih se...

Mislim da sam vidio i smiješak na Nivesinom licu, ali sigurno sam vidio kako su joj se bradavice pod majicom ukrutile...

Ušli smo u stan, koji je bio djevojački uređen, po mom mišljenju i odmah otišli u dnevni. Lidija je naručila pizze i otišla u kuhinju po piće, a Nives je pustila laganu muziku. Ugasili smo sva svjetla osim jedne lampe i zavalili se po trosjedu i fotelji. Pričali smo o mojoj školi i njihovom faksu dok nije došla pizza.

Raširili smo hranu po stolu, a Lidija je došla na ideju da me ona mora hraniti, a ja Nives, koja će hraniti nju... Nives i ja smo se pogledali, slegnuli ramenima i nasmijali se...i krenuli.
Prvi zalogaji su išli normalno, ali je onda Lidija stavila svoju ruku u moje međunožje i rekla:

-Ja bih ipak kobasicu za večeru, ako nemaš ništa protiv?!?

-Ne, nemam... - promucah, ali se brzo nadopunih... -Ja bi onda malo dinja za grickanje, ako vas dvije nemate ništa protiv??

Nives se nasmijala, skinula majicu i ugurala mi svoju krupnu sisu u usta, a Lidija je iskobeljala moj kurac iz hlača i stavila ga u svoja vruča usta. Stavio sam jednu ruku među Nivesine noge i pošto je imala kratke hlačice prsti su mi brzo prošli u njenu picu koja je bila vruča i mokra. Druga ruka mi je bila u Lidijinim gaćicama i vršljala po njenoj pici.

Ubrzo su me natjerale da legnem na trosjed, skinule mi majicu, bermude i gaće, te su se i one oslobodile svoje odjeće. Nives mi je sjela na lice i rekla da ju ližem, što mi je bilo zadovoljstvo, a Lidija je sjela na moj tvrdi i dosta veliki kurac uz veliki uzdah. Dok su tako bile na meni počele su se ljubiti i maziti si sise. Lidija je imala trojku, a Nives solidnu četvorku, pa prema petici.

Iz Nives je curilo kao da je netko otvorio špinu, a Lidija je sve više ubrzavala ritam i počela svršavati, nakon toga su zamijenile mjesta, pa me je Nives počela jahati, a Lidija i ja smo se počeli ljubiti, da bi onda ona sjela na moje lice da joj izližem picu. Pri tome sam joj stavio i prst u guzu na što je ona odobravajući počela vrtiti sa njom.

U međuvremenu sam obilno svršio u Nivesinu picu što je i nju natjeralo na svršavanje. Pala je na mene i Lidiju i rekla:

-Da odemo u spavaću sobu??

Pristali smo oboje. Tamo su skočile na krevet i naprčile stražnjice i rekle:

-Jebi nas obje, naizmjence i u pičke i u šupak!!!

I ja sam krenuo, prvo Lidiju, a Nives sam zabio prste u picu i u guzu, pa onda u Nives, a Lidiji prsti. Kad sam ih izjebao u pice i nakon što su obje svršile po dva puta, namazao sam vazelinom oba šupčića i počeo ih naizmjence jebati. Stenjale su od užitka, a i meni je bilo super jer su bile uske, pa sam ubrzo svršio po njihovim stražnjicama...

Otišli smo pod tuš, doveli se u red, pa odlučili da noćas prespavam kod njih, mada je bilo jasno da spavanja neće biti noćas, a sigurno ni cijelo ljeto... Bio je to početak jednog divnog prijateljstva koje traje i danas...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija