Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjede

Već godinama promatram moje dvi susjede to su inače majka i kćer njezina.
Obožavam proći pored njih kada se sretnemo u prolazu okrenem se i pogledam njihove guze koje se njišu dok hodaju, naravno nekad i ne budu zajedno.
Ja bi to dobro promotrio a zatim ga doma izdrkao po tri puta na dan.
Inače bile su crnke obadvi su bile visoke oko 170 cm , kčer je njezina imala ni male a ni prevelike sise onako srednje tamana , dok je njezina mama imala baš velike, a guze su im bile savršene onako malo poveče sa čvrstim i jakim nogama koje bi me dovele do ludila.
Nikad se i nismo baš dobro ni znali nismo previše komunicirali samo ono u prolazu Dobar dan i to je to ništa više .
Meni su djelovale tako uspaljeno jer su takve nekakve i izgledale.
Kčer bi njezina uvijek u prolazu ispred mene guzala dok bi ja buljio u njezinu guzu ona bi se okrenula pogledala u mene i nastavila da hoda.
Sada sam i više nego siguran da joj treba kurca , ima li smo zajedničkog prijatelja što nisam ni znao ona bi često navratila kod nje doma pa tako sam i ja završio kod moje susjede doma .
Počastila na je pićem bila je sama šteta što joj mama nije bila doma da se i njezine guze nagledam.
Igrali smo neku igru twister ubrzo je naša prijateljica morala iči doma htio sam da i ja idem jer mi je bilo neugodno ostati s njom ali mi je rekla da ostanem i da ne živim daleko kao naš taj zajednički prijatelj.
Dok smo igrali tu igru njezina guza je bila okrenuta prema meni stajala je onako naguženo a zatim mi rekla da se pomaknem naprijed na zelenu i tu je moj kurac več dodirivao njezinu guzu.
Bilo je mene red da kažem kako če se ona pomaknuti nisam ništa govorio uhvatio sam je za guzu skino joj hlače pljesnuo dva tri puta po guzi tresla se .
Ubrzo sam se i ja skinuo , ona je raširila noge i skinula gačice a ja sam joj počeo lizati.
Navležena je več bila lizao sa njezine sokove zabijao jezik u pičku koliko sam mogao i znje samo se cjedilo.
Počela je ona meni da puši držeči me za jaja to joj nije sigurno prvi put a onda sam ga stavio u njezinu vlažnu pičku nabio sam ga do jaja vrisnula je koliko joj je ušao.
Krenuo sam jako i snažno držeči je za noge ubrzo js svršila iz pičke je izletio kao iz vodenog topa ja sam ga opet stavio i nastavio dok sam je jebao nikako nisam mogao da vjerujem nakon toliko godina da mi se ovo događa čvrsto me je držala za ruke a onda mi je došlo da svršim izvadio sam ga i svršio joj po stomaku .
Po cjelom stomaku je bilo sperme dobro sam svršio a dobro sam i jebao ona je rukom uhvatila i natezla mi kurac i tako smo malo odmorili a zatim u našoj priči je rekla da je palim i da je maštala o ovom nisam mogao nisam mogao da vjerujem rekao sam i ja isto , a ona me je pitala pa što si čekao toliko , nisam imao odgovora.
Otišla je do wc a ja sam gledao kako njezina guza se njiše i več me je počela opet palit.
Više se nisamo ni viđali jer nije ovdje studira u drugom gradu ali zato njezina mama je tu.
Dok kčer njezina studira i čuva našu malu tajnu pa tako i sa moje strane njezina mama je večinom vremena bila sama , međuvremenu upoznao sam njezinog muža koji nije bio uvijek kuči on je radio u nekom drugom gradu i svaki dan išao autom na posao .
Pa dok je vozio auto sreo me je usput i pitao me tj zamolio da odnesem nešto njegovoj ženi da on žuri na posao, rekao sam nema problema.
Bila su otvorena vrata od kuće pozvonio sam nekoliko puta i pokucao nitko nije došao čulo se samo kako se nešto tamo kuha.
Odlučio sam ući u hodnik ostavit to što je njezin muž mi dao dok stavio vidio sam odškrinuta vrata od sobe i vidio jasno susjedu kako leži poćulio sam i imao sam šta da vidim.
Susjeda je bila potpuno gola i gledao kako se zadovoljava prstima pogledala je prema vratima i vidila me brzo se skočila zatvorila vrata i u sekundu se obukla.
Obukla je neku suknju otvorila je vrata sva prepanuta sa umjetinim smješkom na licu , rekao sam joj da joj je nešto muž spremio po meni i da sam ovdje ostavio i krenuo sam doma.
Rekla je kud idem da če sada ručak biti gotov , ja sam rekao da moram doma odgovorila je da nikud ja ne idem i da moram probati nešto što je ona kuhala.
Ja sam si mislio ono samo da mi je doći doma izdrkati ga kao čovjek da sam nekom pričao nebi vjerovao .
Sjela me za stol stavila tanjur i rekla dobar tek sjedila je ispred mene slučajno sam pogledao prema dole i vidio sam da je bez gačica pica joj je imala frizuricu više puta sam pogledao prema pici skužila je da je zaboravila gačice a zatim prekrižila noge.
Ja sam pojeo ali nisam se mogao od sramote se dignuti jer kurac mi se nadignuo nisam mogao ustati tako ispred nje ali sam se ipak punudio da ja odnesem tanjur u sudoper .
Ustao sam se nadignutog kurca što se očito vidilo pogledao sam u nju samo se nasmiješila.
Dok sam stavio tanjur u sudoper rekla mi je da su mi baš dobre hlače a zatim došla i sagnula se i rekla koji je ovo materijala dirala je po mojim hlačama a zatim je namjerno počela prelazit rukom preko mog nadignutog kurca .
Počela je otkopčavati kajiž a onda mi rukom prešla preko bokserica i tako ga počela natezati.
Raširila mi je noge kako ja mogu dirati po njezinoj pički , ja sam lagano počeo drkati njoj pičku sa dva prsta ona je meni skinula bokserice počela mi pušit i drkati super je to radila pljunula bi na kurac dva tri puta i opet pušila a zatim se se naguzila i rekla mali ovo samo ja i ti znamo .
Počeo sam je guzit , guza se tresla dobro jer sam i jako i duboko jebao.
Govorila je to mali jače jače izjebi me sada kada imaš priliku dobro.
Ustala se rekla da sjednem na kauč i počela snažno jahati po mom kurcu ja sam mislio da če mi ga slomit govorila je zgrabi me za sisu došlo mi je da svršim rekao sam svršit ču.
Rekla je da slobodno svršim u pičku da se ne bojim kasnije mi je rekla da pije tablete protiv trudnoće jer se seksa sa mužom često.
Ja sam ja napunio pičku toplom spermom promješala je tri puta guzom a zatim se digla sa moga kuraca sjela do mene otvorila pičku prstima i rekla dobro me napuni ti a sada malac doma i donesi mi onaj vibrator iz sobe ondje u onoj gdje si me gledao.
Kada sam joj donio vibrator rekla je koliko drkam več na nju ostao sa zatečen rekao sam godinama rekla je primjetila sam ja to ništa gubi se i nemoj nikom pričati to je naša tajna rekao sam ona je odgovorila tako je .
Mada ne zna da sam čuvam več tajnu mene i njezine kčeri

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija