Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjede željne kurca

Sa susjedom Lovorkom sam sad već neko vrijeme održavao intimne odnose, naravno, kad joj muža nije bilo kod kuće. A to je u zadnje vrijeme bilo jako često, čak sam čuo i glasine da malo više pije zbog nekih problema na poslu, a s obzirom da je radio u državnoj firmi gdje se mažnjavalo na veliko uopće me nije čudilo.

Lovorka baš nije bila raspoložena razgovarati o tome, a jedino što ju je interesiralo je da se zadovolje njeni seksualni apetiti. Čak je znala doći i do mene, ali sad je nije bilo već dva tjedna, pa mi je jedan dan javila da su joj kćeri došle kući, pa se ne možemo viđati. Doduše viđali smo se ovako, u dvorištu ili u mjestu. Čak sam joj vidio i kćeri, a starija mi je zapela za oko jer je bila njena kopija, samo bujnije kose i malo viša od mame. Zamišljao sam kako bi bilo dobro zabiti joj kurac u još nerazrađenu mladu pičkicu, mada sam zaključio da se sigurno jebe kao luda na faksu. Uostalom i sam sam išao na fakultet i znao sam što se dešava kad hormoni polude.

S takvim mislima sam sjedio kod kuće i gledao neku utakmicu kad mi je došla poruka na mobitel. Lovorka me pozivala kod sebe jer je zrak čist i da ima iznenađenje za mene. Bio sam znatiželjan o čemu se radi, jer smo skoro isprobali sve poze i izjebao sam je u sve rupice do sada, a jedino sam kod njene pičke pazio da ju ne napunim kad su joj plodni dani, pošto smo oboje mrzili kondome. Na brzaka sam se malo uredio i otišao kroz dvorište do njene kuće, a vani je već pao mrak što znači da je bio već 21 sat. Pokucao sam i čekao da mi otvori gledajući okolo da li tko od znatiželnjih susjeda virka kroz prozor, ali je bilo sve u redu. Otvorila je vrata sa širokim smješkom.

- Hajde ulazi -rekla je tiho, a dok sam prolazio kraj nje uštipnula me za stražnjicu- Idemo u dnevni -rekla je nakon što je zatvorila vrata i zaključala ih iza nas, pa sam sad ju nju primio za guzu, a ona je samo malo se naslonila na mene i pomazila mi kurac preko hlača.

Sjeli smo u dnevni boravak i ona nam je donijela kavu, pa smo malo sjedili i pričali, a onda mi je rekla:

- Rekla sam ti da imam malo iznenađenje.. -tu je zastala, srknula malo kave i pogledala me umilno onim svojim lijepim očima kao kad mi ga je znala pušiti i gledati me u oči, pa još tiše nastavila- .. u biti i nije malo, već veliko.. -opet je zastala, pa gledala okolo i znajući da ja ne volim okolišanje pogledala me u oči i izlanula- Da li si spreman za dvije pice?
- Molim? ! ? -skoro sam se zagrcnuo sa kavom, a onda ju pogledao sa nekim izrazom panike jer je sigurno nekoj svojoj frendici ispričala za nas, pa će sad cijelo mjesto znati za nas, ali me brzo umirila.
- Ne brini.. ova neće nikome pričati -a onda se ustala i došla do vrata i viknula- Adrijana! ! ! Dođi dolje!

Uskoro se Adrijana pojavila na vratima u jako kratkim hlačicama i majici bez rukava, a na nogama je imala samo papuće. Upoznali smo se službeno, a ona mi je malo duže držala ruku i gledala me direktno u oči sa smješkom, pa sam time potvrdio svoju teoriju da nije više neiskusna u seksu. Sjeli smo natrag na trosjed, ja između njih dvije i odmah su prešle u napad. Za Lovorku sam znao da je napaljena, ali mi je Adrijana bila nepoznanica. Nije im trebalo dugo da me skinu, pa sam se sad ljubio sa Adrijanom, dok mi je Lovorka pušila kurac. Ja sam svoju ruku zavukao u Adrijanine hlaćice i shvatio da ne nosi gaćice, jer su mi prsti odmah kliznuli u njenu vrelu i mladu picu. lagano je uzdahnula, ali nije micala svoje usne sa mojih, a onda mi je šapnula:

- Volim iskusne muškarce.. -pa je kliznula usnama niz moja prsa do mog trbuha, te još niže izguravši svoju mamu od mog kurca i počela ga pušiti kao prava profesionalka.

Lovorka ju je malo gledala, sa nekim čuđenjem, a onda je slegnula ramenima i skinula se potpuno, te mi prinjela svoje sise do lica i uskoro sam se izgubio među njima. Osjetio sam da se Adrijana odmakla od mog kurca, ali samo nakratko da skine sve sa sebe, pa se opet vratila do njega, nakratko sa usnama, a onda me opkoračila i spustila se sa picom na njega. Počeo sam ulaziti u nju, ali je išlo teško iako je bila mokra. Bila je jako uska i trebalo je dosta da sjedne do kraja na moj kurac, a kad se uspjela nasaditi do kraja malo je mirovala, a onda se počela nabijati uz glasno stenjanje. Vidio sam da jabuka ne pada daleko od stabla, jer je bila glasna kao i njena mama. Međutim Lovorka mi nije dala da previše razmišljam o glasnoći Adrijane, jer me položila na leđa, pa smo se Adrijana i ja morali malo prilagoditi, a onda je sjela sa svojom pičkom koja je danas posebno mirisala i bila je već natopljena sokovima, pa sam ju zdušno počeo lizati. Dotle je Adrijana primila mamine sise i mijesila ih s leđa dok se istovremeno nabijala na moj kurac. Stenjale su obje pa sam uživao u stereo stenjanju dvije rasne žene. Uskoro je Adrijana počela svršavati i grčiti se na mom kurcu, a u jednom trenu ga je tako jako stisla da sam mislio da će ga otkinuti. Lovorka se makla sa mene i poljubila mi mokro lice, te mi šapnula:

- Večeras svršavaš u mene.. -zatim je makla Adrijanu sa mog kurca i sama me zajahala i odmah počela vožnju na njemu.

Njene sise su letjele po zraku dok se s guštom nabijala na mene, a Adrijana ju je zadivljeno promatrala. Ja sam privukao Adrijanu bliže i pokazao joj da mi sjedne na lice, pa se okrenula prema mami, a ja sam joj počelo lizati picu i skupljati sokove koji su još išli iz njene pice, a onda sam joj stavio prst u guzu, pa se samo stresla kad joj je ušao unutra bez ikakvih problema, pa sam potvrdio da je na mamu. Uto me je Lovorka dovela do orgazma, a i sebe, pa sam joj pošoricao unutrašnjost pičke dok se ona tresla i grčila na meni. Ustala je sa mene i sad su njih dvije čekale šta dalje, pa sam ih naslonio na naslon trosjeda i njihove guze okrenuo prema sebi, pa sam ga prvo zabio Adrijani u picu i to bez zadrške, pa je lagano vrisnula, ali je ubrzo dahtala od požude. Nakon par minuta sam ga izvukao i zabio ga Lovorki, pa je sad ona stenjala, a Adrijana joj je masirala sise. Onda sam ga izvukao iz Lovorkine pičke i zabio joj ga u njen šupak, pa je lagano vrisnula, ali se nakon nekog vremena čulo:

- Toooo.. daj daj.. . jebi

Jebao sam ju još koju minutu, a onda ga izvukao i došao do Adrijane. Zabio sam joj ga u picu i malo ju jebao tako, a onda ga i njoj zabio u šupak. Stenjala je i gužvala naslon zabijajući nokte u njega, ali nije pustila nikakav jači glas. Uskoro je samo dahtala dok sam joj ja zabijao kurac u šupak, a onda sam napokon svršio i napunio joj šupčić spermom. Izvukao sam kurac iz Adrijaninog šupka i dao ga Lovorki da ga obliže. Ubrzo joj se i Adrijana priključila, pa su ga obje lizale. Nakon toga smo napravili malu pauzu, pa smo opet nastavili. Do kraja sam svršio još dva puta i to oba puta po njihovim sisama, a Adrijana se pokazala kao iskusna jebačica.

Otišao sam kasnije, a onda sam se nastavio družiti sa njih dvije cijelo ljeto dok Adrijana nije otišla natrag na fakultet, a morao sam joj obečati da kad budem u Zagrebu da joj se obavezno javim i da se moramo dobro izjebati, bez obrzira da li ima menstruaciju ili ne. meni je odgovaralo, pa sam sad imao dvije rasne žene na raspolaganju za seks i koje si nisu bile konkurencija. Di ćeš bolje od toga?

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija