Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjedina kći

Imam stan na moru i trebao sam nešto privatno obaviti pa sam skočio tamo na dva dana. U zgradi su uz moj još četiri stana. Kako ispred nije bilo parkiranih vozila mislio sam da sam sam u kući. Međutim dok sam, nešto kasnije, išao po stvari u auto sreo sam ispred kuće susjedu, stariju ženu iz Slavonije i s njom jednu ženu, ne baš premladu, ali puno mlađu od nje, prilično zgodnu, dobro građenu, u licu malo onako ocvala, ali još uvije dobra za, kako se ono u žargonu kaže, „potrošit“ i rekla je da joj je to kći. Pitala me za moje i odgovorio sam da sam došao samo ja, jer moram nešto obaviti.

Rekla je da navrati sutra na kavu, rekao sam da hoću i razišli smo se. Navečer sam gledao TV, surfao malo po internetu, kad odjednom čujem da se otvaraju vrata na hodniku i odmah potom netko kuca na moja vrata. Ja skočim i otvorim, kad ono susjedina kći stoji pred vratima, u spavaćici, koja više otkriva ngo pokriva, s bocom nekog pića i pita može li ući. U prvi mah sam bio zbunjen i bez teksta, međutim brzo mi je sinulo o čemu se radi, a i moj kurac u kratkim gaćama me je podsjetio da ju praktički uvučem unutra, a ona je odmah drugom slobodnom rukom pogladila izbočinu u mojim gaćama i rekla, opa ovaj tvoj kurac odmah kuži što mi treba. Pitao sam ju zna li joj mama da je izašla, a ona odgovori da stara uzima tablete za spavanje i spava kao zaklana do jutra i da nema frke. Već na hodniku smo se počeli hvatati svukao sam joj taj mali komadić tekstila i počeo joj ljubiti male grudi, mekanih bradavica i svukao joj gaćice te je uhvatio za pičku.

Imala je ne predlakavu pičku i počeo sam ju drepati po pički i gurati joj prst unutra, bila je već prilično vlažna. Očito je da je bila narajcana već i prije nego je došla. Odmah mi je, u jednom potezu, svukla gaćice i uhvatila me za kurac te mi uvalila jezik u usta i počela me žestoko ljubiti i natezati za kurac. Navlačila mi je kožicu, prevlačila preko glavića. Prestala me je ljubiti i rekla ima li tu kakav krevet da se jebemo ko ljudi. Odvukao sam ju u sobu i bacili smo se na krevet, odmah se spustila do mog međunozja i počela mi pušiti kurac, lizati ga, cuclati, gutati ga. Iamo sam osjećaj da će se ugušiti od pohote, bila je kao puštena s lanca. Rekao sam joj da se okrene da ju i ja mogu lizati i prebacila se na „69“ i uvalio sam joj jezk u pičku i lizao ju, slinio po njoj, lizao klitoris, guta svoju slinu i njene sokove, osjećau miris šupka u nosui šupak na nosu, stiskala mi je lice butinama i nabijala se pičkom na mene, a kurac mi je pušila tako lijepo, sočno, mekano (sjetio sam se kako mi je jedna cura jednom pušila i tako me zubima izderala da sam danima namakao kurac u kamilici koliko je to bilo bolno). Prekrasno i neponovljivo.

Uredotočio sam se na klitoris i lizao ga sve jače i sve brže, a i ona je u istom tempu pojačavala pušenje, uskoro sam osjetio da se počela grčiti i da joj se približava svršavanje, a i ja sam bio blizu i dogodilo se, ja sam se ispraznio u njena usta i osjetio sam kako guta i krklja i muči se kako doći do zraka, a ona se zgrčila i stresla par puta i onda se onemoćalo srušila na mene. Oblizala mi je kurac i okrenula se i legla pored mene. Ležali smo tako, odmarali se. Priupitala je bih li malo gucnuo iz boce koju je donijela i ne čekajući odgovor ustala je i onako gola otišla je po bocu. Imala je stvarno prilično lijepo i skladno tijelo, malu okruglu, prćastu guzu. Pružila mi je bocu i malo sam gucnuo, bila je to rakija medovača, fenomenalna, blaga, a lijepo je grijala u trbuhu.

Malo smo pijuckali, a onda smo se ponovo počeli maziti, gladiti, ona je uzela moj kurac u ruku i počela ga je obrađivati i majstor je uskoro bio u punoj veličini i čvrstoći. Nije dugo čekala, okrenula mi je guzu, kleknula tako da sumoje noge su bile između njenih koljena, oslonila se rukama na moje butine, naslonila ulaz u pičku na moj kurac i onda lagano kliznula prema dolje, pička joj je bila mokra, topla i mekana i samo je kliznula po kurcu i onda je počela guzom gore, dolje kliziti, ja sam ju gladio po glatkoj guzi, drepao joj guzove, širio ih i nabijao na sebe, ona se nabijala na mene, sve jače i jače, onda se malo podignula i samo je klizila po glaviću, raspamečujući me. Onda se okrenula, raširila mi noge, sjela na kurac i pridržavajući se rukama iza sebe i oslanjajući se na pete u visini mojih butina počela se nabijati na mene, naprijed, nazad, kližući guzom po unutrašnjoj strani mojih butina.

Gledao sam kako kurac ulazi i izlazi iz pičke, počela je jecati, stenjati, vikati, uzdisati. Bila je prilično glasna, skakala je po meni, njena guza je lupala po mojim butinama, bila je u ekstazi i onda je svršila i prvi puta sam vido što je to squirt, iz nje je špricalo kao iz pipe, u mlazovima, kao iz slavine. Onda je sišla s mene, legla na leđa, raširila noge savijene u koljenima i rekla, jebi me sada, jako i žestoko. Kleknuo sam između njenih nogu, ušao u nju i pridržavajući se za njezina koljena i lagano ih pritiščući pema dolje, širio joj noge i jebao sam ju iz sve snage, baš kako je tražila, jako i žestoko, a ona si je usput i rukom masirala klitoris. Uzdisala je, jecala, onda sam joj rukama privukao koljena i stisnuo ih uz sebe, pička joj se stisnula i jebao sam ju i razvaljivao da se sve prašilo, vikalo se, uzdisalo, jecalo. Znoj se cijedio s nas i po nama. Onda sam joj prebacio obje noge na svoju desnu stranu ponovo joj gurnuo kurac, desnom rukom sam joj drepao lijevu cicu, a desnom stiskao koljena i jebao ju iz sve snage, slično kao s guza.

Vikala je da ju napunim, da ga ne vadim. Stiskao sam joj cicu, guslao po njoj ko lud i na kraju je napunio, kada mi je već padao mrak na oči i snaga bila na izmaku. Srušio sam se pored nje, a ona je uzla moj znojni i sljepljeni kurac i lijepo ga polizala i oblizala. Pitala me hoću li joj polizati pičku i spustio sam se među njene noge i lizao pičku iz koje su se cijedili njeni sokovi i moja sperma. Ništa mi nije smetalo, u tim trenucima sve bih uradio za nju. Potom smo ležali jedn uz dugo, pomalo pijuckali medovaču, a onda me je nakon nekog vremena primila za kurac, koji je opet počeo reagirati na pravi način, noć još nije bila pri kraju, a mi smo se opet zagrijali.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija