Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Susjedina kći

Ocjena: 4.5

Imam stan na moru i trebao sam nešto privatno obaviti pa sam skočio tamo na dva dana. U zgradi su uz moj još četiri stana. Kako ispred nije bilo parkiranih vozila mislio sam da sam sam u kući. Međutim dok sam, nešto kasnije, išao po stvari u auto sreo sam ispred kuće susjedu, stariju ženu iz Slavonije i s njom jednu ženu, ne baš premladu, ali puno mlađu od nje, prilično zgodnu, dobro građenu, u licu malo onako ocvala, ali još uvije dobra za, kako se ono u žargonu kaže, „potrošit“ i rekla je da joj je to kći. Pitala me za moje i odgovorio sam da sam došao samo ja, jer moram nešto obaviti.

Rekla je da navrati sutra na kavu, rekao sam da hoću i razišli smo se. Navečer sam gledao TV, surfao malo po internetu, kad odjednom čujem da se otvaraju vrata na hodniku i odmah potom netko kuca na moja vrata. Ja skočim i otvorim, kad ono susjedina kći stoji pred vratima, u spavaćici, koja više otkriva ngo pokriva, s bocom nekog pića i pita može li ući. U prvi mah sam bio zbunjen i bez teksta, međutim brzo mi je sinulo o čemu se radi, a i moj kurac u kratkim gaćama me je podsjetio da ju praktički uvučem unutra, a ona je odmah drugom slobodnom rukom pogladila izbočinu u mojim gaćama i rekla, opa ovaj tvoj kurac odmah kuži što mi treba. Pitao sam ju zna li joj mama da je izašla, a ona odgovori da stara uzima tablete za spavanje i spava kao zaklana do jutra i da nema frke. Već na hodniku smo se počeli hvatati svukao sam joj taj mali komadić tekstila i počeo joj ljubiti male grudi, mekanih bradavica i svukao joj gaćice te je uhvatio za pičku.

Imala je ne predlakavu pičku i počeo sam ju drepati po pički i gurati joj prst unutra, bila je već prilično vlažna. Očito je da je bila narajcana već i prije nego je došla. Odmah mi je, u jednom potezu, svukla gaćice i uhvatila me za kurac te mi uvalila jezik u usta i počela me žestoko ljubiti i natezati za kurac. Navlačila mi je kožicu, prevlačila preko glavića. Prestala me je ljubiti i rekla ima li tu kakav krevet da se jebemo ko ljudi. Odvukao sam ju u sobu i bacili smo se na krevet, odmah se spustila do mog međunozja i počela mi pušiti kurac, lizati ga, cuclati, gutati ga. Iamo sam osjećaj da će se ugušiti od pohote, bila je kao puštena s lanca. Rekao sam joj da se okrene da ju i ja mogu lizati i prebacila se na „69“ i uvalio sam joj jezk u pičku i lizao ju, slinio po njoj, lizao klitoris, guta svoju slinu i njene sokove, osjećau miris šupka u nosui šupak na nosu, stiskala mi je lice butinama i nabijala se pičkom na mene, a kurac mi je pušila tako lijepo, sočno, mekano (sjetio sam se kako mi je jedna cura jednom pušila i tako me zubima izderala da sam danima namakao kurac u kamilici koliko je to bilo bolno). Prekrasno i neponovljivo.

Uredotočio sam se na klitoris i lizao ga sve jače i sve brže, a i ona je u istom tempu pojačavala pušenje, uskoro sam osjetio da se počela grčiti i da joj se približava svršavanje, a i ja sam bio blizu i dogodilo se, ja sam se ispraznio u njena usta i osjetio sam kako guta i krklja i muči se kako doći do zraka, a ona se zgrčila i stresla par puta i onda se onemoćalo srušila na mene. Oblizala mi je kurac i okrenula se i legla pored mene. Ležali smo tako, odmarali se. Priupitala je bih li malo gucnuo iz boce koju je donijela i ne čekajući odgovor ustala je i onako gola otišla je po bocu. Imala je stvarno prilično lijepo i skladno tijelo, malu okruglu, prćastu guzu. Pružila mi je bocu i malo sam gucnuo, bila je to rakija medovača, fenomenalna, blaga, a lijepo je grijala u trbuhu.

Malo smo pijuckali, a onda smo se ponovo počeli maziti, gladiti, ona je uzela moj kurac u ruku i počela ga je obrađivati i majstor je uskoro bio u punoj veličini i čvrstoći. Nije dugo čekala, okrenula mi je guzu, kleknula tako da sumoje noge su bile između njenih koljena, oslonila se rukama na moje butine, naslonila ulaz u pičku na moj kurac i onda lagano kliznula prema dolje, pička joj je bila mokra, topla i mekana i samo je kliznula po kurcu i onda je počela guzom gore, dolje kliziti, ja sam ju gladio po glatkoj guzi, drepao joj guzove, širio ih i nabijao na sebe, ona se nabijala na mene, sve jače i jače, onda se malo podignula i samo je klizila po glaviću, raspamečujući me. Onda se okrenula, raširila mi noge, sjela na kurac i pridržavajući se rukama iza sebe i oslanjajući se na pete u visini mojih butina počela se nabijati na mene, naprijed, nazad, kližući guzom po unutrašnjoj strani mojih butina.

Gledao sam kako kurac ulazi i izlazi iz pičke, počela je jecati, stenjati, vikati, uzdisati. Bila je prilično glasna, skakala je po meni, njena guza je lupala po mojim butinama, bila je u ekstazi i onda je svršila i prvi puta sam vido što je to squirt, iz nje je špricalo kao iz pipe, u mlazovima, kao iz slavine. Onda je sišla s mene, legla na leđa, raširila noge savijene u koljenima i rekla, jebi me sada, jako i žestoko. Kleknuo sam između njenih nogu, ušao u nju i pridržavajući se za njezina koljena i lagano ih pritiščući pema dolje, širio joj noge i jebao sam ju iz sve snage, baš kako je tražila, jako i žestoko, a ona si je usput i rukom masirala klitoris. Uzdisala je, jecala, onda sam joj rukama privukao koljena i stisnuo ih uz sebe, pička joj se stisnula i jebao sam ju i razvaljivao da se sve prašilo, vikalo se, uzdisalo, jecalo. Znoj se cijedio s nas i po nama. Onda sam joj prebacio obje noge na svoju desnu stranu ponovo joj gurnuo kurac, desnom rukom sam joj drepao lijevu cicu, a desnom stiskao koljena i jebao ju iz sve snage, slično kao s guza.

Vikala je da ju napunim, da ga ne vadim. Stiskao sam joj cicu, guslao po njoj ko lud i na kraju je napunio, kada mi je već padao mrak na oči i snaga bila na izmaku. Srušio sam se pored nje, a ona je uzla moj znojni i sljepljeni kurac i lijepo ga polizala i oblizala. Pitala me hoću li joj polizati pičku i spustio sam se među njene noge i lizao pičku iz koje su se cijedili njeni sokovi i moja sperma. Ništa mi nije smetalo, u tim trenucima sve bih uradio za nju. Potom smo ležali jedn uz dugo, pomalo pijuckali medovaču, a onda me je nakon nekog vremena primila za kurac, koji je opet počeo reagirati na pravi način, noć još nije bila pri kraju, a mi smo se opet zagrijali.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina