Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjedova kćer

Živim sa suprugom i troje klinaca u predgrađu Zagreba. Lijepa kuća okružena zelenilom i velikim vrtom i ono što je najbitnije, dobrim susjedima. Jer šta će ti lijepa kuća, ako imaš susjede iz noćne more. Imam 40 godina, dobar posao i sasvim solidno izgledam. Kosa i zubi su na broju, za razliku od nekih mojih kolega. Redoviti seks sa ženom, čitaj jednom tjedno, najčešće petak navečer, te hobi.. . trčanje.

Tako sam se povezao i sa susjedovom kćeri Lidijom. Lidija je bila cura koja je napunila 18, krenula na prvu godinu fakulteta, a bila je izrazito vitka. Netko bi rekao da je bila mršava, ali sam ja otkrio da je izuzetno čvrsta i fleksibilna. Bila je građena kao neka atletičarka ili gimnastičarka, što je podrazumijevalo male sise, ali njene su bile izuzetno osjetljive na dodire. Duga smđa kosa je uglavnom bila svezana u rep, osim u prilikama kada je išla van sa frendicama i ono što je najbitnije u ovoj priči.. . palila se na starije muškarce.

Lidiju sam upoznao prvi put kad smo doselili, imala je dvije godine i praktički sam ju promatrao kako je odrastala. Moja najstarija kći je bila tri godine mlađa. Sa starcima sam joj bio u odličnim odnosima, a čak sam znao baciti oko na Lidijinu mamu Mariju, koja je bila pravi komad, ali sam se uvijek držao po strani. Međutim to što se desilo između mene i Lidije e bilo slučajno i nekako spontano, mada sam ja u uvjerenju da je ona sve to planirala odavno.

Kao što rekoh, volim trčati, pa sam tako svako poslijepodne nakon odmora od ručka običavao otići trčati. To mi je bila rutina zadnjih pet godina od kako sam bio slomio nogu u prometnoj, a poslije išao na rehabilitaciju, te sam se zarazio trčanjem. Imao sam osjećaj da me Lidija uhodi, ali nisam bio siguran. Nekako je počela i ona trčati nakon srednje škole, jer je kao 'bila debela', pa je htjela istesati liniju, a u smrdljive tretane joj se nije išlo, pa se odlučila za trčanje. Ispitivala me jedno vrijeme kakve tenisice da kupi, trenirku, majice, a meni je to bilo sve smješno, pa sam joj rekao da može trčati i u trapericama, ali samo ako je u glavi sve posloženo. Malo joj je to bilo čudno, ali je nakon prvog trčanja sve shvatila. Išla je sama i zapuhala se već nakon nekoliko stotina metara. Našao sam ju kako se naslonila na klupu uz jednu šetnicu koja je u ovo kasnojesenje doba bila poprilično pusta, pa sam stao:

- Jel sve u redu?
- Je.. -prodahtala je crvena u licu kao da joj prijeti srčani udar, pa potvrdno i kimnula glavom, te nastavila- .. nadam se.. da ću izdržati.. do doma..
- Jesi sigurna? -pitao sam ju i predložio da trči samnom i prati ritam.

Pristala je, mada sam imao osjećaj da bi najradije pobjegla doma u kadu i ne bi se vadila iz nje. Polako sam trčao, da me može pratiti, pa sam i rutu skratio za dobre dvije trećine od planiranog. Nakon tog prvog puta i muskulfibera u narednih tri dana počela je hvatati ritam. Ipak je bila još mlada i bilo je snage u njoj, ali kao što rekoh sve je bilo u glavi. Nakon dva mjeseca je bila već u ritmu samnom i mogla je pratiti moj tempo koji je bio dosta naporan. Kad je pao snijeg malo smo prestali sa trčanjem, jer je bilo hladno i sklisko, a i njoj se obaveze na faksu povečale. Čim se otopio snijeg ja sam odmah počeo trčati, ali nije bilo Lidije. Jedan dan sam ju sreo i upitao ju da li je odustala od trčanja, ali je rekla da je imala gripu, ali da će mi se pridružiti brzo.
Već drugi dan mi se pridružila, a tada se i dogodilo.

Bio je predivan sunčan i malo prohladan dan, idealan za trčanje. Još nije bila puna šetnica, ali je bilo ljudi. Lidija je privlačila pozornost ljudi, naročito muške populacije, što zbog tajica koje je nosila i koje su lijepo oblikovale njenu rasnu guzu, a što zbog same njene pojave uz mene. Ja sam imao već pokoju sjedu dlaku u kosi, pa su smatrali da mi je ljubavnica, a neke od komentara smo i čuli, pa se Lidija smijala kao luda na njih. Došli smo do mjesta gdje bi se obično okretali, ali je sad Lidija rekla da bi mogli kroz šumu, mada sam znao da je još blata tamo, ali me nije slušala već je samo krenula tamo, pa sam krenuo za njom. Ubrzo se nije vidio više i nasip ni šetnica, a mi smo bili u šumi i čule su se samo ptice. Stala je zadihano kod jednog širokog stabla i naslonila se na njega, a ja sam stao uz nju i upitao:

- Jesi dobro? Mislim, s obzirom na tvoju grip.. -više nisam stigao ništa reći jer su se njene usne našle na mojima i njen jezik je bio u mojim ustima, a ona me stisla u prilično čvrsti zagrljaj.

Nisam se branio, jer sam podsvjesno, a i u mislima sam već nekoliko puta poželio ju dobro izjebati, pa sam joj sad uzvratio poljubac i zagrljaj, spustivši ruk niz njena leđa do njenih čvrstih guzova i samo ih stisnuo. Pribila se uz mene i lagano se micala dok mi se kurac sve više budio i napinjao moju trenirku. Ona je spustila jednu ruku do mojih prepona i sad ga je mazila duž njegove čitave dužine i lagano stiskala predio oko jaja. Zatim je samo kliznula na niže i izvukla mi je kurac iz trenirke i gaća, te je mojih 19 centimetara polako nestajalo u njenim nestrpljivim ustima. Osjetio sam njen jezik na svom glaviću i kurac mi je uskoro bio potpuno tvrd i spreman, sav od njene sline, a ona se uspravila i spustila svoje tajice niz noge skupa sa gaćicama i ugledao sam njenu potpuno obrijanu picu, pa sam ju prislonio uz ono drvo i rukom počeo trljati po njoj i gurnuo joj dva prsta u usku pičkicu. Zastenjala je i ja sam ju samo nastavio trljati dok se ona lagano grčila i stenjala, a onda se samo stresla i počela svršavati, pa su joj i noge lagano klecnule. Pridržao sam ju i poljubio, pa sam ju okrenuo sa guzom prema sebi i naslonio ju na drvo. Stao sam iza nje i polako ugurao kurac u njenu jako tijesnu picu. Stenjala je i dahtala dok sam joj širio prilično nevinu pičkicu. Ne vjerujem da je tu bio kurac više puta od jednom do dva puta, a to mi je i potvrdila ad mi je rekla kasnije da je izgubila nevinost na maturalcu i poslije ga više nije dobila u nju, jer su joj se njeni vršnjaci gadili, a nisu ni znali šta da rade i kako.

Ubrzo sam bio do kraja u njoj i sad sam ju jebao žetoko nabijajući ju na ono drvo na koje se naslanjala. Pica joj je bila tako topla da mi ga se uopće nije vadilo iz nje, a onda sam potražio rukom njene male i kako sam ubrzo ustanovio jako osjetljive sisice, dvojkice, ali tvrdih bradavica. Ubrzo je počela stenjati sve glasnije i počela svršavati, a ni ja se nisam mogao suzdržati više, osim da ga na vrijeme izvadim i počnem joj svršavati po savršenoj guzi. Ostao sam iza nje sa kurcem naslonjenim na njenu guzu i trljao se uz nju. Odgurnula se od drveta i naslonila na mene, pa sam joj zavukao ruke d ornji dio trenirke i sad sam joj milovao sise, a ona je spustila svoje ruke iza i milovala mi stražnjicu. Zatim se okrenula i ponovo spustila čučanj da bi mi ponovo oblizala kurac od naših sokova, a onda se ustala, pa sam ja njoj obrisao leđa, mada nije htjela to. Nakon toga smo krenuli kući jer je već padao mrak, a prije nego smo se rastali je rekla da bi ga sutra voljela probati u guzi. Malo sam zastao i pogledao ju upitno, a ona se nasmješila i samo rekla da ga je u pičkicu dobila jednom, ali ga je u guzu dobila puno više puta. Samo sam se nasmješio i rekao joj da jedva čekam, jer sam i sam volio analni seks. Poljubila me i rekla:

- Do sutra.. -pa je otišla kući, a i ja isto i direktno pod tuš, pa sam se pridružio ženi i klincima koji su gledali TV, dok je žena nešto radila na kompu poljubivši me ovlaš zadubljena u posao, a ja sam razmišljao o Lidijinoj guzi i kako ću ju sutra razguziti.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija