Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjedova kćer 2

Jedva sam dočekao drugi dan da se vratim sa posla, te sam brzo pojeo i spremio se za trčanje, dok je supruga išla sa klincima kod svoje mame, jer su se pripremale rođendan za tatin rođendan, pa su klinci htjeli djedu pripremiti iznenađenje. Oni su otišli, a ja sam se brzo spremio i krenuo van.

Ubrzo sam se našao sa Lidijom, jer smo se uvijek našli malo dalje od kuća, baš kao i kad smo se razilazili. Nekako je udno trčala, pa sam ju upitao šta joj je, a odgovor me narajcao i nasmijao istovremeno:

- Namazala sam si šupak, pa mi je sad hladno na njemu.. -tu se malo blesavo nacerila, pa sam se i ja nasmijao, ali mi se kurac već počeo dizati, na što je ona reagirala zadovoljno se smješkajući, pa rekla- Jedva ga čekam u guzi..

Mislim da smo danas rekordno brzo stigli do one šumice, te smo ubrzo bili ponovo kod onog drveta gdje sam joj jučer izjebao pičkicu. Odmah mi je povukla trenirku i gaćice naniže i počela mi ga zdušno pušiti, a ja sam joj držao glavu i prektički ju jebao u usta. Slinila je kao luda, pa sam mislio da nam nikakvo podmazivanje neće trebati. Nije trebalo dugo da joj počnem svršavati u usta, a mislim da joj je to i bila namjera, da mi isprazni jaja, pa da onda mogu puno duže da joj rasturam šupak. Pokupila je sve do posljednje kapi sperme sa kurca, a onda se uspravila i skinula si donji dio trenirke sa gaćicama do gležnjeva, a gornji dio je raskopčala, te podigla majicu kako bi joj mogao masirati sisice. Okrenula mi je guzu i nagnula se prema drvetu, a ja sam stao iza nje i milovao joj guzu, pa polako prstima došao do pice i protrljao ju dok sam si drugom rukom drkao kurac i malo ga još naslinio. Njen šupčić se sjajio od neke kreme koju je stavila, a sad u kombinaciji sa znojem je jednostavno čekao da ga se napuni. Izvukao sam mokre prste iz njene pice i ugurao odmah dva u njen šupak.

Samo je lagano zastenjala, a oni su nestali u njenoj guzi. Svrdlao sam njima po šupku, a onda zadovoljan tvrdoćom svog kurca izvukao sam prste i stavio glavić na ulaz u guzu. Lagano sam ga gurnuo i ušao odmah bez problema u nju. Zastenjala je glasno i samo promrmljala:

- Aaaaaa.. mmmmm.. toooo.. sad me samo jebi..

Pritisnuo sam ju uz drvo i počeo joj ga zabijati u šupak. Svako toliko bi zastenjala i zacvilila kad bih joj to napravi malo grublje, a povremeno bi ga vadio i pljunuo na glavić, pa bi ga onda vračao u nju. Jebao sam ju divlje, a njoj to nije smetalo, pa me čak i poticala da ju jebem što jače i što žešće. Iskreno već me malo i kurac bolio od zabijanja u njenu usku guzu, ali su njene čvrste i tvrde bradavice koje sam nesmiljeno mijesio i stiskao uz moj kurac u njenoj guzi dovele do njenog fenomenalnog orgazma Počela je squirtati i noge su mi bile mokre od njenjih sokova, pomiješanih sa njenom pišakom, a ona se tresla kao trstika na vjetru dok sam ju još uvijek bušio odostraga, a onda sam napokon počeo svršavati i prazniti se u njenu guzu. Lagano je vrisnula kad sam joj ga zabio do kraja u guzu i počeo se prazniti. Malo je stisla čmar, pa nisam mogao izvuči kurac van, ali kad se opustila ponovo izvukao sam svoj crveni i natečeni kurac van, a sperma je krenula za njim iz njenog dobrano proširenog šupka. Stajala je naslonjena na drvo i gledala me preko ramena dok sam joj ja milovao guzu i izvukao maramicu kako bi joj obrisao guzu od sperme, kad je rekla:

- Kako ću ja sad trčati do doma.. rasturio si mi guzu..
- Polako i bez žurbe.. -rekao sam joj dok sam ju ljubio i još joj malo trljao picu, a sise su još bile ukručene.
- Mislim da mi je za danas dosta -rekla je uzvračajući mi poljupce, a onda nastavila- Da li sutra možeš malo ranije izaći?
- Kada? -pitao sam sa zanimanjem razmišljajući šta imam sutra na poslu.
- Paaaa.. imam neku pauzu oko 11 sati do 12, pa ako možeš.. -samo sam kimnuo i nasmješio se, a zatim smo otišli kući i cijelim je putem nekako na široko trčala što mi je bilo jako komično.

Drugi dan sam otišao oko pola jedanaest sa posla i rekao da se vračam oko jedan, pa sam došao do Lidijinog faksa, a ona se uskoro pojavila u sivoj minici i bijelim samostoječim najlon čarapama, te bijeloj bluzi, sa crnom jaknom. Isti tren mi se kurac počeo dizati, a čim je sjela u auto zadigla je minicu i pokazala mi da nema gaćica. Samo sam zavukao ruku između njenih nogu i zabio joj prste u picu. Stisla ju je svojim nogama nisam ju mogao izvući, a ona se samo smješkala. Vozio sam nas na neko mirno mjesto i ubrzo smo bili u šumi, na nekoj osami koju sam znao od prije, pa smo se prebacili na stražnje sjedalo. Skinula mi je hlače i povukla sa njima i bokserice, pa mi se bacila na pušenje kurca dok sam joj ja trljao picu i malo šupčić, a onda je pustila moj slinavi kurac i šapnula mi:

- Danas ćeš mi napuniti picu do vrha, a ja sam popila pilule, pa ne brini.. -nakon toga se brzo okrenula uskoro mi je sjedila u krilu, a moj kurac je već bio u njenoj uskoj pičkici.

Namještala se malo, a onda se oslonila koljenima o sjedalo i počela se polako dizati i spuštati po mom kurcu cijelo vrijeme me ljubeći. Ja sam joj milovao guzu dok se nabijala na mene, a onda je počela sve brže sa nabijanjem i sve glasnije je stenjala dok se auto ljuljao, a i ja sam osjećao da mi uskoro dolazi vrhunac, pa sam ju nekako usporavao da probamo svršiti istovremeno. Nije nam trebalo dugo i nakon desetak minuta smo oboje počeli svršavati, a ona se nabila do kraja na moj kurac i sad sam se praznio duboko u njenu mladu pičkicu, a znao sam da sam prvi koji joj je svršio u nju, a ni poslije nije baš davala dečku kojeg je našla na drugoj godini da joj puni pičkicu, samo guzu, ali pičkica je bila samo moja.

Nakon obostranog orgazma još je malo sjedila na meni i ljubila me, pa mi je šaptala kako je predivan osjećaj imati ispunjenu pičkicu toplom spermom. Nakon toga se skinula sa mene i ponovo mi ga popušila, a onda izašla van i zamolila da joj još malo proširim guzu. Nisam imao ništa protiv, pa sam uzeo kremu za ruke iz pretinca koju je koristila moja žena, te joj namazao šupčić i svoj kurac i zabio joj ga u njega. Stenjali smo zdušno i dahtali glasno jer nas nitko nije mogao čuti, a nakon dvadesetak minuta guženja sam joj svršio u šupak, a i ona je svršila po svojim najlonkama. Poslije toga smo se uredili i odvezao sam ju natrag na faks.

Nastavili smo naše druženje i dalje, te se jebemo skoro svaki dan barem po jednom, a kad dođem do nje na faks padne i dupli seks, pa si tako redovito praznim jaja, ali petkom je seks rezerviran za moju ženu, a Lidija je ionako petkom izlazila sa frendicama sa faksa, pa nije ni išla trčati. Meni je bilo super sve to, samo nisam znao kad ću joj dosaditi, jer godine rade svoje.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija