Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susjedova žena

Bio sam u ranim četrdesetim, nedavno se razveo, ali nisam baš očajavao zbog toga. Mislim, prala me deresija prvih mjesec dana, ali sam onda malo došao k sebi i shvatio da mogu dalje sa životom. Vratio sam se u staro susjedstvo gdje me čekao stan od staraca koji su, nažalost, preminuli prije godinu dana. Nisam znao što bi sa stanom, stavio ga na prodaju, ali kraj toliko novogradnji jednostavno nitko nije htio stariji stan.
I tako se ja uselio natrag u stan u kojem me nije bilo desetak godina. Vidio sam da se susjedstvo malo promjenilo, bilo je novih, ali i poznatih lica. Neki stariji su mi se obradovali, a neki baš i ne, za njih sam znao da su bili u lošim odnosima sa mojim starcima. Nisam se previše obazirao na te stvari, jer sam se držao one stare 'Živi i pusti druge da žive.'

Jedan dan sam čistio po stanu i krenuo iznijeti smeće, kad ugledah predivnu brinetu, koju godinu mlađu od mene, barem je bila takva procjena, a kasnije sam ustanovio da je ipak malo više mlađa od mene. Nosila je vrećice u obje ruke, te je imala problem sa otvaranjem ulaznih vrata, pa sam joj ja otvorio. Nasmiješila mi se i rekla:

- Baš ste ljubazni, hvala Vam!
- Nema na čemu -rekao sam, te upitao- A Vi idete kod nekoga?
- Ja tu stanujem -rekla je kroz smijeh- Na četvrtom katu. A Vi ste sigurno onaj Goran koji se doselio prije dva mjeseca u stan na drugom katu?
- Da ja sam... -odgovorio sam zbunjeno- Mislim...nisam Vas do sada vidio...pa zato pitam...
- Hahahahaha -sad se veselo nasmijala- Ja sa sam Sanja, supruga od Branka sa četvrtog kata. Sad valjda znate o kome se radi?
- Da da...znam, ali onda možemo i na 'Ti' sad kad smo se upoznali? -rekao sam sa smješkom.
-Naravno -i ona se nasmijala, te sam joj uzeo par vrećica da joj olakšam.

Odnio sam ih sve do stana, a ona me je pozvala da dođem na kavu. Ja sam pristao, ali samo da odem zaključati stan, pa se vračam odmah. Na brzinu sam obukao drugu majicu koja nije smrdila na znoj, malo dezodoransa pod pazuhe, pa otišao do njenog stana. Uredno sam pozvonio, mada mi je bilo malo blesavo, al ajde, pristojnost na prvom mjestu. Otvorila mi je vrata sa širokim osmijehom, te me pozvala u kuhinju. Kava je već mirisala, a kad smo se smjestili, natočila mi je, te me upitala da li sam za nešto žestoko, ali sam ju odbio i zavhvalio se, te zatražio samo čašu vode.
Razgovarali smo o svemu, o meni, mom razvodu, njoj, njenom braku, a kod te teme sam primjetio neku sjetu u pogledu i u glasu. Nisam ništa pitao, ali ona je onda počela priču. Pričala je kako se zaljubila u Branka, te kako je bio divan, pažljiv i nadasve romantičan prije braka, ali je nakon druge godine braka sve to počelo blijediti. Te kako ona ne izlazi više, pa zato nije čudo da sam ju tek sad zamjetio. Tu se malo nasmiješila, a i ja isto, te sam ju napokon upitao:

- Cijelo vrijeme ti je u priči naglasak na 'Bio'?
- Ahhh... -uzdahnula je- Vidiš, ti si imao hrabrosti se rastati, a ja to nemam...mislim...Branko je jako grub i naprasit, a to nažalost nisam odmah vidjela. Bojim se njegove reakcije, znaš, a i voli u zadnje vrijeme zapiti se sa društvom.
- Kako izdržavaš to?
- Paaa... -tu su joj suze navrle na oči- iskreno...nikako...zavučena sam u ova četiri zida i to je to. Porazgovaram sa susjedom iz stana preko puta i ništa više...
- Zašto ga jednostavno ne ostaviš?
- E da je to jednostavno...nemam kamo.. -pogledala me je suznih očiju, a ja sam ustao i prišao joj, te ju zagrlio, a ona je briznula u plač, te mi je majica na prsima uskoro bila potpuno mokra.

Nakon par minuta se je odmakla i pogledala me u oči i tako me gledala nekoliko trenutaka, a onda me zagrlila i strastveno poljubila. Bio sam totalno zatečen i zbunjen razvojem događaja. Odmaknuo sam se i sad sam ja nju pogledao, a onda i pitao:

- Jesi li sigurna da želiš to?
- Da...da. jesam...želim to, želim tebe i to odmah...uzmi me... -dok je to govorila skinula je majicu i ostala samo u prsluku koji je bio proziran i ocrtavale su se svijetle bradavice sa malim aureolama.

Grudi su joj se dizale i spuštale ubrzano, a ja sam zagnjurio svoju glavu između njenih grudi i zapahnuo me miris njene kože sa natruhama parfema, te mi odmah izazvao reakciju u hlačama. Ljubio sam joj grudi i uskoro su obje njene sise bile van prsluka, te sam joj lizao i sisao bradavice, a ona je stenjala i mrsila moju kosu, te pritiskala moju glavu na grudi. Ja sam ju zagrlio i podigao ju na stol, te ju položio na njega. Zadigao sam joj suknju preko bokova i skinuo joj gaćice, te joj raširio noge i zagnjurio u njenu picu koja je bila mokra kao da je izašla iz vode. Lizao sam ju kao sladoled koji se počeo topiti po usminama, klitorisu i unutar pice joj uguravao jezik. Ona je stenjala jako glasno, te sam se nadao da nema susjeda kod kuće. Kad sam joj zabio jezik u šupčić ona je doživjela orgazam kakav već dulje nije, a iz nje je curilo u slapovima. Lice mi je bilo mokro, te sam ga obrisao njenom majicom, a onda sam izvukao svoj već prenapeti kurac i stavio joj ga u picu. Ulazio sam polako, a ona je stenjala i cvilila, tako da sam mislio da će biti preuska za moj kurac.
Nastavio sam polako i pažljivo kad je ona zavapila:

- Zabij mi ga do kraaajaaaaaa...aahhhhhhhhhhhhhhhh....

Nije do kraja ni završila, a ja sam joj ga zabio do jaja u njenu picu. Osjećao sam kako se njena pica steže oko mog kurca, te sam se pitao koliko ima da nije dobila kurac u picu. Počeo sam ga ritmički zabijati u nju držeći ju jednom rukom za bok, a drugom mijeseći njene sise. Ona je samo stenjala i mrmljala:

- Da...mmmmm.....too...jebi me ...jebi...mmmm...ahhhh...rasturi mi pičku....mmmmm...aaaahhhhhhhhhhhhhh -vrisnula je svršavajući ponovo i ja sam se sad iskreno nadao da susjedi nisu kod kuće.

Ja sam ju nastavio jebati svom snagom i kad sam osjetio da mi se približava svršavanje izvukao sam ga i počeo drkati s namjerom da joj svršim po grudima, a ona me je pogledala i rekla:

- Vrati ga u picu i napuni ju...nisam to dugo osjetila...i ne brini...
- U redu... -rekoh i ponovo joj ga zabijem u picu na što je ciknula, a ja sam nakon još par uboda svršio i napunio joj picu svojom vručom spermom. Ona se je stresla i ponovo doživila orgazam na moje iznenađenje. Izvukao sam kurac, a iz njene pice je krenuo potok njenih i mojih sokova, te je kapalo po stolu i po podu. Ona je ležala na stolu raširenih nogu i sa blaženim osmjehom na licu, a ja sam joj prišao i stavio joj kurac na usne, a ona ga je počela lizati i usisavati, te je uskoro bio ponovno spreman za novu rundu.

Ovaj put me je natjerala da odemo u dnevni, te da sjednem u fotelju, a ona se je odmah namjestila iznad mog kurca i spustila se po njemu uz duboki uzdah, te se počela lagano micati na njemu. Ja sam se zabavljao njenim sisama i ljubio sam naizmjence jednu, pa drugu, malo joj gricnuvši bradavice usput. Ona se je smješkala i naslonila se na moja ramena, te se počela lagano dizati i spuštati po mom kurcu. Ja sam joj primio guzu i pridržavao ju, a onda stavio svoj kažiprst u njena usta, a ona ga je cuclala i lizala, te sam ga onako slinavog stavio na ulaz u njenu guzu i ugurao joj ga. Ona se je malo stresla i nastavila se još žešče nabijati na moj kurac, sa prstom u njenom šupku. Ja sam uskoro uspio ugurati još jedan prst u njen šupak a ona je bila u ekstazi i počela je svršavati. Jaja su mi bila mokra od njenih sokova, a kad se smirila, pogledala me je uz smješak i podigla se, te jednom rukom primila moj kurac i narihtala ga na ulaz u njen šupak i počela se polako spuštati na njega. U početku je išlo malo teže i samo je stenjala, ali onda je ušao cijeli glavić, te pola kurca, a onda se je sjela do kraja na moj kurac. Duboko je uzdahnula, a onda počela vrtiti svojom stražnjicom i stiskati guzom moj kurac. Ja sam zavukao ruku do njene pice i počeo joj trljati klitoris i stavljati prste u picu. Ona je samo stenjala i vrtila stražnjicom, a ja sam uskoro osjetio da ću ponovo svršiti, te ubrzo napunio njenu guzu svojom spermom. Ona se je i dalje vrtila na mom kurcu, a sperma je izlazila uz moj kurac van. Ubrzo mi je kurac ispao iz njene guze, te se i ona smirila. Naslonila se na mene i zagrlila me, te mi šapnula:

- Hvala ti za ovo...bilo je...super...
- Hvala i tebi...za neočekivano uživanje -tu smo se oboje nasmijali, a onda je ona rekla:
- Da li si i sutra dopodne kod kuće?
- Jesam,na godišnjem sam, zašto?
- Paaa...ima puno toga što bih htjela isprobati, a do sada nisam imala s kime, pa ako si za...?!?!
- Naravno, samo reci kada?
- Paaa...Branko odlazi u sedam, a ti bi mkogao doći oko osam, ha?
- Naravno -pljesnuo sam ju po guzi i nasmijao se- pripremit ću ti nešto za sutra, ali to je iznenađenje -poljubio sam ju i ustao, te otišao do kuhinje da se odjenem. Ona me je dopratila onako polugola i osjetio sam da mi trnci u međunožju opet ne daju mira, pa sam ju poljubio i otišao, jer sutra je novi dan i....nova priča...

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija