Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susret

U jednoj maloj trgovni na plaži , uvijek je gužva , uvijek čekaš uredu i mičeš se poput puža u redu.
I baš sam se usrećio pomislio sam , uvijek zadnji uredu.
Ispred mene čekala je jedna gospođa , 50-tak godina , crne kose kovrčave. krupne građe , nosila je na sebi bijelu prozirnu haljinu , bila je jako nabijana u haljinu. Velika se guza i velike sise su bile jako uočljive, a vidjelo se i koju boju kupaćeg ispod haljine nosi.
U dok smo se micali poput puževa u redu. Gospođa se na sekundu sagnula kako bi dohvatila korpu , i dok je ustajala otljala je svojom velikom guzom od moju kitu. Kita ne samo da se nadigla već sam pomislio ću svršiti odmah.
I da ipak je to bio jak udarac njezine guze , počeo sam špricati u šorc , osjeti sam kako dva tri puta iz glavića izbaciva spremiće.


Pogledao sam prema šorcu , prošlo je na vanjsku stranu, a niz nogavicu se sperma cijedila.
Žena se okrenula i ispričala, ma nema veze odgovorio sam , niste vi krivi nego ja.
Pomislio sam u sebi ih dobro je ona osjetila moju kitu čim je onako otrljala guzom.
Nakon što je ona došla na kasu , trgovac joj ju naplatio. Ja sam imao samo kavu , trgovac je na brzinu otkucao meni , i u trenutku dok je ona i dalje na kasi prebirala po novčaniku htio sam ju zaobiću.
Tu se ponovno nekako sudaramo, ovaj put leđa je okrenula a ja sam bubnuo u nju.
Malo sam kavu prolio sebi po nozi, ali ništa strašno.
Joj izvni molim te , nisam danas nešto dobro kroz smijeh će ona.
Ma ništa strašno, samo sam malo prolio kavu po sebi. Izašao sam iz trgovine i sjeo na jednu klupu .
Zatim je ona izađla i dodala mi iz njezine torbe vlažnu maramicu.

Odbio sam , ali onda je ona čučnula ispred mene i obrisala mi vlažnom maramicom kavu a i spermu koja se cijedila niz nogu.
Pogledala je moj šorc , i rekla vidi baš si na nezgodnom mjestu prolio sebi kavu, naravno sve opet kroz smijeh.
A onda će ili si se ti to možda poigro još prije. Ostao sam u šoku. srce je zastalo , a kurac počeo se nadizati. Jednaput ili dva puta prešla preko kurca s maramicom. Osjetila je da moj kurac vibrira.
Uh pa tu imamo nešto aaa? kroz smijeh će . Bila mi je simpatična s bosanskim naglaskom a i sa sisama, ispred mene. Želiš ga vidjeti? , upitao sam ju. KOji si ti malo perveznjak. Ajde pokaži mi ga, ona će.
I taman da joj pokažem , jesi lud , ovdje da mi ga pokažeš, idemo negdje drugdje.
Hodali smo po stjenovitim i divljiim plažama i iza neke velike stijene.

Spustio sam šorc kita je bila ispala polutvrda, i kako ti se čini?
Zgrabila ga ju u ruku i rekla mmm presladak. Ti znaš zašto samo došli ovdje, na što ću ja pa nismo džabe hodali.
Zgrabila kitu jednom rukom uhvatila glavič ustima.. uhh kakav doživljaj.. Samo što je uhvatila glavić ustima a kada ga je počela pušiti i gledati me onako neopisovo.
Vidim sviđati se, daa reako sam, samo skini ovaj gornji kupači. Kada je sknula godnji kupači, sise su skakutale. Zgrabio sam ih sa rukama i počeo lizati bradavice.
Hehe slobodno ona će, te sisama svojim protljala meni po licu. Jedva sam došao do zraka ali bio je lijepo.
Naslonila se na kamen i spustila , donji dio kupačeg. Ja sam odmah počeo poput psa da ližem. Bilo mi je preslatko, njezina slatka pica ma sve na njoj.

Cijelo vrijeme kao da sam žurio, valjda da netko ne vidi.
Stavio sam rućnik , i legao na leđa a ona uzima moju kitu i sjeda na mene s velikom guzom. Bilo je to fantastično pogotovno s dvoje para koji su veslali na nekoj dasci.
GLedali su kako ona sjeda na moju kitu. Htio sam se dignuti , na šta če gospođa ma daj opusti se , šta misliš gdje onu idu negu u jebačinu.
Osjetio sam moju kitu u njezinoj pici , a ispred sebe vidim veliku guzu , koja je počela jahati i udarati od moja bedra, počinjem jako brzo svršavati i to njezinu picu. Nastavak

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija