Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susret sa B

Nakon dužeg nagovaranja uspio sam dogovorit susret sa B. Nadao sam da će se ovaj put ostvariti. Već dva puta sam bio u njenom gradu ali svaki put u zadnji tren nešto bi joj iskrslo. Rekao sam samo sebi ako ovaj put ne bude uspješno odustati ću. Kako je bio petak ona je radila do 15 sati dogovorili smo se da se nađemo u 17 sati. Odlučio sam doći odmah ujutro i posjetiti nudističku plažu koja se nalazila na poluotoku kraj velike šetnice. Došavši na plažu pronašao sam mjesto te se ugodno smjestio. Na plaži su pretežno bili stariji nudisti tako da nisam mogao posebno šta voditi. Par puta sam se okupao a ostatak sam se prepustio uživanju u suncu i maštao o B. Svaki put kad bi se prisjetio naših maštarija kurac bi mi se ukrutio najrađe bi ga izdrkao ali sam se nadao da ću se sastati sa B.

Napokon je došlo vrijeme susreta. Pojavila se na vrijeme bila je ljepša nego na slikama. Dok smo ispijali kavu promatrao sam njenu prekrasno tijelo Bila je obučena u prekrasnu haljinu na kojoj su se ocrtavali njene prekrasne sise i nadzirao obris gaćica. Lagano smo se uputili u šetnju i razgovarali. Šetali smo šetnicom pustio sam je da ide ispred uživao sam u pogledu na njeno prekrasno dupe. Došavši na vidikovac prebacio sam ruku preko ramena neko vrijeme uživajući u pogledu. Polako sam rukom krenio niz njena leda spuštajući se do njene prekrasne guze Okrenula se prema meni i naše usne su se spojile u poljubac. Polako sam rukom podigao haljinu te lagano uvukao ruku u gaćice te po prvi put dodirivao njeno golo dupe. Polako sam krenuo skidati gaćice koje su uskoro završile na zemlji.

Znao sam da je osjetila moju ukručenost. Najrađe bi je uzeo tu na vidikovcu kao jednom u našoj maštariji. No na uho mi je šapnula da idemo u njen stan. Polako smo se odvezli u njen stan. Ušavši u stan oslobodila se haljine koja je skliznula na pod otkrivajući svoje prekrasno golo tijelo. I sam se oslobodio odjeće Prišli smo jedno drugom i usne su nam se spojile rukama smo klizili niz gola tijela. Polako se promičući fotelji. Polako sam je spustio na nju te lagano poljupcima se krenio spuštati niz njen vrat grudi prekrasan stomak Polako sam jezikom prešao preko mace te nastavio se poljupcima spuštati niz njenu nogu jezikom sam lizao njeno stopalo. Usnama sam usisao svaki njen nožni prst da bi se lagano poljupcima ponovo penjao uz njenu nogu došavši do prepona jezikom sam najprije lizao unutrašnju stranu prepona a zatim jezikom prelazio preko nabreklih usmina Po prvi put sam uživao u njenom prekrasnom nektru.

Jezikom sam lagano klizio od vrha do dna njene prekrasne mace. Lagano sam poljupcima se penjao niz njeno tijelo. Došavši do njenih prekrasnih grudi jezikom sam kružio oko njene velike bradavice istovremeno preponama se namještao između njenih nogu. Vrh glavića doticao mi je njene usmine tražeći put prema ulazu u njenu macu. Polako sam ulazio u njenu vlažnu pičku uskoro sam čitavom dužinom ušao u nju. Počeo sam lagano ulaziti i izlaziti iz nje dok su njeni prsti klizili niz moja leda Nogama me obuhvatila oko guzova. Strasno je ljubeći po vratu usnama i grudima sve brže i brže sam se kretao u njoj. Osjetivši kako mi vrhunac dolazi izvadio sam ga iz njene mace te svršio po njenom stomaku. Rukom sam razmazao spermu po njenom tijelu. Još neko vrijeme smo ostali mazeći se.

Te polako zajedno otišli pod tuš Jedno drugom sam nanosili sapunicu po tijelu Kurac mi se polako počeo dizati čim je B počela nanositi sapunicu po njemu i jajima. Istovremeno sam milovao njenu macu te prstima prelazio po sredini njene guze te vrhom kažiprsta kružio po njenom anusu. Nagovještavajući nastavak našeg susreta.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija