Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susret sa B nastavak

Polako smo izašli ispod tuša prišao sam joj s leda rukama sam joj milovao stomak polako sam kružnim pokretima penjao se prema njenim sisama Lagano sam prstima kružio po bradavicama Osjetivši kurac između svojih guzova lagano je iste počela micati gore dolje lagano drkajući mi na taj način Ljubio sam je po vratu dok je guzom klizila po mom kurcu. Vrhom glavića osjetio sam kako joj anus pulsira B je polako pojačavala pritisak osjetio sam kako anus polako popušta Vrh glavića polako je ulazio u njenu guzu Uživao sam u pulsiranju koje sam osjećao. B je lagano nastavila da se nabija na kurac ulazio sam centimetar po centimetar u njenu guzu. Uskoro sam čitavom dužinom bio unutra Obuhvatio sam je za bokove te lagano poče ga izvlačiti iz njene guze da bi ga ponovno stavio na vrh njenog anusa osjetio sam lagani otpor.

Ušao sam samo glavićem da bi ga ponovno izvukao te ponovo počeo sa ulaskom. Uskoro sam osjetio da otpora više nema te kako sve lakše klizim u njenu guzu. Najprije polako a onda sve brže i brže. Uskoro sam osjetio kako mi kurac podrhtava te. sam po prvi put svršio u njenoj prekrasnoj guzi. Nakon toga ponovno smo se na brzinu tuširali. Obukao sam na sebe rebe i košulju Dok se ona oblačila ja sam otvorio prozor da se soba prozrači. Izašli smo vani u obližnju piceriju dok smo čekali jelo lagano smo razgovarali Upitala me je kako mi se svidio poklon pod tušem. odnosno da sam prvi muškarac kojem je dozvolila da joj do kraja uđe u guzu. Nakon jela lagano smo otišli prošetati ljetna noć lagano se spustila Dok smo šetali šapnula mi je da ima još jedno iznenađenje. Došavši na manje osvijetljeni dio šetnice gdje su parovi sjedili i lagano se mazili.

Naslonila me je na zidić strasno me je poljubila poljubac sam prihvatio i naši jezici su se isprepleli. Rukom mi je otkopčala hlače te lagano ga izvadila vani Polako se spustila na koljena i lagano usnama obuhvatila glavić. Uživao sam kako ga lagano uvlači u usta te kako jezikom kruži po glaviću Dali zbog njene vještine pušenja ili zbog toga što mi je pušila na šetnici svršio sam vrlo brzo. Ugodno sam se iznenadio kad je osjetivši da podrhtavam obuhvatila ga usnama Svršio sam u njena usta Još neko vrijeme jezikom je kružila po glaviću kupeći posljednje kapi sperme. Nakon što mi ga je vratila u gaće i zakopčla šlic Podigla se te me strasno poljubila Poljubac sam prihvatio kao i njezin jezik. Osjetio sam okus sperme na njenim usnama i jeziku. Neko vrijeme smo se strasno ljubili.

Te lagano se uputili prema njenom stanu Putem mi je objasnila da je šetnica poznata po tome da se mladi na njoj upuštaju u seks na brzaka. Polako smo se dogovorili kako ćemo nastaviti večer. Na putu do stana morao sam otići pomokriti se i ona je osjetila potrebu. Otišli smo u obližnji park Čučnula je odmah kraj mene tako da sam čuo njen mlaz mokraće a ona je vidjela kako otresam kurac poslje mokrenja. Što mi je dalo ideju dok sam popravljali robu. Polako smo ušli u stan dok smo skidali odjeću jedno s drugog strasno smo se ljubili. Uskoro smo bili potpuno goli Naslonio sam ja na zid u hodniku poljupcima sam se spuštao niz njen vrat grudi stomak. Uskoro sam jezikom prelazio preko njenih stidnih dlaka Osjetio sam slankasti okus njenog urina Kad sam vrhom jezika dodirnuo klitić jednu nogu prebacila je preko mog ramena omogućujući mi da što lakše klizim po njenim usminama.

Uskoro sam osjetio kako joj tijelo podrhtava doživljavajući orgazam nastavio sam je lizati čitavim tijelom se počela uvijati moleći da prestanem. Uskoro sam osjetio topli mlaz iz njene mace.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija