Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susret u dućanu

Mariju sam poznavao godinama, a čak smo jedno vrijeme radili skupa u istoj firmi. Barem dok ona nije dala otkaz i otišla sa suprugom i dvoje klinaca u drugi grad. Ne moram reči kako sam se iznenadio kad sam ju prije par dana susreo u trgovini gdje inače kupujem marendu prije posla.

Nakon pozdrava i onih uobičajenih 'kako je? ', 'pa gdje si? ' i slično, vidio sam da je nekako smršavila i da ju nešto muči, ali ju nisam stigao ništa pitati jer se žurila kući. Jedino što sam primjetio da ne nosi vjenčani prsten na ruci, ali to nije značilo ništa. Ja sam osobno prošao pakao prije dvije godine kad mi je supruga stradala u prometnoj nesreći koju je skrivio jedan pijani vozač. Tako da sam sad bio samohrani otac predivne cure koja je išla u osmi razred osnovne škole. Uglavnom, nisam nikoga našao za sebe, a činilo mi se i da ne bi bilo fer prema mojoj kćeri, baš kao i prema mojoj ženi.

Sad kad sam vidio Mariju sjetio sam se kako mi je bila jako zgodna dok smo radili skupa, ali je sve to ostalo na nekakvom flertovanju, ništa ozbiljno. Još uvijek je imala divno tijelo, mada je lice pokazivalo kao da je ostarila jako, iako je bila tri godine mlađa od mene. Zaintrigiralo me šta tu radi kad sam znao da već godinama ne živi ovdje. Znao sam da joj je mama nešto bolesna, ali nije bilo tako ozbiljno. Kasnije na poslu nisam razmišljao o njoj, ali sam ju vidio kasnije kad sam se vračao sa posla, bila je sa mlađom kćeri koja je bila krenula u prvi razred. Potrubio sam dok sam prolazio i u retrovizoru vidio njen zbunjeni pogled, jer nije znala tko joj je potrubio.
Drugi dan smo se ponovo sreli, pa sam joj rekao da sam joj jučer potrubio, a ona se onda osmjehnula i rekla:

- A ja se pitala tko mi trubi.. -rekla je sa smješkom, pa sam je pozvao na kavu, ali je rekla da ju mala čeka doma jer joj je išla kupiti marendu za školu, pa sam joj predložio popodnevnu kavu.

Vidio sam da se malo nećka, ali je ipak pristala. Razmjenili smo brojeve mobitela i čim sam završio sa poslom nazvao sam ju. Našli smo se u kafiću, a ona je došla sa malom koja se odmah išla igrati sa svojim frendicama iz škole pošto je odmah bilo igralište uz kafić. Sjeli smo uz kavu i uskoro smo se malo otvorili, pa sam saznao da se rastala prije par mjeseci, a istovremeno je ostala i bez posla, pošto je njen bivši guzio njenu šeficu, pa je bilo za očekivati takav razvoj situacije. To je popratila gorčina u glasu i kiseli osmjeh. A njoj je bilo iskreno žao zbog mene, iako je čula šta se desilo, ali jednostavno nije mogla vjerovati u to. Prošlo nam je sat i pol kao pet minuta. Od tada smo se viđali skoro svaki dan i sad je počela raditi baš u tom kafiću gdje smo sjedili na kavi svaki dan, pa sam nekako i ja postao redovni gost. Nije trebalo dugo da naše kave postanu nešto više. Ali to je ona pokrenula. Naime, jedan dan sam tako sjedio sa njom u kafiću, nije bilo nikoga, a ni vrijeme nije bilo nešto, sjedili smo i razgovarali:

- Znaš, ja sam žena koja ima potrebe.. -rekla je u jednom trenutku, pa me pogledala i nastavila- .. a vjerujem da i ti imaš isto potrebe.
- Hmmmm.. -promrmljao sam potvrdno pretpostavljajući kamo to ide, a ona je nastavila.
- Ne mislim na ništa ozbiljno, već.. onako.. prijatelji sa povlasticama.. -rekla je i stavila svoju ruku na moju, a ja sam samo palcem prošao preko njenih prstiju i jednostavno ju privukao i poljubio ju.

Nije se opirala, a uto se vani spustio pljusak, pa me povukla za sobom i ubrzo smo bili u prostoriji iza šanka. Zagrlila me i počela ljubiti, a ja sam joj zadizao suknju iznad bokova i povlačio gaćice naniže, dok se ona sa grljenja prebacila na otkopčavanje mojih hlača i vađenje mog sad već jako tvrdog kurca iz gaća. Nije bilo previše vremena, pa sam ju posjeo na neke gajbe sa pivom, podigao joj noge u zrak i namjestio kurac na ulaz u njenu mokru pičku, te joj ga odmah sjurio u nju. Zajecala je, jer je bila jako uska, koliko se već nije bila jebala nije ni čudo. Malo sam zastao dok je došla do daha i onda sam ga počeo zabijati u nju. Stenjali smo i dahtali zajednički, dok su njene noge bile na mojim ramenima, a ja ju držao za butine i zabijao joj ga sve do jaja. Nije nam trebalo dugo da oboje svršimo i to obilno, pa ga nisam stigao ni izvaditi na vrijeme, već sam joj napunio pičku vrelom spermom. Nije se bunila zbog toga, a u licu je bila crvena kao da je vani bila na suncu, pa je izgorila. Dolazili smo do daha, pa smo se nabrzaka obukli i vratili se u kafić, taman na vrijeme, jer je kiša malo stala, pa su ušli neki stranci koji su se makli sa ceste dok je kiša.

Nije više sjela za stol, ali smo se svako toliko pogledavali, a na licu joj je bio blaženi smješak, a kad sam ju zamolio za račun donijela je papir na kojem je pisalo 'Dođi kad budem zatvarala, nismo još gotovi', pa sam se nasmješio i ostavio puno više od iznosa računa i otišao. Jedva sam kod kuće čekao da dođu ta 22 sata, a došao sam petnaestak minuta prije zatvaranja, naručio piće i gledao TV, dok su rijetki gost kapali van jedan po jedan, pa je u 22 i 10 ostala samo ona i ja. Zaključala je vrata i pogasila svjetla, osim onog na šanku i počela raditi obračun, a ja sam se prebacio u ono skladište iza šanka koje je ujedno bila i garderoba, te imalo wc za osoblje. Čekao sam unutra i ubrzo se pojavila. Bili smo goli u trenu, a ja sam gledao njeno tijelo i kurac mi se dizao dok su se njene krupne sise lagano ljuljale dok mi je prilazila. Poljubili smo se i ubrzo sam ju podigao na one gajbe i sad sam joj ljubio sise i polako se spuštao do njene pičke, te sam joj raširio noge i počeo ju lizati kao blesav. Curilo je iz nje, a moj napeti kurac je bio spreman ponovo joj ući u njenu vrelu špilju. Nije trebalo dugo da svrši i sad sam skupljao njene sokove sa njene pičke.

Zatim sam ju skinuo sa gajbi i okrenuo ju leđima prema sebi, pa joj ga polako ugurao i piču i odmah ju počeo žestoko jebati. Stenjala je jako glasno dok sam se ja uhvatio njenih još uvijek čvrstih sisa, te ih sad mijesio u žaru zabijanja moje kurčine u njenu vrelu pičku, dok su njeni sokovi cijedili niz njene noge i po mojim jajima. Zabijao sam joj ga u pičku do jaja, dok je njena guza lupala po mom trbuhu, a nakon nekih desetak minuta sam osjetio da mi dolazi i ponovo sam joj ga jako zabio do kraja i počeo mse prazniti u nju. Stisla mi je svojom pičkom kurac i imao sam osjećaj da mi ga cijedi sa njom. Praznio sam se u nekoliko mlazeva, a onda se polako odvojio od nje, pa se ona na moje iznenađenje sanula i počela mi lizati kurac koji se sad opustio. Ubrzo mi ga je oblizala do kraja, pa ga nastavila milovati i upitala me:

- Šta imaš u planu ovaj vikend?
- Ništa posebno zašto?
- Mogli bi otići na neko mjesto gdje nema nikoga da se malo opustimo, a i seks u prirodi je dobar.
- Hmmm.. zvuči zanimljivo, baš bi mogli.. -rekao sam i poljubio ju, a ona mi nastavila drkati kurac da bi se onda sagnula i počela ga pušiti dok joj nisam napokon svršio u usta.

Nakon toga smo se obukli i otpratio sam ju kući, te sam sad jedva čekao da dođe vikend, a kako smo ga proveli ispričati ću vam sljedeći put.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija