Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Susret u dvorištu

Sreo sam je u dvorištu, kad sam se vratio s bicikliranja, ona je upravo zaključavala svoj bicikl. “Bok, kako si? “ pitao sam ju i nasmiješio se. „ Dobro, a i ti izgledaš odmoreno“ odgovorila je. “Pocrnio si! “. “Bio sam na moru, moram opet na posao, Vesna je ostala na tamo, ona se još ne mora vraćat pa je odlučila ostati. “ Odgovorio sam.


O ovom sam sanjao, ona i ja sami u kući, morao sam brzo djelovati i to iskoristiti. Želio sam ju, nisam mogao drugačije, čeznuo sam za njom, maštao kako ju ljubim, dodirujem, osjetim. „Jesi za čašu vina, imam fino bijelo u hladnjaku ? “ predložio sam. Pogledala me iznenađeno i nasmijala se. Je li naslutila nešto? “Ja bih još malo u park, na sunčanje“ rekla je.


Bilo je malo prije šest, zar baš mora sad još na sunčanje, nisam bio oduševljen s tom idejom. “Gradski vrt ili Zoološki ? '“pitao sam i nastavio „ Gradski zna bit pretrpan u ovo doba, ne sviđa mi se biti okružen s hrpom ljudi na pretrpanom polju“ „Znaš li kakvo zgodno mjesto u Zoološkom ? “pitala je lukavo se smiješeći. “Imam li ipak kakve šanse? “ upitao sam. Uputila mi je strogi pogled, kao da me prozrela. “U redu, za 5minuta da si tu s dekom“ predao sam se. “Hoću li ponijeti vino ili ćemo to poslije kod mene ili kod tebe? “ Odgovor je bio znakovit, morala je shvatit što mi se mota po glavi. “ Strpi se, još sat vremena je sunce, brzo će to proć, a onda ćemo vino gore, kod mene u kuhinji. Osjetio sam kako se moj ud meškolji među mojim nogama.


U vrtu smo sjedili na deki, nije bilo ni previše ljudi, iako je sunce još uredno sjalo i bilo je prilično toplo. Raskopčala je i svukla bluzu, ispod je imala svijetlo rozi topić ispod koje se jasno vidio ljubičasti grudnjak. Imala je i kratki, ljetnju suknjicu koja je isticala lijepo oblikovanu poveću guzu, ja sam imao trapke i maju, a japanke sam zbacio s nogu. Ležala je na trbuhu, a ja na boku pored nje.


Što si ono maloprije spomenuo da si sanjao, ti i ja u vrtu i da je moja mačka pobjegla, što je bilo, što smo radili u vrtu, jesmo li bili sami? “ pitala je. Bilo mi je u prvi trenutak neugodno, jer sam slagao da sam ju sanjao i brzo sam morao nešto smisliti. „Ležali smo ovako kao i sad, a mačka je. “ „OK ne zanima me sada mačka, što smo ti i ja radili u vrtu? “ nije odustajala. Dvoumio sam se bih li rekao da smo se gledali u oči ili da smo vodili vrući razgovor, no odlučio sam ići ravno u glavu.


„Ljubili smo se i hvatali“ ispalio sam. Nasmijala se „Aha, vrući snovi“. Glas joj je zvučao pomalo izazivački. Gledali smo se u oči, lagano mi se približila, očito je sad očekivala da ja nešto poduzmem, no sad sam ja odlučio odugovlačiti i legao sam se na leđa i rekao:“Došli smo se sunčati. “ Malo se nećkala no onda se i ona legla na leđa. “Kada se Vesna vraća? “ pitala je. “Krajem sljedećeg tjedna, zašto? “ odgovorio sam. “Što bi rekla da nas sada vidi? “ bilo je novo pitanje. “Ljubomorna bi bila i dugo već naslućuje da mi se ti sviđaš. Pitanje je hoćemo li ovu večer iskoristiti za nas. “


„Dogovoreno, ja sam za“ rekla je. Okrenuo sam se na trbuh, gurnuo ruku ispod sebe da pomaknem u stranu kurac koji se u međuvremenu probudio i ukrutio. Bila mi je sa strane, lica su nam bila 10-tak cm udaljena, lagano sam ju poljubio, zatim malo jače, jezik sam gurnuo u njena usta, njen jezik me je spremno dočekao.


Plamen žudnje nas je zahvatio, trebalo nam je grozničavih desetak minuta do kuće. Na stepenicama pred mojim stanom pitala je:“Imaš li kondome? “ Kimnuo sam potvrdno. „Uzmi ih, čekam te gore, vrata su otvorena, neću imati ništa na sebi, tvoja će susjeda biti gola! “ rekla je i otrčala na kat.


Prošao sam u svoj stan i uzeo kondome, nisam odmah otrčao za njom, htio sam malo uživati u isčekivanju, a i dati joj vremena da se raskomoti. Ušao sam u stan, a kako sam joj ponekad znao zalijevati cvijeće kad je dulje bila odsutna mogao sam se snalaziti u stanu, ali mi je i ona pomogla. Odmah iza vrata na podu su ležale njene sandale, desno pred sobnim vratima njena suknja, a na kvaki je visio njen ljubičasti grudnjak.


Kad sam ušao u sobu, ležala je gola na krevetu, oslonjena na dva jastuka, na sebi je imala samo naočale. Približio sam se, kleknuo ispred kreveta i nježno joj ljubio stopala, pa zatim malo intenzivnije. Potiho je stenjala. Uspuzao sam se na krevet, ljubeći joj unutrašnju stranu natkoljenica odozdo prema gore. Između nogu bila je obrijana, pičkica joj je bila glatka. Vrškom jezika lickao sam joj stidne usmine. Lijepo je mirisala, najuzbudljiviji mi je miris narajcane, vlažne ženske pičke, nema uzbudljivijeg. Među usminama su se ljeskali njeni sokovi.


Dok sam ju počeo lizati primijetio sam kako joj klitzoris raste, kako bubri, kao kurac kad se diže. Pričekao sam malo prije nego samga počeo lizati, počela jelagano jecati, uhvatila me za glavu, provukla prste kroz moju kosu i pritvukla ju svome krilu u smjeru mojih usana. Pogledao sam ju, “liži me“ rekla je. Dugačkim pokretima lizao sam joj klitić, a onda sam joj cijelu pičku obuhvatio usnama i usisavao njenje sokove, pa ponovo cuclao klitić, čini mi se da je postigao svoju punu veličinu. Dok sam ju lizao primijetio sam kako stenje i konzentrira se na svoj užitak.


Pritiskala mi je glavu u svoje krilo, ali ovaj put sam joj nisam dao, odustala je i malo sam odmaknuo glavu i pomilovao ju prstima po slabinama, lagano se trznula. Strpljivo sam se bavio njenom mačkicom, uzdisala je, ugurao sam dva prsta u nju, bila je topla i mokra, zajecala je i ponovo mi pritisnula glavu u svoje krilo, popustio sam i lizao ju, ne prestajući ju „jebati“ prstima.


Počela je pokretima svojih bokova pratiti ritam kojim sam ju ubadao prstima, uskladili smo se i pojačavali ga, sve ograde su pale, nije bilo suzdržavanja, bilo je to mahnito lizanje, nabijanje bokovina, mrdanje zdjelicom, grčenje i drhtanje, pritom je tako urlala kako još od ni jedne žene to nisam doživio. To je trajalo dobru minutu, na kraju se propela u krilu i zatim srušila na krevet.


Nakon kratke pauze pitao sam:“A kondom? “ „ Još ti neće trebati “ rekla je, trenutno imam nešto drugo u planu, cijela noć je pred nama. Hoću da ga drkaš predamnom“ rekla je. Ovakvo preuzimanje kontrole s njene strane dodatno me je uzbudilo, više nego me je razočaralo to što je jebanje odgodila za kasnije. Kurac je bio tvrd ko da je o d kamena. “Stani se ispred kreveta da te mogu vidjeti.


Trljao sam svoj nabrekli kurac, pažljivo da ne svršim prebrzo. Njen pogled me je napaljivao. “Dođi bliže“ rekla je i postavio sam sasvim uz rub kreveta. Kleknula je na krevet ispred mene. “Drkaj dalje“ naredila je. Rukama mi je milovala bedra, a zatim i guzu, a onda sam osjetio njen prst na mom anusu, što me je dalje napalilo, htio sam još uživati i polakše sam drkao.


Drkao sam i drkao, dok mi je prstom borala po guzi. Drkao sam pred svojom susjedom, teško sam se svladavao. “naprijed, drkaj“ vikala je mrdajući svojim prstom u mojoj guzi. Bio sam pred orgazmom. Odjednom je svojom slobodnom rukom odmaknula moju ruku s kurca, upitno sam ju pogledao i onda shvatio. Oslonio sam se rukama o njena leđa, a ona mi je obuhvatila kurac rukom „mrdaj kao da jebeš“ rekla je i ja sam zažmirio i mrdao kao da ju jebem. “Jače! “ povikala je i ja sam pojačao ritam i brzinu i uz vrisak svršio po njenim prsima


Kad sam ponovo otvorio oči uspravila se ispred mene, licem uz moje, ljubila me, naši su se jezici milovali i osjećao samda je ona žena s kojom ću provesti još puno lijepih trenutaka-

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija