Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Suzanina pica i guza

Nakon mjeseci jebanja u autu nakon povratka sa posla, jedan dan mi je rekla Suzana da idemo do nje. Pitao sam ju kako to misli, ali mi je brzo rekla:

- Nema nikoga kod mene. Sanjin je u Splitu i nema ga naredna dva tjedna, pa se možemo za promjenu maknuti iz auta. -gledala me pohotno i nastavila- A voljela bi isprobati i još koju pozu..
- A da? A koju? -upitao sam ju sa smješkom tražeći mobitel da javim ženi da ću još ostati na poslu.
- Voljela bi da mi ga staviš s guza i držiš me za sise dok me jebeš.. -govorila mi je na uho, a onda stala dok sam razgovarao sa ženom, kojoj je bilo izgleda svejedno kad ću doći doma.

Dotle mi je Suzama milovala kurac preko hlača, a ja sam završio razgovor i rekao joj:

- Hajde, idemo kod tebe da te izjebem.. -pljubila me i ja sam nas ubrzo dovezao do njene kuće, pa smo brzo ušli u kuću.

Unutra me je brzo skinula i uskoro smo oboje bili goli, a njene bradavice su stršale naprijed kao koplja koliko je bila napaljena. Ni moj kurac nije puno zaostajao i stršao je ispred mene. Okrenula mi je leđa i ja sam joj prišao, te ju primio za sise s leđa i počeo ih mjesiti. Moj kurac je bio prislonjen uz njena leđa i ona se je lagano micala, te ga je lagano trljala leđima, a onda me je povela u sobu, pa je odmah klekla na krevet i isturila svoju guzu prema meni. Otvorena pica je gledala u mene, a ja sam joj prišao, stavio kurac između njenih usmina i lagano ga gurnuo unutra. Zastenjala je kad sam joj ušao do kraja, a onda sam ju primio za bokove i počeo ju jebati sve brže. Jaja su lupala po njenoj pici svaki put kad bi joj ga zabio do kraja, a ona je stenjala i dahtala. Zatim se odigla sa rukama od kreveta i pokušala se uspraviti, pa sam ju primio za sise i nastavio ju tako jebati. Sad su ubodi bili plići i krači, ali je ona više uživala u tome da joj milijem sise. Zatim sam jednu ruku spustio niže i počeo joj stiskati klitoris, a to joj je izgleda trebalo jer je ubrzo počela svršavati, a i ja za njom, pa sam joj uskoro počeo puniti picu svojim vrelim sokovima. Iako sam u početku brinuo zbog svršavanja u njenu picu, ona mi je rekla da ne brinem uopće.

Izvukao sam kurac obljepljenj njenim i mojim sokovima, pa se okrenula i legla na leđa sa glavom između mojih nogu, te mi počela lizati jaja i kurac, a onda mi je gurnula jedan prst u moj šupak, pa mi počela masirati prostatu. Htio sam se pobuniti, ali mi je kurac odmah skočio u zrak, pa sam ju pustio da radi što hoće. Lizala mi je jaja i jebala me prstom u šupak, a onda sam joj rekao da ću joj vratiti to, a ona je odmah izvukla prst iz mog šupka i uspravila se, te upitala:

- Zbilja? ? Hoćeš mi ga staviti u guzu?
- Da li ti to želiš? -upitao sam ju oprezno.
- O da.. volim ga u guzi, ali sam se bojala pitati te to do sada. -imala je neki sretni izraz lica i vidjelo se u očima da se napalila na tu mogućnost, pa je brzo skočila sa kreveta i ubrzo se vratila sa tubicom lubrikant koju mi je pružila i odmah se izvalila na trbuh i izbacila guzu u zrak.

Kleknuo sam kraj nje i istisnuo sam malo na njen šupak i počeo ga razmazivati, a onda sam oprezno jednim prstom ušao u šupčić. Malo je uzdahnula, ali se i opustila, pa je uskoro cijeli moj prst bio u njenom šupčiću. Jebao sam ju tako jedno vrijeme, a onda sam, sjetivši se da sam to vidio u pornićima, gurnuo još jedan prst unutra. Zajaukala je, ali morate znati da imam debele prste jer stalno rukama fizički radim, pa su mi veliki kao i šake. Ubrzo je pohotno stenjala dok sam joj rastezao šupak sa dva prsta unutra, a onda sam zaključio da sad može i moja kurčina unutra. Kleknuo sam iznad nje i opkoračio ju, pa su njene noge bile ispod mene, a onda sam namazao svoj kurac, istisnuo lubrikant u njen šupak i stavio kurac na ulaz. Gurao sam polako unutra i uskoro je glavić ušao dok je ona stenjala i dahtala. Kurac je klizio unutra i van kao klip u motoru, a njen šupčić ga je stezao i bilo je fenomenalno usko. Mislio sam da ću odmah svršiti, ali uspio sam se izkontrolirati i uskoro sam ugurao cijeli kurac unutra, te sam ju jebao u kratkim trzajevima. Ona je cićala ispod mene i par puta se stresla u orgazmima, a onad sam osjetio njene nokte na svom kurcu kako ga grebe dok si je trljala klitoris i uguravala prste u picu. To mi je bilo malo previše i ubrzo sam joj počeo puniti šupak svojom spermom. Stenjala je dok sam joj ga zabijao i praznio se u nju, a onda sam ga izvadio da bi vidio proširenu rupu nasred njene guze sa bijelom spermom unutra.

Sjeo sam na krevet kraj nje i počeo joj ljubiti guzove milujući joj razrez pice istovremeno. Okrenula se na bok i pogledala me suznih očiju, pa se uspravila i počela me ljubiti, a onda je tiho prošaptala:

- Znaš šta.. šteta je da si oženjen, jer si ti baš ono što ženi, tj meni treba.. -gledala me izbliza u oči, a onda nastavila- .. ali i ovako je dobro, jedino što te ne mogu imati po noći kraj sebe da me jebeš i rasturiš svojim kurcem..
- Nikad se ne zna.. -rekoh i slegnuh ramenima, pa ju poljubim, a onda sam ju polegao na krevet i počeo sam joj ljubiti sise, te se spuštao niz trbuh do pice, pa sam joj oblizao cijelu picu do šupčića i po prvi put sam osjetio okus svoje sperme koja joj se cijedila iz šupčića.

Zatim sam joj zadigao noge, stavio ih na svoja ramena i namjestio polukruti kurac u njenu picu i gurnuo ga unutra. Počeo sam ju jebati odmah žestoko što mi nije bio problem jer sam bio jak i mogao sam dugo nešto fizički raditi, mada je mojoj ženi to smetalo, jer sam mogao guslati nekad i po dva sata bez prestanka. Uglavnom, nastavio sam jebati Suzanu tako i ubrzo mi se ponovo digao, te mi je trebalo skoro pola sata žestokog seksa da joj ponovo napunim picu svojim sokovima.

Nakon toga smo ležali još neko vrijeme jedno kraj drugoga, pa sam shvatio da moram ići, ali smo se odmah dogovorili za sutradan, te je rekla da bi ga htjela dobiti rano ujutro prije posla, ako mi nije problem. Na to sam se nasmijao i rekao sam da se vidimo ujutro, ali da ne stavlja gaćice.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija