Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Svadba za pamćenje

Bilo je to vjenčanje moje sestrične i njenog zaručnika, odjosno budućeg muža, i to vjenčanje ne bi bilo ništa posebno da je bilo kao i svako drugo vjenčanje. No ovo vjenčanje nije bilo takvo. Dok smo bili u crkvi i gledali kako govore sudbonosno da, ja sam pored vidio jednu preslatku curu. Ona je bila jedna od djeveruša, nosila je rozu dugu haljinu i krem štikle i bila je lijepo našminkana. Kad sam ju vidio znao sam da moram pričati s njom.

Otišli smo u salu gdje se održavala svadba. Tamo smo jeli i održavali tradiciju stvari koje se rade na svadbi. Mlada i mladoženja su hranili jedno drugo tortom, ondy ples s mladenkom, bilo je i bacanje podvezice kao i buketa cvijeća. Kada je mlada bacila buket ona ga je uhvatila. Kada je mladoženja bacao podvezicu, nisam se trudio, podvezica je sama pala meni u ruke. Kao što običaj biva, morali smo plesati zajedno. Ja nažalost ne znam plesati i to je ona vidjela, rekla je da ju samo gledam u oči i pratim njezin korak, to sam i učinio. Nakon plesa otišli smo van i pričali o svemu. Kroz priču sam doznao da nema dečka, ali mi je i rekla nešto ćemu sam se mogao samo nadati. Rekla je da nije već dugo vidjela kurac, a sad je već pomalo napaljena jer smo si bili blizu.

Uhvatila me za ruku i odvela do wca. Skinula mi je hlače i svukla boxe te odmah počela pušiti. Bila je dobra s obzirom da ga dugo nije pušila. Gledala je gore da vidi dali uživam. Probala ga je cijelog staviti u usta i uspjela je bez imalo muke, skroz do muda ga je progutala, a onda je jezikom prelazila preko muda. Nikad mi ni jedna nije uspjela to napraviti. Uhvatio sam joj glavu i počeo ju maziti. Ona je mastavila s pušenjem, htjela je da svršim. Gutala ga je tako duboko da kad sam počeo svršavati maltene sam joj odmah u želudac svršio. Ostavila ga je u ustima dok se ne spusti skroz, a u međuvremenu ga očistila od sperme. Ustala se i rekla da je bilo ukusnije od one torte. Otišla je do svojih.

Prolazila je noć, a mi smo se samo pogledivali i nasmiješili svaki put kad su nam se pogledi preklopili. Svadba je prošla i prije nego je krenula kući ja sam otišao do nje i zamokio ju da dođe kod mene. Razmislila te zatim pošla samnom. Putem sam ju uhvatio za guzicu i držao ju tako. Došli smo kod mene i odmah sam ju počeo skidati. Svukao sam haljinu s nje i počeo joj ljubiti grudi. Trljao sam joj mačkicu, a zatim ju počeo i jesti. Nisam ju dugo lizao jer sam ju htio jebati, htio sam da dobije kurac i u svoju mačkicu jer znam da ga želi tamo. Nabio sam joj ga unutra i počeo ju žestoko jebati. Bio sam neumoran, htio sam da me zapamti i da me zove kad god joj treba kurac.

Nabijao sam ga u nju i slušao ju kako stenje, e to je glazba za uši. Kad čuješ da stenje znaš da uživa i da joj godi. Njena pica je bila tako uska, baš onakva kakvu volim. Gledao sam kako moj kurac uazi i izlazi iz nje, to me palilo još više. Mogao sam samo sanjati da ću jebati takvu curu. Lijepa je, zgodna je, i tako dobro puši. Rekao sam joj da želim vidjet njenu guzicu. Izvadio sam ga iz nje i ona se okrenula na sve četri. Nije samo kleknula i malo se nagnula već je skroz savinula leđa, glavu naslonila na keevet a svoju guzicu ostavila u zraku, tako dobru guzicu je imala. Odmah sam ga namjestio i ušao u nju. Uhvatio sam ju za guzicu i počeo žestoko nabijati na svoj kurac. Volio sam kako bi joj se guzica zatresla svaki put kad bi ju nabio skroz na svoj kurac.

Htio sam ju još jebati, ali njena pica je jednostavno predobra i nisam više mogao izdržati. Naglo sam ga izvukao iz nje i počeo svršavati po njenom trbuhu. Osjećao sam jadno jer sam tako brzo svršio, ali znala je ona da je njezina mačkica jednostavno predobra. Ostala je prespavati kod mene.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija