Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SVAKA IMA SVOJU CIJENU

Prije nekoliko mjeseci imao sam neki seminar u Zagrebu, seminar se održavao u subotu i nedjelju. Odlučio sam da ću u Zagreb otići u petak kako bi posjetio neke stare prijatelje i malo sa njima izašao u noćni život Zagreba. U popodnevnim satima stigao sam u hotel u kojem se održavao seminar i doplatio sobu jer je soba bila plaćena samo za jednu noć. Kada sam došao u sobu išao sam pod tuš da se sredim i spremim za izlazak sa starim frendovima sa kojima sam se čuo ranije. Dogovor je bio da se nađemo na trgu Bana Jelačića. Kako do tamo ima pola sata hoda od hotela odlučio sam se prošetati. Nakon nekih desetak minuta pred mene su stale dvije cure, po njihovoj odjeći i šminki znao sam da su punkerice. Zbog šminke nisam mogao procijeniti koliko imaju godina, najprije su me pitale cigaretu, ja sam ih upitao jesu li punoljetne, rekle su da jesu.

Kako se držim onoga da je mlađima od 18 godina zabranjena prodaja cigareta, a i jednom sam platio kaznu jer sam nekim klincima na kiosku kupio kutiju cigareta, nisam im povjerovao pa sam tražio da mi pokažu osobne, kada sam to spomenuo pomislio sam da će da ispale od mene, ali naprotiv izvadile su svoje osobne i bahato rekle evo gledaj, nisu me zanimala njihova imena ni mjesto boravka već samo datumi rođenja. Obije su imale 20 godina, vratio sam im osobne i počeo vaditi cigarete iz džepa dajući svakoj jednu. Imaš upaljač pitala me je jedna od njih, imam odgovorim i pripalim im cigarete. Dok ih je plamen upaljača osvjetljavao malo sam ih bolje promotrio, cure su bile zaista lijepe i zgodne onako crno našminkane sa kožnim jakanama i pokidanim minicama od trapera te pokidanim čarapama, jedrih i mladih sisa koje su čvrsto stajale.

Kada sam pomislio da sam ih se riješio usljedilo je pitanje da li imam koju kunu sitno. Pitao sam za što im treba, rekle su kako skupljaju lovu za koncert koji se dešavao u nekom prostoru Medika, za koju nikada nisam čuo da budem iskren. A onda kako da se u meni probudio neki vrag pa sam se sjetio klipova sa you porna i sličnih sitova gdje neki lik s kamerom jebe i snima trebe nudeći im lovu, a taj vrag u meni samo je uzburkao maštu te sam i ja njima probao prodati tu foru misleći ako uspije dobro, a ako ne dat im neku siću i krenuti svojim putem. Počeo sam ih obrađivati pitajući koliko im je cijena ulaznice, 60 kn rekla je jedna, a jeste li za jedan dogovor bilo je moje sljedeće pitanje, kakav dogovor pitaju me, dati ću svakoj po 100 kn ako mi popušite kurac rekoh, šta odgovore obje u isti glas pa sam ponovio da ću dati svakoj po 100 kn.

ako mi ga popuše, šta ti misliš da smo mi kurve rekla je jedna od njih, ne nemislimda ste kurve, kažete da skupljate za upad i da vam treba lova a ja je imam odgovorim im i iz džepa vadim dvije novčanice po 100 kn. Kada su vidjele lovu počele su se pogledavati, a onda je jedna od njih rekla da im treba lova i da za to što ih tražim je premalo 100 kn. , a akoliko bi htjele samo recite cifru pa ćemo se dogovoriti. Počele su se nešto došaptavati, a zatim je jedna rekla da može, ali 200 kn. za svaku. Može 200 sada 200 po obavljenom poslu rekao sam, može bio je njihov odgovor. Pitao sam ih da li znaju neko skriveno mjesto negdje blizu, znamo ima nekih 20 minuta odgovori jedna. Krenuli smo svo troje i dok smo išli prema tome mjestu čuli su se samo naši koraci. Došli smo do jedne derutne kuće koja nije imala prozora ni vrata i ušli unutra, ušli smo u jednu prostoriju u koju je dopiralo dovoljno svijetla, a da nas se nije moglo vidjeti sa ceste.

U toj prostoriji nalazio se jedan madrac i nekoliko deka koje su vjerovatno služile nekom beskućniku koji je tamo obitavao, ali na moju sreću nije bilo nikoga. Gledali smo se nekoliko trenutaka, a onda sam ja otkopčao hlače i izvadio kurac počevši ga drkati, a u drugoj ruci držao sam 200 kn. i rekao hajde i dao im jedan dio. Spustile su se na pod i počele da mi puše malo jedna malo druga, zatim sam izvukao i jaja te sam glavu jedne približio i naredio joj da mi liže jaja tako da su sada obje bile zauzete, mmmaahhh tako cure samo pušite i ližite govorio sam im. Uhvatio sam ih za kosu i počeo da ih naizmjence jebem u usta gurajući im kurac do samih jaja. Dok su mi tako pušile malo sam podigao ulog. Dati ću svakoj još po 200 kn ako mi date da vas jebem, pogledale su jedna drugu, ali nisu prestajale da mi diraju kurac.

Primjetio sam kako se nećkaju pa sam ulog povisio za još 100 kn. svakoj, ponovno su se pogledale, a ja sam dotle izvadio lovu i u ruci imao sada 800 kn mašući njima ispred njihovih lica. Znači svaka će dobiti 500 kn. ako mi date da vas jebem rekoh. Pristajemo rekle su u glas. Ustale su se i počele zadizati svoje minice skidajući čarape i gaćice te klekle jedna do druge na madrac i isprčile svoje guze. Skinuo sam se i spustio se prvo do punkerice koja je bila sa moje lijeve strane, počeo sam glavićem da trljam njenu mladu pičkicu, a ona je počela tiho uzdisati. Počeo sam polako ulaziti u nju, bila je jako uska pa ju je malo zabpljelo što sam primjetio po njenom stenjanju, kada sam ušao do kraja malo sam zastao kako bi se pičkica privikla i počeo je lagano guziti, naslinio sam prste desne ruke te sam njenoj prijateljici lagano počeo maziti pičkicu i klitić povremeno joj gurati dva prsta u njenu pičkicu koja je već bila jako vlažna, počeo sam postepeno da ubrzavam jebanje dok sam drugoj gurao prste istom brzinom kojom sam jebao njenu frendicu.

Nakon nekoliko minuta zamijenio sam pičkice, kada sam ušao ovoj drugoj kurac je uletio bez velikog napora odmah sam počeo da je jebem brzo i žestoko dok sam drugu jebao prstima. Ova druga stvarno je uživala primajući moj kurac, bila je jako glasna i očito je bilo da voli biti tako glasna dok sde jebe. Malo sam zastao ne vadeći kurac iz nje te sam prvoj rekao neka se namjesti ispred nje da joj liže pičkicu dok je jebem. Mislio sam da neće pristati, ali očito su sada već bile obje dobro napaljene zako da se bez problema legla ispred njene glave i prstima širila pičkicu nudeći je svojoj frendici koju sam žestoko jebao, nakon nekoliko minuta počele su da svršavaju. Izvadio sam kurac i ponovno im dao da mi ga puše, pušile su i lizale moja jaja, a ja sam uživao. Zatim sam im rekao da obje legnu na leđa, spustio sam glavu među njihove noge i naizmjence lizao njihove mlade i vlažne pičkice.

Kada sam ih dobro polizao ponovno sam došao do prve koju sam jebao podigao joj noge na ramena i silovito se zabio u njenu pičkicu i počeo je navlačiti na kurac, ahahahahahmmm ahaha dahtala je, a njena frendica ležala je do nje i drkala svoju pičkicu podpomognuto mojim prstenjačenjem. Nakon pet minuta žestokog trmpa mala je počela svršavati po drugi put, izašao sam iz nje i svoj kurac gurnuo u njena usta koji je bio vlažan od njenih sokova. Zatim sam isto tako počeo jebati drugu, podigao sam joj noge i naglo ušao u nju, prvu sam povukao sebi spuštajući joj glavu na na trbuh frendice rekavši joj neka drži otvorena usta. Nakon nekoliko uboda njene frendice moj kurac završavao je u njenim ustima i držeći je za potiljak laganim pokretima jaebao je u usta pa ga ponovno vraćao u mladu, sočnu i vlažnu pičkicu.

Jebao sam malo u pičku malo u usta dok mala nije svršila, ustao sam se na noge pozivajući ih da mi puše i ližu kurac, zamjenjivale su se u pušenju, obećao sam im da ću im dati bonus ako im svršim u usta, nisu ništa rekle već su ga samo nastavile drkati i pušiti. Napokon došlo mi je da svršim, uhvatio sam kurac u šaku i počeo mahnito drkati, a njih dvije otvorenih usta čekale su moju spermu. Nakon nekoliko minuta počeo sam svršavati iz rupice sa vrha moga glavića u kratkim mlazovima počela je špricati moja sperma u njihova grla, malo su se zagrcnule, ali su sve to gutale dok sam ja svršavao kao šmrkom mjenjajući usne šupljine. Istrcnuvši i zadnju kap zajedno su mi oblizale ostatke sperme. Obukao sam hlače i iz džepa izvadio lovu dajući u ruke jednoj od njih. Kada je prebrojila lovu pitala me je za bonus na što sam se ja nasmijao rekavši im da su ga upravo progutale i izašao iz prostorije ostavljajući njih dvije da idu gdje su naumile.

Kada sam se vratio na ulicu bio sam lakši za 1000 kn. , ali i potpuno praznih jaja i velikog zadovoljstva što sam upravo pojebao dvije mulice od 20 godina. Kako u mojoj branši svaki proizvod ima svoju cijenu tako da mi se čini da i svaka žena ima svoju cijenu samo je pitanje kolika je svota.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija