Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Svastika

Nakon povratka smo se čuli i dogovorili susret u jednom stanu na dan za vikend. Budući da sam jako perverzan a i svastika mi tako deluje, preko neta sam iz seksi šopa naručio neka seksualna pomagala.. . Došao je vikend.. Ona je izašla ranije sa posla i našli smo se u stanu.. Ja sam otišao prvi i sačekao je. Pozvonila je na vrata i ja sam joj otvorio. Mislio sam da će nam biti malo nelagodno medjutim ne. Kako sam otvorio vrata , pravo je prišla i poljubila me u usta. Imao sam utisak kao da smo dugo u vezi. Oduševila se stanom, dok ga je razgledala ja sam nam sipao po čašu vina.. . Inače, bila je jako izazovno obučena, dole uske pantalone a gore košulju sa dubokim dekolteom. Sedeo sam na barskoj stolici i posmatrao je. Pijuckala je vino i gledala me je pravo u oči. Ustala je sa garniture i prišla mi je.

Stala je ispred mene i poljubila me je sočno. Odložila je čaše od vina i dok me je ljubila, rukama mi je otkopčavala pantalone. Skinuo sam ih i ostao u boksericama a zatim i bez njih.. . Klekla je na kolena i počela je da mi ga puši.. . Prelazila je jezikom od korena do vrha a zatim ga je pokušavala celog staviti. Primetio sam da voli grublje i gurao sam ga dublje ali me je odgurivala kada bih preterao.. . Videlo se da uživa u pušenju. Podigao sam je i odveo u spavaću sobu. Ostali smo skroz goli.. . Pitao sam je, do koje granice mogu da idem? Nasmejala se i rekla da nema granice.. . Na to sam otvorio fioku i izvadio kesu sa stvarima iz sex šopa. Uzeo sam lisice za ruke i noge i krenuo da je vezujem.. . Smejala se glasno jer nije to očekivala. Okrenuo sam je na stomak i vezao za ivice kreveta.

Izgledala je neverovatno sexi tako nemoćna.. . Izvadio sam iz kese ulje za, masažu i počeo lagano da je masiram. Uživala jw u masaži.. . Milimetar po milimetar sam se spuštao ka ribici i vraćao nazad ka ledjima.. . Uzdisala je sve jače i molila me je da predjem u akciju.. Nisam hteo još, hteo sam da cvili.. . Opet sam uzeo kesu i iz nje izvadio bič.. . Počeo sam da param po ledjima sa njim i u jednom trenutku sam je udario po guzi.. . Jauknula je od uzbuđenja i rekla je da joj prija bol.. . Na to aam je udario još jače.. . Nije se bunila.. . Došlo je vreme za novo iznenadjenje.. . Izvadio sam ogroman vibrator iz kese.. . Njega nije očekivala.. . Bila je sva masna od ulja.. . Naslonio sam joj ga na čmar.. Molila me je da joj ga ne ubacujem u guzu jer to ne voli.. Nisam je poslušao i krenuo sam grublje.

Pokušala je da izbegne ali sam je prejako udario bičem po guzi.. . Počeo je da joj ulazi a njoj su krenule suze. Nisam imao kud, krenuo sam dalje na sve i ništa. Malo po malo gurnuo sam ga celog.. . Na kraju sam upalio vibraciju.. . Počela je da jauče i da uživa istovremeno. Stavio sam joj jastuk ispod stomaka i počeo da je jebem.. . Osetio sam vibraciju vibrarora dok sam je jebao.. . Bro me je jako ložilo i jebao sam je žestoko.. . Skroz se prepustila uživanju.. .. Polako sam joj odvezao ruke kako bi mogla da lepo stane u dogi.. . Još uvek joj je vibrator bio u guzi.. .. Nabijala se na moj kurac i jako stenjala.. .. Jebao sam je nekih 15 minuta u toj poziciji a onda je sam izvadio vibrator.. Prizor je bio kao na pornićima.. Rupa je bila tolika da sam mogao ruku da ubacim.. .

Okrenuo sam je na ledja i stavio noge na ramena.. . Jebao sam je u punom ritmu.. . Nakon nekog vremena počela je da se trese i da svršava.. . Ubrzo sam i ja završio.. .. Nakon pola sata smo imali sličnu akciju, s tim što je ona bila ta koja je bila gore.. Malo je reći da nam se oboma svidelo i da je bilo puno strasti.. . Moram priznati da je počela da mi se dopada i da se plašim šta dalje.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija