Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Svastika

Ocjena: 5

Nakon povratka smo se čuli i dogovorili susret u jednom stanu na dan za vikend. Budući da sam jako perverzan a i svastika mi tako deluje, preko neta sam iz seksi šopa naručio neka seksualna pomagala.. . Došao je vikend.. Ona je izašla ranije sa posla i našli smo se u stanu.. Ja sam otišao prvi i sačekao je. Pozvonila je na vrata i ja sam joj otvorio. Mislio sam da će nam biti malo nelagodno medjutim ne. Kako sam otvorio vrata , pravo je prišla i poljubila me u usta. Imao sam utisak kao da smo dugo u vezi. Oduševila se stanom, dok ga je razgledala ja sam nam sipao po čašu vina.. . Inače, bila je jako izazovno obučena, dole uske pantalone a gore košulju sa dubokim dekolteom. Sedeo sam na barskoj stolici i posmatrao je. Pijuckala je vino i gledala me je pravo u oči. Ustala je sa garniture i prišla mi je.

Stala je ispred mene i poljubila me je sočno. Odložila je čaše od vina i dok me je ljubila, rukama mi je otkopčavala pantalone. Skinuo sam ih i ostao u boksericama a zatim i bez njih.. . Klekla je na kolena i počela je da mi ga puši.. . Prelazila je jezikom od korena do vrha a zatim ga je pokušavala celog staviti. Primetio sam da voli grublje i gurao sam ga dublje ali me je odgurivala kada bih preterao.. . Videlo se da uživa u pušenju. Podigao sam je i odveo u spavaću sobu. Ostali smo skroz goli.. . Pitao sam je, do koje granice mogu da idem? Nasmejala se i rekla da nema granice.. . Na to sam otvorio fioku i izvadio kesu sa stvarima iz sex šopa. Uzeo sam lisice za ruke i noge i krenuo da je vezujem.. . Smejala se glasno jer nije to očekivala. Okrenuo sam je na stomak i vezao za ivice kreveta.

Izgledala je neverovatno sexi tako nemoćna.. . Izvadio sam iz kese ulje za, masažu i počeo lagano da je masiram. Uživala jw u masaži.. . Milimetar po milimetar sam se spuštao ka ribici i vraćao nazad ka ledjima.. . Uzdisala je sve jače i molila me je da predjem u akciju.. Nisam hteo još, hteo sam da cvili.. . Opet sam uzeo kesu i iz nje izvadio bič.. . Počeo sam da param po ledjima sa njim i u jednom trenutku sam je udario po guzi.. . Jauknula je od uzbuđenja i rekla je da joj prija bol.. . Na to aam je udario još jače.. . Nije se bunila.. . Došlo je vreme za novo iznenadjenje.. . Izvadio sam ogroman vibrator iz kese.. . Njega nije očekivala.. . Bila je sva masna od ulja.. . Naslonio sam joj ga na čmar.. Molila me je da joj ga ne ubacujem u guzu jer to ne voli.. Nisam je poslušao i krenuo sam grublje.

Pokušala je da izbegne ali sam je prejako udario bičem po guzi.. . Počeo je da joj ulazi a njoj su krenule suze. Nisam imao kud, krenuo sam dalje na sve i ništa. Malo po malo gurnuo sam ga celog.. . Na kraju sam upalio vibraciju.. . Počela je da jauče i da uživa istovremeno. Stavio sam joj jastuk ispod stomaka i počeo da je jebem.. . Osetio sam vibraciju vibrarora dok sam je jebao.. . Bro me je jako ložilo i jebao sam je žestoko.. . Skroz se prepustila uživanju.. .. Polako sam joj odvezao ruke kako bi mogla da lepo stane u dogi.. . Još uvek joj je vibrator bio u guzi.. .. Nabijala se na moj kurac i jako stenjala.. .. Jebao sam je nekih 15 minuta u toj poziciji a onda je sam izvadio vibrator.. Prizor je bio kao na pornićima.. Rupa je bila tolika da sam mogao ruku da ubacim.. .

Okrenuo sam je na ledja i stavio noge na ramena.. . Jebao sam je u punom ritmu.. . Nakon nekog vremena počela je da se trese i da svršava.. . Ubrzo sam i ja završio.. .. Nakon pola sata smo imali sličnu akciju, s tim što je ona bila ta koja je bila gore.. Malo je reći da nam se oboma svidelo i da je bilo puno strasti.. . Moram priznati da je počela da mi se dopada i da se plašim šta dalje.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina