Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sve ide preko žice od alternatora

Kao što rekoh, sa Sanjom sam se nalazio svaki dan kod nje, te smo se uvijek dobro izjebali. Uživala je u mojoj kurčini, pa bi ju obavezno nakon svakog jebanja dobro oblizala, ali nikad nismo više od jednog mog svršavanja, pošto mi je uvijek trebalo puno da svršim, a kratka pauza za ručak.

Jedan dan mi je predložila da dođem kod nje poslije posla, a s obzirom da mene nitko nije čekao kod kuće, nisam imao ništa protiv. Da se razumijemo, ja sam imao nekoliko veza, ali sam imao valjda takvu sreću da uvijek naletim na neku koja je tražila nekog sa lovom, a ne sa izgledom i kurčinom u gaćama. Iako su mi se kasnije znale javiti za seks, niti jedna nije htjela mene za muža. Radnička klasa im nije odgovarala.

I tako se Sanja i ja dogovorimo da jedan dan dođem popodne kod nje.

Radila je do 18 sati, pa sam odlučio otići kući da se otuširam i presvučem, i negdje oko 18 sati sam došao kod nje. Čekao sam ispred njene kuće nekih dvadesetak minuta dok nije stigla. Nasmješila mi se i upitala:

– Jel dugo čekaš?
– Neee… sad sam stigao.. – nonšalantno sam odgovorio.
– Super onda – dala mi je poljubac i krenula ispred mene u kuću.

Na sebi je imala crvene tajice, u skladu sa svojom kosom, a isticale su njene duge i vitke noge, te zanosnu guzu, i crnu kratku kožnu jaknu. Ja sam hodao za njom i uživao u pogledu na nju, a kurac mi se počeo buditi. Stao sam odmah iza nje dok je tražila ključeve po torbi, pogledao okolo da li netko gleda i primio ju za stražnjicu. Uzdahnula je i tiho rekla:

– Polako… čekaj da uđemo.. – iako se protivila u glasu joj je bio onaj poziv da ju ne ispuštam, pa sam lagano prošao rukom između njenih guzova do pice i tamo zastao, zabivši prst u nju.Sanja se stresla i jedva ključeve stavila u bravu, a onda tiho prošaptala uz lagano stenjanje:

– Tiho, stani.. . nemoj.. . čekaj da uđemo – uto je otvorila vrata i uletila u kuću, a ja za njom.

Čim smo ušli i zatvorili vrata počela me ljubiti i stiskati mi kurac preko hlača, a onda se odmakla i rekla stisnutih očiju:

– Večeras ću te iscijediti da nećeš moći hodati – a onda mi uvalila jezik u usta i ja sam ju podigao dok me ona obgrlila nogama, te sam krenuo prema nečemu za što sam pretpostavio da je soba.

Umjesto u sobu ušao sam u dnevni, ali i to je odgovaralo. Spustio sam ju na poveću sofu, više kao nekakav lounge, a ona se odmah izvalila i počela skidati tajice, dok sam ja skidao hlače i cipele nekako istovremeno, a onda spustio i bokserice, te sam stajao poludignutog kurca i krenuo skidati majicu, a Sanja se uspravila i skinula jaknu, te bluzu, pa je ostala samo sa grudnjakom na sebi i prihvatila se pušenja mog kurca.

Ovo nam je bilo prvi put da smo goli, jer je sve do sada bilo na brzaka i samo bi otkopčao hlače i izvadio kurac, a ona zadigla suknjicu i makla gaćice u stranu, te bi se tako jebali. Ovo sada je bilo ono pravo i jedva sam čekao. Moj kurac je rastao u njenim ustima, a ona se već malo izvještila u njegovom pušenju, pa ga je mogla i dublje primiti u usta bez da se zagrcne. Uskoro je bio tvrd i spreman, a ona je raširila noge, pa sam se spustio na trosjed i počeo joj lizati picu koja je bila već dobrano mokra i mirisala predivno. Lizao sam ju i jebao jezikom dok je ona stenjala, a onda je zavapila da joj ga zabijem i razjebem ju, pa sam ju poslušao.

Stavio sam glavić na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo unutra. Ušao sam odmah do kraja, jer je bila mokra kao nikad do sada, pa nije bilo niti otpora sa njene strane.

Ona je samo zastenjala i zabila mi nokte u leđa, a ja sam ju počeo jebati lagano i bez žurbe. Ulazio sam polako, a ona je uživala u svakom milimetru mog kurca koji je ulazio u njenu nutrinu. Oči su joj bile suzne, ali i zadovoljne, a onda je zatražila da ju rasturim. I jesam, počeo sam ga zabijati sve jače i sve dublje, a ona je stenjala i stenjala, te tu i tamo jauknula kad bi bio malo grublji, a onda me obgrlila sa nogama i zabila mi nokte u leđa, a iz njenog grla se čulo jedno dugo:

– Aaaiiiiiiiiiihhhh.. . mmmmmmmmmmmm.. . aaaaaaa… – i počela se grčiti dok je svršavala ispod mene obgrlivši me nogama i rukama, pa se nisam mogao ni micati dok se nije napokon opustila.

Nastavio sam joj ga zabijati u picu, a onda mi je ona rekla da legnem, pa se izvukla ispod mene i čim sam legao me opkoračila, te se odmah namjestila na moj kurac i spustila niz njega do mojih jaja.

Onda je stala i otkopčala grudnjak, pa su se njene dvije prekrasne lopte našle pred mojim nosom. Odmah sam ju privukao na sebe i počeo joj lizati i ljubiti sise koje su bile velika četvorka prema petici. Ona je uživala i stiskala donju usnicu dok sam joj cuclao bradavice. Zatim se naslonila na moja prsa i počela odizati, te spuštati po mom kurcu. Disala je duboko dok je moj kurac ulazio u nju, a jaja mi bivala sve mokrija od njenih sokova. Sad je ona počela ubrzavati tempo, a meni je dolazilo, ovaj put prije nego inače, pa sam joj to i rekao, jer smo do sada uvijek pazili da ne svršim u nju. Ovaj put to nije bio slučaj, jer se samo nasmješila i rekla:

– Samo ti daj.. . danas me moraš napuniti.. . cijelu.. – i nastavila se nabijati na moj kurac.

Izdržao sam još dvije minute i počeo joj svršavati u picu nabivši joj kurac u picu do kraja, na što je ona vrisnula, a ja se potpuno ispraznio u nju.

Ležao sam na sofi i disao duboko dok se ona izvalila na meni i ljubila me, a onda je ustala, sagnula se do mog kurca i oblizala ga cijelog, te jaja do šupka. A onda me poljubila tako da sam osjetio i svoju spermu i njene sokove, te rekla:

– Idemo pod tuš.. .. brzo.. .

Otišli smo pod tuš, a čija veličina me zapanjila, jer je bio ugrađen u pod, tj bio je udubina u podu sa tri strane okružen zidom, a sa jedne staklenim vratima. Tu su komotno mogle stati četiri osobe kao ja, a kad sam joj to spomenuo samo je rekla da voli veliko i pomazila me po kurcu. Dok smo bili pod tušem pojebao sam ju stoječki dok nismo ispraznili svu toplu vodu iz bojlera, a onda se preselili u spavaću sobu na ogroman krevet.

Tu večer smo malo spavali, jer sam po prvi puta uspio svršiti pet puta za redom i svaki put sam joj napunio picu, pa sam se pitao gdje to više kod nje stane, a i oralno smo se zadovoljavali, te je tražila i da ju jebem u guzu, ali smo zaključili da mi je prevelik za njen šupak, pa smo odustali od toga, ali ju nije spriječilo da si stavi vibrator u guzu i da divlja na mom kurcu.Sve češće i češće sam ostajao kod nje, dok me na kraju nije zatražila da se preselim kod nje, a iako sam se nećkao pristao sam kad mi je rekla sva ozarena i radosnog izraza lica da je u drugom stanju.

Sad smo u išćekivanju, a kad nas pitaju kako smo se sreli kroz smijeh govorimo – preko žice od alternatora. a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija