Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sve za "Maricu"

Izašla sam van sa svojim curama. Bila je to tipična večer u disku, samo što sam ja obećala curama da ću im nabavitu malo trave. Ja nabavljam travu od svog prijatelja Rikija. Riki je jak i stamen dečko, kojemu počesto idem na živce, a koji bi sve dao da me ima ispod sebe ili na sebi. To osjećam otkad ga znam. Za njega sam samo Karla, napaljena fufica, duge crne kose. Vjerojatno sam ga trebala prije nazvati, al sad što je tu je, nemam vremena i hitno trebaš što za svoje cure.


Pozvonila sam i pustio me je unutra.. Riki je bio pomalo čudan i poseban. Uvijek je bio gol do pasa i u boksericama i takav šetao po vani. Jak lik, crne kose i pozamašnog pivskog trbuha. Čim sam ušla prešaopogledom po meni glave do pete, kao da me svlači. “ Karla, ljubavi ! “ rekao je. “ Bok Riki “ odgovorila sam. “ Kaj trebaš? “ pitao je odmah. „Ma znaš već, kaj trebam“ započela sam i u nastavku mu ispričala svoj jad. “Znaš, idem danas s curama van u disko i trebamo malo trave da brže uđemo u štos. Ti si mi najbolji prijatelj i pomislih, koga da pitam.. . “


„Karla! “ upao mi je u riječ „ stvarno te volim, ali ako stvarno tebaš i želiš štof moraš malo više dati od sebe, a ne samo obećanje koje nikada ne ispuniš. Ponudi nešto, , još uvijek mi duguješ petsto kuna od zadnji puta. Pokušala sam ga dobiti na lijepe oči, ali to više očito, nije pušilo. „Što hoćeš onda? “ pitala sam. “No da, četiri grama marice plus dug od zadnji puta, to ti je brat-bratu sve skupa soma kuna. Pokaži mi svoju najbolju stranu“ rekao je.


Naravno da sam bila bomba, visoke lakirane čizme, sasvim uz nogu, kratku plavu minicu i crni topić, crne mrežaste rukavice na rukama. Sjela sam na njegov trosjed, oker boje i povukla minicu na gore. „Odmah možeš svući i gaćice“ rekao je. „Što hoćeš? “ htjela sam znati. „Jebati te, ima čak i kondom s okusom šumskog voća za tebe“ rekao je i mislio je ozbiljno. Sasvim se svukao i mahao mi s vrećicom pakirane trave u ruci. Svukla sam, dakle i gaćice i moja obrijana pičkica bila mu je u fokusu. “To je posao, tako se to radi“ rekao je. Onda je potpuno gol, s ukrućenom batinom na koju je navukao kondom s okusom šumskog voća, sjeo do mene. “I što se čeka, gdje je zapelo? “ pitao je.


Polugola spustila sam se između njegovih nogu, bio je macan, krupan, dlakav, s pivskim trbuhom. Počela sam mu pušiti kurac s okusom šumskog voća, nije baš bio neki okus, više umjetan i laknulo mi je kad mi je maknuo glavu i rekao :“dosta pušenja, jebat ću te sad“. Ispružila sam se na podu dok je on zalegao na mene. Nisam nikad mislila da ću uživati u seksu s njim, jebao me sasvim lagano i duboko je ulazio u mene, osjećala sam uzbuđenje i drhtavicu.
Tada sam ga odmaknula „idem na tebe“ rekla sam, htijući da ja vodim igru i to što prije okončam. Primijetila sam da je i on prilično Narajcan i uzbuđen, dahtao je i stenjao doh sam ga jahala, a on me nabadao odozdola, osejećala sam ga skroz do maternice. Nakon što me je tako bušio dok sam ga jahala prebacila sam se na sve četri nudeći mu da me jebe s guza.


Držeći me rukama za guzove nabijao me iz sve snage, brzim i jakim ubodima, dok sam si ja masirala rukom klitić, osjećala sam da ću svršiti i stresla sam se kao ukopčana u struju, zgrčila se i moram priznati da sam lijepo svršila. Osjetio je da sam svršila i odmaknuo se od mene i sjeo na trosjed i rekao:“ puši mi ga do kraja “. Sad je imao okus po mojim sokovima, a ne po šumskom voću, što je bilo puno ukusnije. Pušila sam mu istovremeno ga drkala.


Ustao je dok je drkajući svršavao i lijepo sam vidjela kako se istresa u kondom i kako se puni onaj rezervoar na vrhu te kako se sperma poslije razlijeva i curi uz kurac. Svukla sam mu kondom i uzela ga u usta i cijelog ga oblizala. “Znaš ovako je puno ukusnije, jebalo te pušenje preko kondoma i baš si svinja. Mogla sam ti ga samo cijelo lijepo ispušiti i ne bi bilo ovog sranja s kondomom. Užas“


Riki me je podignuo i zagrlio me. “Nisi loša. Ti znaš da si žena mojih snova“ rekao je. Nasmijala sam se i krenula se obući. Uzela sam vrećicu s travom u ruku i pogledala ga “ jel to stvarno 10 grama, ili? “ To me je razveselilo, iako sam znala da ću onih 6 grama viška morati opet na sličan način odraditi. No to mi je u onom trenutku bilo svejedno, ionako sam se i za to već prostituirala, pa čak i uživalo, prema tome nije ni tako teško, a sve za malo „Marice“.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija