Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sviranje po notama

Sanja i ja smo se sad već jebali nekoliko mjeseci, a sad je došlo ljeto i školski praznici, pa je imala jako puno slobodnog vremena. A ja malo, pa nam je bilo malo teže uskladiti naše druženje. Jedan dan mi je poslala poruku da joj javim kad se vračam sa posla, a na moje pitanje zbog čega, samo mi je napisala da bi voljela da se nađemo negdje vani, jer odavno želi kvalitetan seks u prirodi.

Ne moram ni pričati da me to narajcalo, pa sam se s njom dogovorio da se nađemo van mjesta u jednom šumarku van glavne ceste, tj nekih petstotinjak metara po šumskom putu. Pristala je i sad sam jedva čekao da krenem doma, a kad sam stigao ona je već bila tamo sa svojim autom. Stao sam kraj njenog auta, a ona je izašla van potpuno gola i brzo se zavukla na moje zadnje sjedalo. Ja sam izašao van i skinuo sve sa sebe, pa se smjestio i ja na zadnje sjedalo. Odmah se bacila na mene i počela me ljubiti, te mi polako drkati kurac, da bi mi nakon dugog poljubca tiho rekla:

- Danas imam posebnu želju..
- Koju? -upitao sam između dva poljubca.
- Da mi zabiješ u šupak.. -ovo je dahnula tiho, pa sam ju pogledao malo pažljivije.
- Želiš da ti razjebem šupak?
- Aha.. to oduvijek želim, ali Mario nije nikad to htio, a tebe jedinog mogu pitati.. -tiho je rekla i sagnula mi se u krilo, te započela najbolje pušenje od kako se jebemo.

Koji put sam mislio da je profesorica klarineta, a ne klavira i pjevanja, kako mi je znala pušiti kurac. Sad je to radila polako i milovala mi je i jaja pritom. Već se navikla i na njegovu veličinu, pa ga je uspijevala progutati skoro cijelog. Danas je izgleda posebno bila raspoložena jer me do vrhunca dovela za nepunih desetak minuta, a ja sam ispalio salvu sperme u njeno grlo. Malo se zagrcnula, ali je sve progutala što sam istresao u nju. Nije se odmakla, već je i dalje pušila moj kurac usput mi mijesila jaja, pa je ostao stajati, a onda se odmakla, pa uzela neku tubicu koju je donijela iz svog auta. Skužio sam da se radio o lubrikantu kojeg mi je pružila i rekla da idemo van. Vani se naslonila na auto, a prema meni je okrenula svoju stražnjicu. Stao sam iza nje i osjetio trenutni ushit, jer će mi se ostvariti druga želja kod Sanje, a to je da ju izjebem u guzu. Razmaknula je rukama svoje guzove i ugledao sam njen tamni šupčić. Izlio sam malo lubrikanta na njega i počeo ga prstima utrljavati, da bi onda polako jedan po jedan prst ugurao u njen šupčić.

Cvilila je kako sam joj nakon drugog prsta pokušao ugurati i treći ali sam znao da mi je kurac jako širok i da ju treba pripremiti, pa sam dodao još malo lubrikanta i sad su sva tri prsta bila u njenoj guzi. Dahtala je i stenjala dok sam ih gurao unutra i onda vadio van, pa opet ispočetka. Dotle sam si namazao kurac sa lubrikantom i sad sam bio spreman gurnuti joj ga. Izvukao sam prste iz njenog šupka i namjestio svoj kurac na ulaz u njega. Polako sam gurnuo glavić u njega i odmah je ušao koz onaj prvi dio koji sam proširio, a onda je malo zastao. Išao sam polako jer mi je kurac bio velik, a i ona ga još nikad nije dobila u guzu. Nakon par pokušaja joj je kurac ušao skoro do pola. Zastenjala je tako glasno da mislim da su nas sigurno mogli čuti u mjestu, ali sam se sad čvrsto uhvatio njenih bokova i počeo joj ga zabijati sve brže. Dahtala je i cvilila koliko ju je bolilo, ali se nije odmicala, već sam imao osjećaj da mi se nabija na kurac. Jebao sam ju dobrih desetak minuta usput joj trljao jednom rukom klitoris, pa je sad počela svršavati i iz nje je poletio mlaz koji mi je zalio jaja i noge, ali se nisam odmicao, već sam ju i dalje guzio. Stenjala je glasno, jako glasno, a pri svršavanju je i vrisnula, pa sam svako toliko pogledavao okolo da nas netko ne vidi, ali nigdje nikoga.

Jebao sam ju još par minuta i napokon sam svršio puneći joj guzu svojom spermom, a kad sam ga izvukao iz nje samo je klonula kao da ju je moj kurac držao u zraku. Pomogao sam joj da se uspravi, pa sam zeo vlažne maramice iz auta kako bi joj pomogao obrisati spermu koja je krenula iz njenog dobrano raširenog šupka. Izvalila se na zadnje sjedalo u mom autu, a ja sam joj raširio noge, te se kleknuo na dekicu koju sam izvadio iz auta, pa sam joj obrisao spermu sa guze, a onda i njenu picu od sokova koji su krenuli iz njene pičke. Zatim sam se sagnuo i počeo joj lizati pičku dok sam jednom rukom lagano drkao svoj kurac. Polako se opuštala i ja sam joj sa guštom lizao pičku, a ona je stavila svoje noge na moja ramena. Lizao sam joj pičku kao da je sladoled, a tako mi je i bila slatka, mada je bila slankasta sva od silnih sokova koji su curili iz nje. Kurac mi se nije još u potpunosti digao, pa sam ga sve brže drkao dok mi se nije učvrstio.

Zatim sam se uspravio i raširio joj noge, te joj ga zabio u pičku. Zastenjala je kad joj je ušao, a ja sam ga odmah počeo zabijati žestoko dok me ona obgrlila nogama. Jebao sam ju nekih desetak minuta, a onda smo malo promjenili poziciju i sad mi je sjedila u krilu u autu, te se nabijala na moj kurac. Svršavala je kao luda, ali ja još nikako da svršim. Ponovo smo izašli iz auta, te se opet naslonila na haubu auta, a ja sam joj ga s guza zabio u pičku, te sam ju nastavio jebati. Nakon nekih pet minuta sam napokon svršio i napunio joj pičku spermom. Bili smo znaojni i uspuhani, te crveni od napora, ali i zadovoljni, jedino je ona konstatirala da ju guza još malo boli, ali da će brzo proći. Ja sam samo prokomentirao da nakon više vježbe neće biti nikakvog problema. Samo se nasmijala, a onda smo otišli svatko svojoj kući. I nastavili se nalaziti u toj šumici cijelo ljeto kako bi joj punio šupčić svojim kurcem i spermom, baš kao po zadanim notama.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija