Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Swinger 3

Marko je rekao cure vrijeme je da se i mi uključimo u igru Ivan me je povukao sa Maje tako da sam kleknula na koljena Njegova jaja i kurac su mi bili u visini očiju Polako sam spustila usne na njegova jaja te najprije jednu pa drugo jezikom izlizala Onda sam polako se penjala jezikom po kurcu došavši do glavića rukom sam spustila kožicu. Jezikom sam kružila po glaviću i rupici na njemu . Marko je ugurao svoje koplje u Majinu picu i jezikom klizio po njenim bradavicama dok njene ruke su klizile po njegovim leđima Ivan mi je rekao da se prebacim na lizanje Markove guze Rukom sam razmakla guzove te vrhom jezika klizila između njih a onda sam se posvetila anusu.

Lagano sam ugurala jedan pa drugi put te tako ševila mu guzu U početku je ulazilo sa otporom a onda sve lakše i lakše. Dotle je Ivan ponudio svoj kurac Maji i Marku koji su jezikom lizali ga čitavom dužinom a onda je Marko usnama obuhvatio glavić a Maja mu je lizala glavić Ivan je nakon što sam se pomakla namjestio se iza Markove guze a ja sam u ruke uzela kurac i nakon što je Marko stao sa pokretima te mu Maja raširila guze namjestila sam glavić na njegov šupak. Ivan je lagano krenuo sa ulaskom.

Gledala sam kako Markov šupak popušta Ivan je polako ulazio najprije vrh glavića onda glavić. Kad je glavić ušao Marko ga je par puta uvukao i izvukao a kad je glavić ulazio bez problema sa svakim daljnjim ubodom bio je sve dublje i dublje u Markovoj guzi uskoro su njegova jaja dotaknula Markovu guzicu a onda ga je izvadio da bi ga ugurao polako do kraja uskoro je ulazio čitavim kurcem bez zastoja. Marko je krenio sa bržim ulascima te su uskoro uskladili pokrete Markov kurac je klizio u Majinoj pici a Ivanov kurac u njegovoj guzi.

Samo sam ja tada bila uspostavljena tako da sam samu sebe zadovoljavala. Uskoro su promjenili pozu Ivan je legao na leđa a Marko se sam nabijao na njegov kurac Maja i ja smo gledali kako Ivanova jaja podrhtavaju znali smo da puni Markovu guzicu Uskoro se Marko skinio sa Ivanog kurca pri čemu je ostavio sluzavi trag a onda ga je krenio lizati kupeći tragove sperme i svoje guze a ja i Maja smo gledali kako mu šupak vibrira izbacujući spermu koju smo naizmjenično jezicima kupili da bi nam se jezici i usne spojile Ivan i Marko su krenuli za našim primjerom te su im se usne spojile a onda je Marko se spustio poljupcima do njegovih jaja Ivan se namjestio tako da mi je omogućio da mu jezikom obrađuje šupak Uskoro se Marko namjestio da mu može ševit šupak a Ivan mu je namjestio glavić.

Markov kurac je bez problema ušao u Ivanovu guzu a onda ga je brzo i žestoko ševi te je uskoro svršio duboko u njegovoj guzi. Maja i ja smo se mazili te nakon što su muškarci legli jedno kraj drugog prestali smo te razgovarali Marko je rekao da je uživao u svakom trenutku Gledala sam sa pogledom punim želje dva polu ukručena kurca taman kad sam pomislila da je vrijeme da ih ukrutim Maja je ušla u sobu sa striponom na sebi. Šta gledaš te mlohave kurce ja ću ti izjebati guzu. Namjestila sam se a ona je nakon što se namjestila između mojih guzova sa striponom ušla u moju guzu jako sam izdahnula a ona me je silovito krenula jebavati Sva sreća da je stripon dobro namazala.

Uživala sam u svakom njenom pokretu i u pogledu kako se kurčevi ukručuju. Uskoro su nam se momci približili Marko mi je ponudio kurac na pušenje što sam i odmah pristala. A Ivanu sam rukom milovala kurac koji se pod mojim dodirima potpuno ukrutio. Maja je izvukla stripon iz moje guze Ivan je legao na leđa a ja sam se sa picom nabila na njegov kurac Pica mi je bila potpuno ispunjena Maja je sa guzom sijela na Ivanovo lice a on je krenuo lizati njen šupak dok sam ja jezikom lizala stripon iz moje guze a onda ga krenula pušiti Marko se namjestio iza moje guze te je uletio u nju Momci su uskladili poteze rasturajući moju picu i guzu te uskoro su ih ispunili spermom Nastavlja se

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija