Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Swinger 6

Nakon još par snažnih uboda momci su izvukli svoja koplja Nakon što smo malo došli sebi pri čemu sam uživala u pogledu na nove mrlje na krevetu Svi četvero smo završili pod tuš pri čemu smo se iznenadili da smo svi stali pri čemu smo jedno drugim nanosili šampon Uskoro sam osjetila topli mlaz po stomaku pogledala sam iz Ivanovog kurca mlaz urima pogađao je moj stomak pri čemu. mu ga je Maja pomicala ljevo desno tako da je dio mokrače završio i po Marku Tuš kabina dobila je slankasti miris urina a Maja mu ga je još par puta tresnula Uskoro je mlaz tople vode saprao naša tijela Uskoro smo se pozdravili sa Ivanom i Majom pri čemu smo se složili da se uskoro vidimo.

Marko i ja smo poveli razgovor rekla sam da sam uživala kad sam prvi put bila ispunjena istovremeno sa dva kurca u dvije rupice. Marko je rekao da mu se tijelom širila ugoda kad je Ivan svršavao u njegovoj guzi te kad je svršio u njegovoj Iskreno ne zna u čemu je više uživao. Iskreno seks sa muškarcem više nije tabu tema nego jedva čeka da mu guza primi kurčinu. Isto tako poveli smo razgovor o događaju u tuš kabini te upalili free sex stranicu te pogledali par filmića sa pi tematikom te pronašli forum o toj tematici.

Otišla sam oprati zube i dok sam bila u WC-u Marko je ušao da se pomokri po prvi put uživala sam u zvuku pišanja kad smo izašli iz wc rekla sam mu što sam osjećala. Nakon što smo legli Marko je upalio xxx stranicu te upalio sadržaj pissing te krenuli razgovarati Marko je rekao da voli uživati u mirisu i okusu pice na kraju dana Slankasti okus pice nakon što je bila prekrivena gačicama ispod kojih se znojila. Marko je otišao u kuhinju ja sam ostala još uvijek gledati filmiće. Nakon nekog vremena otišla sam u kuhinju Ne znam jeli još tko doživio pogled na golog muškarca kako pere suđe Uživala sam u pogledu na njegovu dlakavu guzicu i mošnje ispod kojih se nadzirao glavić Nakon što je oprao suđe još malo smo se izležavali u krevetu prije nego smo zaspali.

Ujutro sam se probudila prije njega spremila doručak. Polako se spremila za posao te gledala kako se Marko sprema za posao a posebno njegov polu ukručeni kurac kojeg bi voljela potpuno ukrutit a ne gledati kako Marko oblaći uske bokserice preko njega. Nakon što smo se dogovorili da poslje posla idemo do mene i da uzmemo do kraja tjedna slobodne dane. Stigavši na posao organizirala sam posao tako da sam mogla biti slobodna rekavši im da me zovu u svezi većih problema. Maja moja tajnica i desna ruka na poslu nakon što je završio sastanak donjela je neke papire da potpišem rekla je Šefice u očima vam vidim zadovoljstvo želim detalje Nakon što sam detaljno opisala Markov kurac i jaja osjećaj ugode dok mi je klizio u guzi a dok sam detaljno opisivala druženje sa Ivanom i Majom posebno kako sam uživala u lizanju Ivanovog kurca nakon što ga je izvadio nakon svršavanja u Markovoj guzi.

Inače zahvaljujući Maji otkrila sam draži ženskog tijela sexi igračaka. Nakon obavljenih par poslovnih poziva došlo je vrijeme gableca. Dok smo Maja i ja ispijali kavu pala mi je jedna zamisao za Marka. Nakon što smo se vratili u firmu Maja je došla u moj ured uzela sam mobitel te uključila snimanje a ona je lagano počela podizati suknju te uskoro otkrila svoje prekrasne gačice te lagano počela preko njih trljati picu. Uskoro se na gaćicama moglo vidjeti tragovi picinih sokova Maja je iz kesice na stolu uzela krafnu i stavila u gačice.

Nakon čega sam video snimku poslala Marku te ga nazvala na video poziv pri čemu sam kameru usmjerila u početku na Majine gačice. Dragi ovo ti je desert okusit ćeš picine sokove moje tajnice a isto tako druga krafna je u mojim gaćicama i biti će natopljena mojim sokovima. Marko je predložio da se svi troje nađemo poslje posla

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija