Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Swinger druženje 2

Nakon što sam izjebala Anu a ona je svršila tako jako da su picini sokovi natopili krevet. Slatko umorni legli smo jedno do drugog Ana je rekla da jutros kad se probudila nije ni slutila da će biti rasturena. Objašnjavajući kako joj večeras na spavanje dolazi nečakinja pozdravila nas je. Ja i Marko smo zaspali a ujutro kad smo se probudili po Markovom izrazu lica znala sam da je već sve isplanirao. Samo je rekao idemo na kupanje svratiti ćemo u trgovinu uzeti nešto za pojesti i piće Znala sam da idemo na neku od nudi plaža Nakon sat vremena vožnje skrenuli smo prema poznatoj Fkk plaži kraj koje se nalazi i druga Marko mi je objasnio ovo područje je čitavo proglašeno fkk ima dvije uređene plaže koje nas ne zanimaju Ostale plaže i uvale nisu uređeme ali kompletno područje je raj za nudiste Isto tako mi je objasnio uređene plaže koriste obiteljski ljudi Odjeću smo ostavili u autu stavili rusake i krenuli Ugodno sam se iznenadila kada smo naišli na automat za kondome a malo dalje i kantu sa natpisom Molimo Vas da iskorištene kondome odlažete u spremnike.

Marko mi je objasnio da je grad pokušao zabraniti druženja na plažama a kad je shvatio da ne može a kako su shvatili da jedan dio gostiju dolazi isključivo zbog toga odlučili su prešutno omogućiti uživanja. Jedinu zabranu koju smo vidjeli je zabrana odjeće. Da vas više ne gnjavim sa opisivanjem krajolika jer nismo došli da uživamo u ljepoti krajolika nego u uživanju u slobodi tijela Pica mi se potpuno ovlažila dok sam koračala a Markov kurac je bio u poludignutom stanju. Uskoro smo pronašli zgodno mjesto sa dosta hlada.

Nakon što smo ostavili stvari malo smo pogledali oko sebe U neposrednoj blizini nas bio je mladić koji se prepustio igranju sa svojim kurcem kad nas je vidio okrenuo se prema nama otvarajući još više pogled na njegova obrijana jaja Markov kurac se potpuno ukrutio spustila sam ruku na jaja i lagano mu ih promješala te smo nastavili koračati zanimalo nas je ko se nalazi iza kamena kraj nasPar naših godina prvo što sam uočila je prekrasn komad kurca koji je nešto veči i deblji od Markova oko kojeg se nalazila šumica Marko je progovorio dali Vam smetamo rekli su da ne Ja sam Maja a ovo je Ivan rekla je.

Dobro sam je pogledala malo manje grudi ali sa prekrasnim velikim bradavicama te uredno obrađenom šumicom Nakon što smo sijeli kraj njih lagano smo poveli razgovor pri čemu uvodno pohvale za izgled i obdarenost Marko i Ivan su izmirili kurčeve pri čemu su jedan drugog dodirivali Ivanov kurac je veći za glavić i deblji sigurno za centimetar u glaviću a dolje sigurno i dva. Lagano smo svi ušli u more Marko i Ivan su lagano otplivali malo dalje a ja i Maja smo se izležavali. Maja je usnama krenula prema mojim prihvatila sam dajući joj do znanja da nema ništa protiv.

Lagano smo se mazili kada su Marko i Ivan došli rekli su vidimo da ne gubite vremena samo vas moramo prekinuti Odmah sam znala o čemu se radi Maja je ostala iznenađena a Ivan joj je objasnio idemo ostvariti našu maštariju Polako smo došli u kafić Marko je pomoću mobitela uključio sustav te objavio da akcija ide za pola sata i iznio nam svoj plan Maja i ja smo po ulasku u stan odbacili smo odjeću te ušli u sobu lagano se krenuli ljubiti Maja se polako spuštala leđima prema krevetu a ja sam lagano se poljupcima spuštala niz vrat Kad je leđima doktaknula plahte moje usne su se spustile na njenu bradavicu koju sam lagano usisala u usta te vrhom jezika kružila po njoj najprije jednu pa drugu.

Nakon što sam uživala u okusu njenih bradavica pri čemu sam istovremeno prstima klizila po njenoj pici koja je svaki dodirom bila sve vlažnija Polako sam se krenula spuštati niže Maja je potpuno raširila noge Primičući se usnama njenoj maci uživala sam u mirisu njene mice a onda sam usnama osjetila njene dlake Polako sam vrhom jezika klizila po stidnim dlakama a onda je došao taj trenutak Vrhom jezika klizila sam sredinom njenih usmina od vrha do dna pri čemu sam uživala u okusu njene pice A onda sam se posvetila lizanju njenog klitića Tada su u sobu ušli Ivan i Marko njihovi veliki kurčevi bili potpuno kruti.

Nastavit će seSv

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija