Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Swingeri

Jednog dana posle ručka, moja devojka Ivana s kojom smo živeli zajedno, prepričavala mi je kako je njena koleginica i dobra prijateljica pokazivala slike na telefonu. To su bile erotske slike načinjene sa njenim suprugom. Isto se ponovilo i sledećeg dana. Ivana mi je ispričala kako joj je prijateljica priznala da su svingeri i dali možda i mi želimo da probamo s njima. Od same priče smo se napalili ali pre nego što smo se pojebali, pogledali smo neke snimke svingera na internetu. Nikada nismo prevarili jedan drugog pa smo dugo razmatrali da li svingovanje znači i prevara. Uz neka pravila zaključili smo da prihvatimo njihov poziv na večeru i naravno svingovanje.
Zoran i njegova supruga Jasmina imali su oko četrdeset godina. On je bio doktor a ona je radila u agenciji gde i moja Ivana.

Živeli su u jednoj kući na periferiji grada sa velikim placom. Veoma diskretno mesto. Za večerom smo pričali neobavezno i na kraju spomenuli svingovanje. Ja sam rekao da je kondom obavezan i da nema ljubljenja usta u usta. Oni su se nasmešili i složili. Pokazali su nam jedno od dva kupatila. Ja i moja devojka smo ušli u jedno, a oni u drugo. Opustili smo se, istuširali, meni se digao a video sam i da je Ivana spremna za seks.
Kada smo izašli iz kupatila uputili smo se u sobu gde su zavese bile odškrinute a pod punim mesecom videlo se sve. Doktor je bio ogroman čovek, bar dva metra i 100 kilograma. Jasmina je ležala, a on ju je lagano karao u misionarskoj pozi. Žmarci su mi odmah prošli telom. Ja i moja Ivana smo legli na susedan krevet i par trenutaka ih gledali. Kao što je doktor bio ogroman tako je i njegov kurac bio velikih dimenzija, ne samo dug već i dosta debeo.

Na trenutak sam se postideo svog penisa koji i ovako dignut nije mogao da se uporedi sa njegovim. I na ženu devojku je ova gromada doktora ostavila utisak.
Krenuli smo i mi sa jebanjem. Ja sam legao na leđa a moja Ivana se odmah nasadila na moj kurac. Bila je vlažna. Rukama je mazila sise a kukovima se nabadala sve jače i jače. Pogledom smo oboje prelazili na par pored nas. Oni su promenili pozu. Doktor je ustao a Jasmina je sela i krenula da sisa njegov penis. Tek sada se videlo koliki je to kurac. Jedva da je stao u usta njegovoj supruzi. Muda su bila okrugla velika kao dve jabuke. Bio sam zapanjen. I moja Ivana je to videla. Promenili smo i mi pozu. Legli na bok i nastavili. Oboje smo videli da je doktor krenuo da puni usta svoje supruge spermom. I da je htela Jasmina nije mogla da proguta jer joj je tolika količina bukvalno ispala iz usta.

Ja se nisam iznenadio kada sam video koliko sperme je prosuo doktor ali sam osetio kako se Ivana napalila od ovog prizora. Sigurno je bila zapanjena. Ja nisam, čak mi je malo bilo i krivo što nemam takvu gromadu sa takvim mudima. Osetio sam kako mi nadolazi, izvadio ga i svršio Ivani na guzove. Pored oba kreveta su bili peškiri. Lepo smo se obrisali i svi zapalili po cigaretu.
Pola sata kasnije došao je red da se zamenimo. Jasmina me je pohlepno gledala i smejala se, a bio sam iznenađen kada sam video kako i moja Ivana požudno gleda gromadu doktora koja je opet počela da se diže. Ja sam ponovio pravila ali sada je doktor krenuo da objašnjava kako posle prvog orgazma šansa za začeće je mala zbog broja spermotozoida bla, bla. Diskusija nije dugo trajala i pošto su se svi složili pristao sam i ja.

Nema kondoma. Nisam brinuo ni o polnim bolestima. Nisam znao iz koje branše je bio Goran ali bio je doktor i to je meni bilo dovoljno. Jasmina je krenula da puši moj kurac i mazi moja jaja. Gledao sam Ivanu i ona je to radila isto. Bila je dosta manja i suvlja od Jasmine pa je ona gromada koja joj je jedva do pola ušla u usta, sada je izgledala još veća. Jasmina se okrenula a ja sam joj ga odmah gurnuo u pičku. Bila je vlažna i dosta šira od moje Ivane. Jasmina je uzela vibrator i krenula da ga nabija u svoj čmar. Doktor je kleknuo pored kreveta i krenuo da liže Ivanu. Ona je ležala na leđima i samo uživala.
Prekinula me je Jasmina koja je uzela moj kurac i nabila ga sebi u dupe. Sva se je stresla od slasti. Shvatio sam da joj ovo prija pošto tako nešto sa svojim suprugom ne bi mogla da izvede.


Doktor Zoran se podigao i legao na moju Ivanu. Ona je raširila noge, jedva ga obuhvatila i prepustila se. Krenuo je polako da joj ga nabija. Primetio je Zoran, da je Ivana malo uplašena pa je krenuo nežno.
Pogled sa njih mi je skrenula Jasmina. Vibrator joj je bio u pici i osećao sam da će uskoro svršiti. Što je više bila bliža vrhuncu sve se više nabijala guzom na moj kurac. Počela je svršavati. Kada je ona svršila počeo sam da osećam kako ću i ja brzo. Svršio sam joj u dupe i držao ga tu bar još minut dok nisam i poslednju kap izcedio. Zatim smo oboje legli, odahnuli i krenuli da se brišemo peškirima. Pošto nismo imali šta da radimo gledali smo Zorana i Ivanu.
Doktor je okrenuo moju Ivanu. Sada je ležala na stomaku istrćenog dupeta. Nikada je nisam video ovako pohotnu.

Doktor je legao preko nje i nabio ga joj u picu. Zoran je bio toliki čovek da se Ivana jedva videla pod njim. Krenuo je da joj ga nabija sve jače i brže. Ona je krenula da stenje tako glasno da sam se u jednom trenutku uplašio. Bio sam na granici da skočim i sve prekinem ali sam na licu Ivane video ispod bolne grimase koliko se zadovoljstvo krije. Uveliko je uživala sa ogromnim kurcem u sebi.
Legao sam na krevet i sagnuo glavu kako bi bolje video središte događaja. Jasmina je uzela u usta moj kurac koji se polako dizao od scene koju sam gledao. Uvukla ga celog i osetio sam kako mi se ukrućuje sve više i više u njena usta.
Ja sam u međuvremenu i dalje gledao šta se odvija na susednom krevetu. Moja Ivana ga je primala do jaja. Kako je toliki kurac stao u moju devojku nije mi bilo jasno.

Onolika muda su tako jako udarala guzu Ivane da su joj ostavljali crvene tragove. Doktor je bio na vrhuncu, a sa njim i moja Ivana. Video sam kako se čovek od dva metra i sto kilograma sprema da svrši. Uplašio sam se da li će moja Ivana taj trenutak da preživi. Ceo krevet se tako tresao da sam imao utisak da je zemljotres. Krenuo je krik iz Gorana. Bio je blizu vrhuncu. Od jednom doktor je tako zakucao Ivanu svojom kurčinom da je ova umalo propala u krevet. Nisu se micali. Ušao joj je do korena. Samo su mu testisi ostali napolje. Gledao sam ogromna muda koja pulsiraju. Znao sam da spermom puni utrobu moje devojke. Usledio je novi trzaj. Opet su mirovali dok su velika muda nastavila da pulsiraju i pune spermom Ivanu. Usledio je i treći trzaj. Pogledao sam Ivanu, ona se skoro i nije videla ispod doktora.

Nije se ni micala. Ja sam se iskreno uplašio. Doktor se samo odlepio od Ivane i opružio na krevet. Ivana je došla do vazduha. Bila je znojava a veći deo znoja sa leđa joj je došao od doktora. Po licu sam video da je svršila i to možda najbolje do sada. Pogledao sam joj i pičku. Bila je ružicasta i sva razapljena. Krenula je sperma da izlazi iz nje. Toliko puno je curilo iz nje da nisam mogao da verujem.
Od tog prizora i ja sam počeo da svršavam i punim usta Jasmine, koja je sve do zadnje kapi progutala.
Oni su se obrisali peškirom a zatim smo svi opet zapalili cigaretu. Nakon toga smo, svako u svoje kupatilo, otišli da se istuširamo. Oprostili smo se prijateljski. Kada smo došli kući razgovarali smo o iskustvu koje smo upravo imali. Nismo se osećali da smo prevarili jedan drugog.

Ivana me je tešila kako veličina nije toliko bitna koliko rad kurca. Priznala je da je svršila možda i najbolje do sada. Zaspali smo. Sutradan posle posla, Ivana mi je rekla kako su se Jasmina i Doktor oduševili nama i kako bi voleli da i dalje nastavimo naše druženje. I mi smo mislili isto.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija