Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

SWINGERI: BRAČNO PUTOVANJE 5

Ocjena: Nije ocjenjeno

Aleksa i ja puštajući naše žene nastavimo sa razgledavanjem ostalih prostorija. U svakoj se nešto dešavalo, parovi sa parovima ili samo dame, a u nekim sobama bilo je i bisex parova i pojedinaca. Razgledavajući stigli smo do prostorije kojoj je pisalo SPA ROOM, Aleksa i ja ulazimo i gledamo u okolo. Više manje bile su zaizete sve kabine za saune. Jedino je na sredini gdje se nalazio veliki jakuziju bile tri osobe. Bio je to jedan stariji par oko 50-ak godina i jedna mlada djevojka od nekih 23-25 godina. Prišao sam bliže te ih na engleskom upitao ako se smijemo pridružiti. Muškarac prosječnog izgleda i proćelav pozvao je da se pridružimo. Aleksa i ja skinuli smo mantile i krenuli u jakuzi. Žene kada su vidjele moju kitu koja je bila polu dignuta samo su uzdahnule, a starija dama kako imam dobar kurac.

Pružamo si ruke i upoznajemo se. Bili su Nizozemci i rekli kako su njih dvoje muž i žena, a djevojka koja je bila s njima bila je njihova kći koja je napunila 21g. te kako su htjeli da joj priznaju i pokažu što rade. Malo nam je to bilo čudno, ali punoljetna je pa neka. Nakon kratkog razgovora žena ustaje i krene prema nama, tada amo vidjeli njen izgled. Bila je to žena punije građe i velikih sisa, vidjele su se godine, ali nama je bilo svejedno jer smo željeli samo jebati. Prišla je do nas, kleknula i pod vodom počela drkati kurčeve. Aleksa je počeo da joj mjesi sise. Podigli smo se na rub i tada nam je počela pušiti i lizati naše kurčine, dok je jednom pušila drugome je drkala, nakon par minuta pozvala je i svoju kćerku da se pridruži. Djevojka se ustala, bila je preslatka, mlada, jedrih čvrstih sisa sa prekrasno izdepiliranom počkicom.

Prišla je i klekla ispred mene te je počela da mi puši kurac, nije baš bila stručna, ali uživao sam u njenim mladim ustima. Zatim su se zamjenile, a mama je zaista znala posao. Dok su njih dvije mjenjale naše kurčeve, stari je drkao kurac i očito uživao gledati kako mu žena i kći puše i balave kurčine nepoznatim muškarcima. Zatim smo ih podigli i naguzili na rub jakuzija jednu do druge, ja sam počeo da jebem kćerku, a Aleksa ženu. Mala je bila tako uska tako da sam morao u početku jebati lagano dok joj se pičkica ne navikne na kurac, a Aleksa je bez problema žestoko jebao ženu. Ubrzao sam tempo, a mala je počela stenjati i dahtati, nakon par minuta počela je svršavti tresući se. Ostao sam tako u njoj dok se nije smirira. Izvukao sam ga i prišao njenoj mami ispred njene glave, otvorila je usta, uhvatio sam je za kosu i počeo gurati kurac u njena usta.

Aleksa se prebacio na malu koju je polegao i podigao njene noge na ramena i počeo da je jebe, ja sam legao na leđa, a mama me prekoračila i počela žestoko da se nasađuje na moj kurac, stenjala je i mrmljala nešto na nizozemskom koji nisam razumio, ali sam se opustio i pustio mamai da uživa mjeseći njoj velike sise koje su se klatile u mojim rukama. Odjednom zastane, iza leđa joj je došao Aleksa i počeo gurati kurac u njen šupak, a muž svoj u njena usta. Kad smo se svo troje uskladili stara je počela da bude jako glasna vadeći kurac svoga muža da bi došla do daha, a mala je stajala kraj nas i drkala svoju mladu pičku. Rasturali smo sva trojica staru sbe dok nije svršila. Zatim smo Aleksa i ja prešli smo na malu, a nju prepustili mužu. Mala u početku nije htjela obojicu, ali nakon kratkog nagovaranja i maminih rječi kako će joj biti super pristala je, samo je htjela da je Aleksa jebe u guzu jer je malo manji i tanji od mojega.

Kada smo oboje ušli u nju, lagano smo je jebali dok se nije privikla i bol prešla u ugodu. Kako je počela sve više da se opušta tako smo Aleksa i ja počeli da ubrzavamo tempo. Svršavala je pod našim uletima. Nakon nekih deset petnaest minuta Aleksu i meni došlo je da svršimo približili smo malu prema mami koja je klekla kraj nje, dok je mama bila na tati, a nas dvojica smo stali ispred njih i drkali sve dok nismo svršili po njima. Iscjedili smo svoje kurčine, zahvalili se i krenuli dalje da probamo naći naše drage ako uspijemo.. ..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina