Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SWINGERI: BRAČNO PUTOVANJE 7

.. .. . Cure su si zaista dale truda i naši kurčevi su ponovno bili kruti, a cure su se dogovorile kako svaka od njih želi da ju obradimo nas petorica. Prva na redu koja je htjela svu petoricu bila je Greta koja je kleknula na pod sobe, a nas petorica stajali smo u krugu oko nje. Greta je počela da nam drka i puši kurčeve krug dok je jednome gutala i pušila kurac drugoj dvojici je drkala kurac, a ostala dvojica koja trenutno nisu bila opslužena drkala su svoje kurčeve tik do njenog lica lupkajući je svojim glavićima po obrazima. Najteže joj je bilo pušiti moga jer sam imao najvećega među nama, ali Greta se svojski trudila da mi ga puši i gutašto je bolje mogla. Dok je Greta pušila naše kurčeve cure na krevetu imale su svoju zabavu, lizale su pičke i gurale prste jedna drugoj u pozi 69, Hanah i Jovana bile su jedan par, a Ana i Helena drugi par. Kada nas je Greta dobro na balavila bio je red da njoj popunimo rupice i odvalimo je od kurčeva.

Ja sam legao na pod, a Greta me je opkoračila i počela spuštati po kurcu sve do jaja malo se bolje namjestila i čekala da Hans gurne svoj kurac u njeni dupe, kada smo obojica do kraja ušli u nju počeli smo lagano da je jebemo dok nismo uskladili ritam svo troje Greta je počela da stenje i dahće sve jače i intenzivnije da bi njen glas utišan i prešao u mumljanje jer su Aleksa, Nikos i Markus naizmjence jebali Gretu u usta povremeno joj davajući da dođe do zraka prilikom izmjene kita u njenim ustima. Greta je bila popunjena u svim svojim rupama, a njene ruke su bile zaposlene drkanjem kurčeva koji nisu bili u njenim ustima. Nakon Hansovog i mog jebanja Grete počela je da se trese i svršava, zatim su naša mjesta zamijenili Aleksa i Nikos Nikos je ležao na podu, a Greta ga je prekoračila leđima okrenuta njemu svojim dupetom nasadila na njegov kurac, a Aleksa je svoga gurao u njenu pičku. Greta je nastavila sa pušenjem Hansa i Marcusa dok sam se ja namjestio i počeo drkati svoj kurac među njenim bujnim sisama. Nakon nekoliko minuta Marcus i Aleksa zamijenili su mjesta te su sada Marcus i Nikos jebali Gretu dok je ona svoj trojica pušila naše kurčeve sve dok nije ponovno svršila.
Kada smo završili sa Gretom slijedeća na redu bila je Helena koja je sišla sa kreveta i odmah prekoračila Nikosa nabivši se svojom pičkom na njegov kurac i čekajući Marcusa da joj ovaj gurne gurne u njen čmarčić, a nas trojica smo drkali dok je jednom od nas pušila kurac i drkala ga te smo čekali svoj red da joj našim kurčevima ispunimo njenu slatku guzu. Marcus se odmakao i prepustio Aleksu koji je stao iza nje i počeo gurati svoj kurac u njenu guzu koji je klizio bez problema zbog njenog razrađenog šupka.

Dok nas je Helena obrađivala svojim pušenjem bacio sam pogled prema curama one u totalno napaljujućem prizoru Greta je ležala na krevetu raširenih nogu, na svojim ustima i jezikom lizala Aninu pičku te gurajući prst u Aninu guzu, Ana se rukama oslonila na rub kreveta i trljala se o Gretin jezik, a među njenim nogama bila su svaka sa jedne straneJovana i Hanah koje su lizale Gretinu pičku i čmarić gurajući istodobno svoje prste. Dok sam tako gledao napaljujući prizor na krevetu na Aleksovo mjesto došao je Hans, pustili smo Nikosa da svoju dragu jebe u pičku dok smo se nas četvorica odlučili da joj rasturimo bulju ja sam jedva čekao da dođem na red da joj gurnem kurac u njenu guzu jer mi je Helenanaprosto bila napeta i silno sam je želio jebati. Konačno sam ja bio na redu i počeo sam gurati svoj kurac u njenu guzu koji je polako klizio ijako je već bila razrađena ipak je moj bio najveći pri svakom mom sve dubljem ulazu na Heleninom licu bila je bolna grimasa kada sam ušao do kraja i malo se namještao u bolji položaj Helena je svršila jako intenzivno iako je već svršila ranije ovaj orgazam joj je bio najintenzivniji. Kada se privikla na moj kurac počeo sam sve jače i brže razvaljujem nasađujući je na kurac, a njena bol prešla je u ugodu. Aleksa,

Hans i Marcus stajali su i drkali svoje kurčeve ispred Heleninog lica koja ih je mijenjala u ustima sisajući njihove glaviće, dečki su počeli svršavati jedan za drugim po njenom licu i ustima. Nakon nekoliko trenutaka svršili smo i Nikos i ja puneći svojom spermom svatko svoju rupicu. Kada smo svršili sva petorica Helena je zadihana legla na pod pomogli smo joj da ustane na krevet i pridruži se curama koje su kao gladne vampirice počele da jezikom skupljaju naše pomiješane sperme. Nas petorica uzeli smo mali predah ponovno ispijajući šampanjac i skupljali snagu jer su nas još čekale kako se u golferskom žargonu kaže imamo još šest rupa za odigrati, međutim uz šampanjac i dopinga koji je zabranjen u sportu nije nam trebalo dugo da dođemo na sebe i upitamo damu koja će od njih biti sljedeća na redu javila se moja Ana.. .. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija