Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SWINGERI: BRAČNO PUTOVANJE 8

.. .. Kada nam se Ana pridružila na sredini prostorije nas petorica okupili smo se oko nje u krug i dali svoje kurčeve na pušenje. Ana je naravno obije ručke prihvatila i počela da nam ih puši i drka jednom po jednom. Dobro zabalavljeni krenuli smo u obradu njenih rupa. Aleksa je legao na pod Ana ga je prekoračila namještajući njegov kurac na ulaz svoga dupeta počevši se lagano spuštati sa prednje strane došao je Nikos i svoj kurac gurnuo u pičku onako napaljeni na Anu počeli su žestoko da je nasađuju na svoje kurčeve Ana je stenjala i sama se nabijajući prateći njihov ritam, a Hans i Marcus su je naizmjence jebali u njena pohotna usta. Ja sam se malo odmakao sa strane i drkao kurac gledajući kako Anu razvaljuju kite novih poznanika.

A onda je Ana napravila pothvat koji se jedino može vidjeti na hard pornićima naime Ana je pozvala i Hansa da svoj kurac gurne u njenu pičku zajedno sa Nikosom. Hans se nekako namjestio između Nikosa i Ane i svoj kurac počeo gurati u pičku nisam mogao vjerovati svojim očima da ih Ana istodobno može primiti svu četvoricu. Ana je dahtala, stenjala, cvilila uživajući zatvorenih očiju. Cure su na krevetu uživale gledati kako se moja Ana dobro jebe sa četvoricom milujući jedna drugu, prišao sam im ne skidajući pogled sa Ane i dao im svoj kurac na pušenje i drkanje. Izmjenjivale su se na njemu držeći ga krutoga i napaljenoga te spremnoga za jebanje Ane. Dečki su izvukli svoje kurčeve i drkali dok su se vršile izmjene, na Aleksovo mjesto došao je Marcus kojem se Ana svojim dupetom nasadila na Marcusov kurac, a Hans i Nikos nastavili su da je jebu i zajedničkom snagom razvaljuju njenu pičku, po njima dvojici vidjelo se da su uživali dok su tako jebali Anu trljajući svoje kurčeve jedan o drugi, dok je Aleksa svoj kurac dao Ani koja mu ga je strasno sisala i drkala. Ana je uživala u sexu koji si je priuštila kao i ja i svrršavala kao na tekućoj vrpci.
Kada su se dečki izredali na mojoj Ani red je bio na meni da izjebem svoju dragu. Ana je ostala ležati na leđima, a ja sam joj prišao podigao njene noge na moja ramena i naglo gurnuo kurac u njenu raširenu pičku, dečki su klečali okolo nje rukama milovali njeno tijelo i svojim glavićima trljali njene bradavice i pohotna usta, a Ana ih je lagano lickala i usisavala dok sam je žestoko jebao nakon nekog vremena iz njene pičke prešao sam na njenu guzu ne mijenjajući tempo nabijanja, Ana je grebala, cvilila, dahtala, drkala i pušila kurčeve ostaloj četvorici ja sam je jebao nekih 15-20 minuta jebajući je malo u pičku malo u guzu dok nije svršila po neznam koji put. Dobro izjebana i zadovoljena svoje mjesto je prepustila Jovani koja je bila na redu za gang-bang redaljku. Ana se vratila na krevet i sa curama nastavila sa maženjem i ljubljenjem nihovih tjela. Jovana je kao i ostale počela sa pušenjem i drkanjem naših kitadok smo mi stajali okolo nje.

Ubrzo se u krugu našla i Hanah koja nam je rekla kako je totalno napaljena i da ne može više čekati svoj red pa se pridružila Jpvani u pušenju naših kurčeva. Aleksa, Hans i ja zabavljali smo se sa Hanom dok su Nikos i Marcus obrađivali Jovanu. Jovana je bila nagužena na sve četiri Nikos joj je rukama širio guzove i svojim jezikom lizao njene rupice od vrha pičke pa sve do šupka, a Marcus ju je držao za kosu i svoj kurac nabijao u usta. Kada ju je Nikos dobro polizao počeo je da je jebe s guza nabijajući se žestoko, a Jovana je pod njegovim naglim nasrtajima sve se jače nabijala svojim ustima na Marcusov kurac. Ja sam legao na pod, a Hanah me je prekoračila i svom silinom sjela na moj kurac. Hanah je bila jako glasna dok se pičkom nasađivala na moj kurac, naprosto je govorila kako joj se do pada i kako je ispunjuje cijelu, nakon nekoliko minuta nabijanja uhvatila je moj kurac i iz svoje pičke prebacila u guzu.


Lagano se svojim šupkom spuštala po mome kurcu, a kada se spustila do kraja okrenula se za 180 stupnjeva namještajući se tako da omogući pristup Hansu da joj ga stavi u pičku. Hansu je kurac samo kliznuo u Haninu pičku i nas dvoje počeli smo nasađivati Hanu koja je uživala i stenjala pod našim uletima. Aleksa se pridružio Nikosu i Marcusu koji su u duetu jebali Jovanu. Nas troje smo se približili njima Aleksa je stao u sredinu između Jovane i Hane koje su svoje usne prislonile svaka sa jedne strane njegovog kurca, a on je počeo da pomiče svoje kukove i da drka svoj kurac njihovim usnama. Nakon nekoliko minuta Hans i ja u duetu smo jebali Jovanu, a Nikos i Marcus Hanu dok je Aleksov kurac i dalje bio u i među njihovim usnama. Kada su Jovana i Hanah još jednom svršile pod našim ubodima prepustili smo ih Aleksu koji još nije jebao. Njih dvije naguzile su se jedna preko druge nudeći Aleksu svoje napaljene rupice. Aleks ih je naizmjence jebao malo Jovanine malo Hanine rupe i tako u krug. Mi ostali pozvali smo Gretu, Helenu i Anu da nam drkaju i puše. Kada su Hanah i Jovana ponovno svršile pod Aleksom pridružile su se ostalim djevojkama u pušenju i drkanu kurčeva sve dok i nama nije počelo dolaziti da svršimo. Svih pet ležalo je na podu sobe u obliku zvijezde i otvorenih ustiju čekale naše svršavanje. Mi smo stajali okolo njih i drkali svoje kite i onda je počelo svršavanje svršavali smo po njihovim tijelima od glave do pete kako se kaže, scena je izgledala kao kada vatrogasci svojim šmrkovima gase šumske požare samo što smo mi gasili njihovu pohotnost i napaljenost.

Nakon tog maratonskog sexa pet parova obukli smo svoje mantile i krenuli iz sobe prema kupatilima da operemo znoj i spermu sa naših tijela. Na izlazu iz sobe nastao je lagani šok, naime svi su nam pljeskali i srdačno čestitali te zahvaljivali na prizorima koje su gledali dok se pet parova žestoko razvaljivalo u sobi. Moram priznati da je to pasalo mome egu, a još ka tome žene koje su gledale bile su fascinirane mojom kurčinom te kako bi željele da me probaju. Kulturno sam ih odbijao govoreći im kako mi treba malo odmora pa da ću im se javiti kada stignem tokom večeri. Kada smo se svi uredili ponovno smo se našli u separeu i uz piće razgovarali o svemu i svačemu, već pred zoru klub se počeo prazniti, a ubrzo smo i mi napustili klub pozdravljajući naše nove prijatelje razmjenjujući naše kontakte te pozivajući jedni druge u goste. Pozvao sam broj koji mi je dao taksista koji nas je noćas vozio javio mi se i rekao kako se nalazi blizu i da dolazi za desetak minuta. Kada je stigao nas četvero pozdravilo se i izgrlilo sa našim novim prijateljima. Kada je taxi stigao do našeg hotela taksista nije htio naplatiti vožnju već je pitao Aleksa i mene ako mu naše drage žele još jednom popušiti kurac. Samo sam mu odgovorio kako to ne ovisi o nama već o njima, a njih dvije kao prave napaljene kurvice priuštile su mu nezaboravno pušenje dok smo nas dvojica čuvali stražu i pušili cigaru.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 11851

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija