Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SWINGERI: BRAČNO PUTOVANJE

Nakon našeg vjenčanja, zabave i noći sexa sa našim kumovima Tinom koja je bila kuma Ani i mojim prijateljem iz djetinstva Ninotom, spremali smo se za odlazak na bračno putovanje u Grčku točnije Atenu. Grčku smo izabrali iz razloga što je Anu zanimala zbog njenog zanimanja profrsorice filozofije i mitologije, a i kažu da je Grčka koljevka filozofije, a moj razlog je bio zato jer je Grčka bila koljevka sexa i orgija, barem po mome mišljenju. Stigli smo na aerodrom da čekiramo karte, kako je let bio tek za dva sata, slobodno vrjeme proveli smo u restoranu.

Avion je uzletio, na razglasu se javio kapetan govoreći nama kako će let trajati oko četiri sata. Let je bio ugodan, a Ana i ja vrijeme leta iskoristili smo i za famozni sex u wc-u aviona. Sletivši u Atenu uputili smo se prema hotelu. Hotel je bio top, ušli smo u apartman koji smo rezervirali, apartman je bio zaista luksuzan sa prostranim krevetom, boravkom, a u kupatilu jakuzi. Raspakirali smo se i odlučili se malo osvježiti u jakuziu i pripremiti se za večeru i kasniji izlazak u noćni život Atene. Krenuli smo na večeru, Ana je izgledala kao božica, kuda god smo prolazili svi su se okretali za njom, muškarci su je skidali pogledom vjerovatno zamišljajući kako bi je voljeli nategnuti, dok su njihove žene kiptjele od zavisti na njen izgled. Na sebi je imala bjelu kratku haljinu, pripijenu uz njeno savršeno tjelo ističući njene obline. Naravno ispod te haljine nije nosila ništa, istovremeno bio sam malo i ljubomoran, ali i ponosan što pored sebe imam prekrasnu ženu koja je pljenila uzdahe i poglede svih u hotelu.

Poslje večere uputili smo se u jedan klub koji su nam preporučili na recepciji. U klubu smo se zabavljali i pili koktele, dok smo plesali Ana je plesala savijajući se oko mene. Njen ples je bio toliko erotičan da su svi gledali prema nama točnije gledali su Anu. Dok smo tako plesali ja sam malo škicao okolo, u jednom separeu primjetio sam kako dvojica tamnoputih likova ne skidaju pogled sa moje Ane i non stop nešto međusobno komentiraju. Približio sam se Ani i rekao za njih dvojicu pokazujući u njihovom smjeru, Ana se okrenula i odmjerila ih. Zgodni su odgovorila mi je. Jednom kroz naš razgovor rekla mi je kako bi voljela imati sex sa crncem, te sam joj to i spomenuo i rekao zašto nebi odradila obojicu. Samo se nasmješila i rekla da je od same pomosli napaljena u toj mjeri da nas želi svu trojicu.

Rekao sam može, krenuli smo prema njima, pitali smo da li je slobodno, klimnuli su i pokazali rukom da sjednemo. Sjeli smo nasuprot njih i upoznali se, njih dvojica bili su Američki marinci koji su trenutno na odmoru. Jedan od njih naručio je bocu šampanjca, i tako dok smo lagano pijuckali i razgovarali njih dvojica nisu skidali poglede sa Ane neprestano joj davati komplimente. U jednom trenutku pogledao sam Anu, bila je vidno uzbuđena, spustio sam ruku na njeno bedro i krenuo prema njenoj počkici, bila je totalno vlažna. Njih dvojica primjetili su da se nešto zbiva, Ana i ja smo se pogledali, a ja sam je pitao dali želi to, samo je klimnula glavom. Zatim sam se obrtio njima i rekao im šta je na stvari, rekao sam im kako smo mi swingeri i da Ana želi da se pojebe s njima te ako su za da idemo u naš apartman. Pristali su bez puno razmišljanja. Sjeli smo u taxi, ja sam sjedio ispred, a Ana s njima na zadnjem sjedištu. Po pogledima taxsiste shvatio sam da se nešto odvija iza nas. Spustio sam sjenilo i u malom ogledalu vidio šta se dešavalo, jedn joj je mjesio sise dok je drugi zavukao ruku među njene noge i milovao pičku, a ona je preko hlača mjesila njihove kurčine.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija