Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SWINGERI:BRAČNO PUTOVANJE 2

Kada smo stigli u hotel, krenuli smo prema liftu. Kada su se vrata lifta zatvorila, Ana nije čekala ni tren, izvadila ne njihove kurčine i na koljenima naizmjence pušila. Ja imam velikoga, ali prema Johnovom i Michaelovom moj je izgledao malen. Dok je lift putovao ja sam gledao svoju Anu kako se guši u njihovim monstrumima. Ušli smo u apartman i krenuli prema sobi, John i Michael razgolitili su Anu u trenu, Ana se je naprčila na krevetu drkajući pičku čekala da se njih dvojica skinu. John je zatim legao na krevet, a Ana se bacila na lizanje i pušenje njegovog kurca, a Michael se spustio i jezikom počeo lizati njenu pičku i šupak. Kad ju je dobro pripremio stao je iza nje i svojim glavićem milovao njene usmine i lagano prodirao sve dublje u njenu unutrašnjost. Kada je ušao cjeli nisam mogao vjerovati da Ana može primiti takvog kapitalca.

Michael je počeo ubrzavati svoje nabijanje, a Ana je počela sve jače da uzdiše i sve više da uživa u Maichaelovom jebanju pritom ne ispuštajući Johnov kurac iz svojih pohotnih ustiju. Ja sam sjedio na fotelji gledajući drkao kurac. Nakon nekoliko minuta Ana se počela tresti i uz glasan krik svršila. Kada se malo smirila Michael je izašao iz nje, a John ju je povukao na sebe, Ana ga je prekoračila, a John je svoj kurac namjestio na ulaz njene pičke i Ana se spustila nabivši se na njegovu kurćinu do jaja. John ju je uhvatio za guzove i počeo se zakucavati u Aninu pičku. Mmmm aaaha aah ahhh, jesss jesss glasala se Ana dok ju je John nemilosrdno navlačio na svoju kurčinu. Zatim je Michael stao ispred njenog lica, a Ana je spremno prhvatila njegovu kurčinu otvorenih ustiju, jednom rukom uhvatio ju je za kosu, a drugom uhvatio svoj kurac te ju je počeo jebati u usta, zatim je Ana rekla Michaelu da joj ga stavi u šupak.

Prišao je iza nje, John je zastao sa jebanjem Ane čekajući Michaela da svoj kurac smjesti u Aninu guzu. Kada ga je Michael počeo gurati na Aninom licu pojavila se bolna grimasa, ali nije pustila ni glasa, Michael je postepeno širio i prodirao u njen šupak. Njih dvojica uskladili su ritam i počeli jebati Anu. To me tako napalilo gledajući prizor bijelog mesa između dva tamna kruha. Od bolne grimase Aninog lica prešlo je u ugodu. Kada se opustila i dovoljno proširila njih dvojica počeli su da je odvaljuju. Ana je vrištala od ugode, kako je postajala sve glasnija i da nas ne bi tužili zbog remećenja mira i tišine popeo sam se na krevet i gurnuo svoj kurac u njena usta, tako da je Ana bila ispunjena u svim rupama. Nakon nekoliko minuta zamjenili smo mjesta. John je sad ležao na leđima sa svojim kurcem u Aninoj guzi, a ja sam je jebao u već dobro razrađenoj pički dok je Michael punio svojim kurcem njena usta.

Rasturali smo Anu dobra dva tri sata sva trojica mjenjajući se na njenim rupama. Cjelo to vrjeme Ana je svršavala i svršavala nebrojeno puta. Nakon nekog vremena došlao je i nama da svršimo. Sva trojica počeli smo puniti njene rupe, ja sam punio njenu pičku, John njen šupak, a Michael njena usta. Kada smo se istresli Ana se sva iscrpljena srušila na krevet rekavši hvala dečki bilo je odlično dok se naša sperma sljevala iz njenih rupa. Ana je krenula da se otušira. Ja sam se pozdravio sa njima dvojicom, zahvalili su mi se na divnoj noći hvalivši Anu te kako imam dobru ženu. Otišao sam se i ja istuširati, prišao sam Ani u tuš kabinu i prišao joj sleđa, zatim sam je naguzio i počeo da ju naizmjence jebem u obje rupe koje su bile dobro razrađene. Promjenili smo još nekoliko poza i zajedno svršili.

Legli smo u krevetpoljubio je u čelo i snažno zagrlio svoju Anu te smo lagano utonuli u san razmišljajući šta će još da nam se desi na našem bračnom putovanju.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija