Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SWINGERI: BRAČNO PUTOVANJE 3

Nakon večeri sa dvojicom američkih vojnika, sljedećeg dana Ana i ja uplatili smo turističko razgledavanje Mikene. Turistički bus kretao je u 9:00. Ukrcali smo se i sjeli u sredinu autobusa. Bus je bio polu prazan, u busu je bilo nekih 30-ak osoba što parova što samaca. Taman da ćemo krenuti, bus je naglo stao i na vrata je ušao još jedan par. Sijeli su na sjedalo do nas i pozdravili nas. Kad je on progovorio samo sam se nasmijao jer njih dvoje bili su iz srbije. Odlučio sam da im se javim i prestavim. Bok! oprostite, ja sam Mario, a ovo je moja supruga Ana, primjetio sam da smo naši. Čao ja sam Aleksa, a ovo je Jovana i ovde smo na bračnom putovanju odgovori on. Kakva slučajnost i nas dvoje smo isto na bračnom putovanju. Nakon upoznavanja nastavili smo razgovor i upoznavanje.

Bili su godinu mlađi od mene i Ane. Aleksa je bio zgodan, visok nekih 178cm, a Jovana je bila malo punaška, ali sve u svemu simpatična. Zaista su bili srdačni i dobri sugovornici. Kada smo stigli u Mikenu i razgiedali kamenje koje se tamo nalazilo imali smo slobodnog vremena te smo Ana i ja odlučili ručati te smo predložili i pozvali Jovanu i Aleksa da namse pridruže. Sijei smo u jedan restoran i naručili hranu. Nastavili smo ugodan razgovor i upoznavanje, a Aleksa je misleći da ga nitko ne vidi gledao Anu koja opet bila izazovno odjevena u lepršavoj ljetnoj haljinici i naravno bez i jedne krpce ispod haljine jer je voljela biti slobodna kad god poželi kurac. Kada smo poručali Ana i Jovana otišle su do toaleta da srede šminku. Ja sam tada iskoristo priliku da malo ispipam Aleksa.

Bez okljevanja sam ga pitao, sviđa ti se Ana, jel bi volio da je jebeš. Ma ovaj ne izvini, počeo je zamuckivati, bio mu je neugodnjak. Ajde ajde nemoj da brineš, ništa strašno pa tko je nebi volio nasaditi na kurac smirujem ga. Ajde reci, vidim kako je skidaš pogledom, nastavljam ga rajcati. Pa bi, imas stvarno predivnu i jebozovnu ženu, odgovorio mi je malo hrabrije. Zatim sam mu objasnio kako smo Ana i ja swingeri i da volimo mijenjati partnere, te ako bi on i Jovana htijeli probati nešto tako da smo Ana i ja otvoreni za to. Malo se zamislio te mi odgovorio kako oni nisu probali nešto slično, ali da bi on to volio probati, ali da to nije nikada spominjao Jovani jer nije znao kakva će biti njena reakcija. Samo sam mu rekao neka ne brine, te da ću spomenuti Ani pa da će ona probati obraditi Jovanu, te da ću mu reći do kraja ture.

Ubrzo su njih dvije došle, podjelili smo troškove ručka i krenuli u bus. U turu su bile uključene još neke destinacije. I dok je bus vozio, a kako nisam htio da nas Jovana i Aleksa čuju Ani sam poslao poruku o čemu smo on i ja razgovarali dok ih nije bilo. Ubrzo mi je stigao Anin odgovor, da su ona i Jovana razgovarale te da joj je spomenula i pričala o meni kako sam joj zgodan i sladak. Tada smo se samo pogledali i bilo mi je jasno da joj je Ana objasnila našu situaciju. Kad smo stigli na sljedeću lokaciju, Ana i ja smo se odvojili i pustili ih same da imaju prostora razgovarati o našoj ponudi. Nakon nekog vremena prišli su nam, te je Jovana prva spomenula kako su razgovarali o našoj ponudi i kako bi voljeli probati swinganje i zamenu partnera. Dok smo se vraćali prema Ateni, Ana i ja pričali smo ima naše događaje i avanture, a Jovana je posebno bila uzbuđena kada joj je Ana prepričavala događaj od noći kad je imala sex sa trojicom, to jest samnom i dvojicom crnaca.

Od naših priča njih dvoje bilo je vidno napaljeno jer se njemu u gaćama isticao dignuti kurac, dok se Jovana vrpoljila te je u jednom momentu spomenula kako se dole sva navlažila. Kada smo stigli u Atenu pozvali smo ih u naš apartman, prihvatili su naš poziv. Ušavši u apartman pitao sam ih ako su gladni i da li bi nešto večerali. Nazvao sam recepciju i naručio večeru za nas četvoro u našem apartmanu. Kada smo ljepo povečerli svo četvoro otišli smo u kupatilo, uključio sam jakuzi, Ana i ja skinuli smo se prvi i ušli, njih dvoje onako sramežljivo su nam se pridružili. U zraku je bila napetost, a njih dvoje pomalo nervozno. Zatim je Ana preuzela inicijativu i prišla Jovano, rukama ju je polako počela maziti po licu, u početku Jovana je bila napeta, ali Anino iskustvo i milovanje počelo ju je opuštati.

Ana je približila svoje une Jovani i lagano je počela ljubiti, Jovana se skroz opustila i počele su se strastveno ljubiti. Ana je rukama počela milaovati njene sise, te se usnama uz njen vrat počela spuštati prema njenim sisama. Jovana je tio očela uzdisati dok joj je Ana jezikom lizala krute bradavice. Odjednom je Jovana počela sve brže uzdisati jer joj je Ana počela milovati pičku drkajući njen klitoris i gurati prste u njnu pičku. Zatim ju je Ana podigla, a Jovana je sjelana rub jakuzia, raširila noge, a Ana se spustila i počela jezikom da orađuje njenu uredno sređenu pičku. Jovana je dahtala i stenjala uživajući u umeću Aninog lizanja. Pogledao sam Aleksu koji je bio jako napaljen prizorom ne skidajući pogled sa njih dvije i lagano ispod vode drkao kurac koji je bio prosječne dužine.

Jovana je počela sve glasnije da se glasa i u grču počela svršavati, Ana se podigla sa njene pičke i ponono su se ponovno počele ljubiti. Zatim ja Ana prešla na Alksu i počela se ljubiti i drkati njegov kurac. Ja sam se pridigao i prišao Jovani, kada je vidjela mog kapitalca izbečila je oči. Kurcem sam prišao njenim ustima i ona ga je počela obrađivati jezkom, prvo moj glavić da bi ga strpala u svoja usta koliko je mogla i počela da ga puši te se guši unjemu. Pogledao sam u Aleksa koji je uživao u Aninom pušenju nabijajući je rukom na svoj kurac. Zatim ga je Ana prekoračila namještajući njegov kurac na ulaz svoje pičke te se nabila na njega, rukama ga obujmila oko njegovog vrata i počela žestoko da se nabija. Ja sam Jovanu podigao namještajući je da je jebem zguza, ljepo mi se namjestila prčeći mi svoju guzu i pičku, lagano sam počeo ulaziti u njenu pičku sve do jaja, aaah aah mmm kako ti je velik cijelu me je ispunio.

Lagano sam je počeo jebati, a ona je počela uživati ahh ahhh jebi me jebi me jače aaah, kako mi je to spomenula počeo sam se zakucavati u njenu pičku, uhuh uhhhh aaaa stenjala je Jovana, a ni Ana nije bila puno tiša nabijajući se na Aleksin kurac, on ju je čvrsto držao za struk glavom zabijen u njene sise koje je pohotno gutao, nakon nekoliko minuta glasno je kriknuo i počeo svršavati puneći Aninu utrobu, Ana se i dalje nabijala sve dok ni ona nije svršila. Ana se pridigla i zajedno sa Aleksom stigla do nas, primila ga je za kurac i prinjela ga Jovaninim ustima. Zajedničkim snagama lizale su mu jaja i pušile kurac. Dok su mu tako obrađivale kurac ja sam nemilosrdno razvaljivao Jovanu koja je svršavala već drugi put. Kada jesvršila stao sam do Alekse te su nam nastavile pušenje.

Htjeli smo da nam bude ugodnije te smo krenuli u spavaću sobu. Aleksa i ja legli smo na krevet, a njih dvije nastavile su da nam puše. Kada se Aleksi ponovno ukrutio Ana ga je zajahala nabijajući se nanjegov kurac, a mene pozvala da joj kurčinu stavim u šupak. Kako je Anin šupak bio razrađen samo sam kliznuo u nju. Ana je počela kolutati očima i stenjati ispunjena našim kurcima, Jovana je gledala kako Ana prima dvojicu u sebe. Zatim ju je Ana pozvala da se pridruži, Jovana je prekoračila Aleksu i rukama se oslonila za nadglavlje kreveta, te raširila noge, a Ana se bacila na lizanje njene pičke. Nakon nekog vremena Aleksa i ja smo zamjenli mjesta, kako je Jovana i dalje ostala u istoj pozi idok joj je Ana lizala pičku ja sam joj obrađivao šupak gurajući i šireći ga svojim prstima, kada sam svoje prste zabio dublje u njen šupak, od Aninog lizanja njene pičke i mog prstenjačenja Jovana je svršila kao luda.

A ubrzo za njom i Ana. Zatim je Aleksa pitao Jovanu bi li i ona htjela obojicu u sebi. Rekla je da bi, ali nije htijela da ju ja jebem u šupak jer se bojala veličine moga kurca. Meni je bilo sasvim svejedno. Jovan je legao na krevet, a Jovana se lagano počela spuštati po njegovom kurcu, dok se ona lagano spuštal Ana je za to vrijeme meni pušila kurac. Kada se Jovana smjestila n Aleksov kurac, pričekala je da joj ja svoga stavim u pičku. Aleksa i ja uskladili smo ritam i počeli jebati jovanu, a Ana se bacila nalizanje njenih sisa i drkanja njene pičke. Jovana je vrištala od užitka, aaaah ahhhh ahhhh to jebi te meeee ah razvalite meee ah ah. Aleksa i ja uslišili smo njenu želju i počeli je razvaljivati od kurčeva, aaahahhh aaa svvvrrššavamm aaah kriknula je Jovana i počela da se trese od orgazma.

Ostavili smo je da se odmori i da dođe ksebi, te smo ponovno namjestili Anu u sendvić i počeli da je jebemo. Nakon nekih deset minuta Ana jesvršila. Zatim su njih dvije skuoile svoje glave i širom otvorile usta i isplazile jezike čekajući našu spermu. Mi smo stali iznad njih i počeli drkati i trenutak kasnije počeli svršavati po njihovim licima i ustima. Zatim su se počele lizati i jezicima razmazivati po licu i ustima jedna drugoj. Malo smo se odmorili i osvježili te se prioremali za sljedeću rundu jebačine. Odlučili su ostati i prenoćiti kod nas, tako da smo se jebali do jutra, više nismo znali šta da isprobamo pa smo odlučili da Aleksa i ja razdjevičimo svoje guze. Najprije su nam one pripremile guze gurajući nam razne predmete te smo na koncu Aleksa i ja izjebali jedan drugoga.

Od te večeri družili smo se zajedno, te smo postali i veliki prijateji, a Ana i ja uveli smo ih u čari swinganja te smo svaki trenutak koristili za sex međusobno i sa drugima u swing clubovima kojih je u Ateni bilo mnogo. To naše prijateljstvo traje i danas.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija