Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SWINGERI:BRAČNO PUTOVANJE 4

Nakon nekoliko dana druženja i sexa sa našim novim prijateljima Jovanom i Aleksom za kraj naših bračnih putovanja odlučili smo svi zajedno posijetiti jedan od brojnih swingerskih klubova. Dogovor je bio da se nađemo ispred našeg hotela. Naše žene izgledale su fenomenalno i jako jebozovne, Jovana i Ana imale su nekakav dogovor da se odjenu što izazovnije i naravno bez doljnjeg rublja. Izgledale su kao prave kurvice i droljice željne dobre jebačine. Sijeli smo u taxy Aleksa i ja sijeli smo na stražnja sijedala zajedno sa Jovanom koja je bila između nas, a Ana je sijela na suvozačevo mijesto.

Nije nam dugo trebalo te smo Aleksa i ja počeli hvatati Jovanu. Ja sam joj zadigao kratku minicu i počeo da trljam i guram prste u njenu pičku dok je Aleksa sisao i lizao njene sise i bradavice. Naravno Jovana je izvukla naše kurčeve i počela ih drkati uživajući u našim milovanjima. Primjetio sam kako taxista gleda zbivanja na svom retrovizoru, a to je primjetila i Ana pa je položila svoju ruku u njegovo krilo i počela da mu steže kurac preko hlača. Uposlila je i drugu ruku izvadivši njegov kurac te mu ga je počela drkati. Od Aninog drkanja taxsista je skoro izgubio kontrolu i skoro napravili sudar. Rekao sam taxisti da stane negdje sa strane, poslušao me te se zaustavio u jednom ugibalištu ispod nadvožnjaka koji je bio u polumraku. Čim je zaustavio auto Ana se bacila na njegov kurac i počela da mu ga žestoko puši i drka. Dok je Ana obrađivala kurac taxsisti Aleksa i ja smo zadovoljavali Jovanu, dok je Aleksa jebao Jovanu zguza meni ga je pušila, nakon par minuta zamjenili smo uloge te sam ju tada ja jebao zguza dok je ona pušila Aleksi. Ana je isto učinila sa taxaistom prekoračivši ga te se nabila na njegov kurac i počela skakati. Taxsista je počeo stenjati i dahtati kao i Ana. Ta jebačina teajala je nekih desetak minuta jer smo svi bili poprilično napaljeni i zbog činjenice da se jebemo na javnom mjestu, Aleksa je počeo svršavati puneći pičku svojoj Jovani dok sam joj ja svršavao duboko u grlo, a Jovana je gutala moju spermu, ubrzo su svršili Ana i taxsista koji je svršavao u moju Anu. Kad smo se sredili nastavili smo vožnju prema klubu. Izlazeći iz taxija vadim eure da platim vožnju na šta je taxsista samo odmahnuo rukom govoreći mi kako je vožnja na njegov račun te mi je dao broj svog mobitela da ga zovemo ako želimo njegove usluge koje će on odraditi bez novčane naknade.
Ulazimo u klub gdje nas dočekuje P. R. kluba. Počela je da nas upućuje u pravila kluba gdje je obavezna higijena i posebno je naglasila kako je zaštita obavezna. Naglasila je kako je tematska večer "sex pod maskama. Objasnivši nam sve uputili smo se sa hostesama prema garderobi gdje su se nalazili tuševi te nam pripremile bade mantile i papuče. Obavivši sve potrebno izašli smo iz garderobe svatko od nas dobio je po masku koja je pokrivala dio lica i oko očiju te su nas uvele u klub. Klub je izgledao fantastično, sastajao se od dva kata, na doljnjem dijelu bio je veliki šank i stol sa ponudom hrane koja je bila u cijeni koju smo platili na ulazu te mnoštvo separea gdje su se ljudi družili, a na katu su se nalazile sobe za druženje i sex te prostorije gdje su se održavale razne igre na temu sexa koje s sadržavale poprilično sexsualnih pomagala. Svo četvoro uzeli smo čašu šampanjca i krenuli u razgledavanje, naravno uputili smo se na gornji kat.

A gore ludilo sve sobe i prostorije bile su otvorene te se u svakoj moglo gledati i naravno pridružiti. Zaustavili smo se kraj jedne velike prostorije gdje se na sredini nalazio veliki krevet na kojem su bile dvije žene, a s njima je bilo i desetak muškaraca te je svaka od njih imala po petoricu. Dečki su ih dobrano razaljivali. Ana je bila vidno napaljena i zavukla mi ruku ispod bade mantila i počela da drka moj već jako napet kurac. Gledala me u oči, njen pogled govorio mi je sve, znao sam da im se želi pridružiti. Klimnuo sam, a zatim je pogledala u Jovanu i Aleksu, ni Aleksa nije imao ništa protiv pa je Ana uzela Jovanu za ruku i zajedno sa njom krenula prema krevetu. Polegla je Jovanu i počela da liže njenu pičku, ubrzo su im se pridružili likovi kojima su kite bile slobodne. Dvojica su prišli Jovani i ona im je počela pušiti njihove kurčine, a jedan je prišao Ani s guza, osjetivši ga iza sebe samo mu je još više isprčila guzu, a on ju je počeo obrađivati i nakon nekog vremena počeo da je guzi. Ubrzo je i Jovanina pička bila ispunjena kao i njena usta dok je moja Ana već uveliko primala dvojicu. Aleksa i ja još smo se kratko zadržali te smo odlučili da naše žene ostavimo da uživaju i krenemo u vlastitu avanturu.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija