Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SWINGERI:NAŠ POČETAK

Ana, moja supruga je jedna zaista izuzetna i prekrasna osoba i žena, zajedno smo vec 22 godine i pored uobičajnih problema i dalje se neizmjerno volimo i sve ostalo je kako treba biti. Mi smo jedan swingerski par već dugo vremena. Iako oboje u čedrdesetima nismo se zapustili, naime zajedno idemo u teretanu, saune, masaže i imamo pravilnu ishranu kako bi naša tjela održavali zdravima.

Ana je preljepa i zgodna žena, ima crnu podužu kosu, visoka 168cm sa preljepim čvrstim tjelom sa prekrasnim ženstvenim atributima koji joj daju izgled sexsy jebozovne žene. Preljepa usta sa ljepim putenim i sexy usnama kao stvorena za ljubljenje, ali i za savršeno pušenje, srednje ali prekrasne grudi, ravanog zategnutog trbuha sa malim pirsingom u pupku i preljepe čvrste noge. A guza da ti srce stane, okrugla, podignuta i zategnuta.
Ja sam visok 180cm, cre kratke kose sa ljepim izdefiniranim tjelom(tako barem kažu žene) i naravno sa mojim ponosnom muškosti od 18cm povećeg obujma. Ana i ja svašta smo prošli u njašem swinganju, ali ovo je priča kako je to krenulo.

Ana je tada imala 22, a ja 24 godine.
Imam jednu prijateljicu koja se zove Tina koja je danas naša zajednička prijateljica i vjenčana kuma moje supruge, Tina je bila prva djevojka s kojom sam izgubio nevinost dok smo bili u srednjoj iako nismo bili u vezi imali smo povremeni sex jer se nije htijela vezati, ali je to s vremenom prestalo jer je ona našla dečka, a ja curu, moju Anu i na kraju smo ostali najbolji prijatelji, a kasnije nakon nekoliko godina i swinger partneri zajedno sa njenim suprugom, ali o tome drugi put. Uglavnom našim partnerima tada nismo govorili o našim zajedničkim trenucima, ali uvjek smo bili u kontaktu i bili zaista dobri frendovi, čak je bila i dobra sa mojom Anom. Sa njom sam mogao zaista razgovarati o svemu, mojim željama, mojim fantazijama i bila mi je super prijatelj i osoba kojoj sam se mogao povjeriti. Često smo se družili dok se nije preselila u drugi grad zbog studija, a kasije i posla u Zagrebu, ali ostali smo u kontaktu prko telefonskih razgovora i sms-a.
On je plavuša, sa vitkim tjelom, malenom ali preljepom guzom i grudima koje su bile velike i koje je ona uvjek voljela da ih pokazuje u punom planu provokativno se oblačeći.
Zadnjih nekoliko meseci smo malo češće dopisivali i u telefonskim razgovorima pričali o našim životima, našim fantazijama i naravno seksulanim doživljajima sa našim partnerima gdje ko i kako. I tako kroz naše razgovore ja sam joj rekao moju tipičnu mušku fantaziju da sa Anom i sa još jednom curom imam sex u troje. Zatim sam je upitao ako bi ona htjela da mi pomogne kao u dobra stara vremena te da ima sex sa Anom i samnom jer sam jednom prilikom razgovarao o tome sa Anom na što je Ana ostala nedorečena. Trenutajk je nastala tišina i tada mi je rekla kako ne želi jer da ima decka i da nebi htjela imati problema s njime. Nakon toga nismo se čuli zbog njenih obaveza na faxu.

Nakon nekih mjesec dana opet smo se čuli i neobavezno pričali. I prije nego smo se pozdravili za kraj spomenuo sam joj da pripremam iznenađenje Ani u vidu proslave naše tri godine veze i da planiram iznajmiti vikendicu u Zagorju te sam pozvao Tinu i njenog dečka kod nas na vikendicu da nas posjete. Zatim mi je vratila misao i razgovor od prije nekog vremena i ponovno sam je pitao ako bi htjela da imamo trojku, tj predložio sam da se nađemo kao parovi. Tina je ostala bez rječi i nije znala šta da mi odgovori. Počeo sam joj objašnjavati da dođe sa dečkom da se upoznamo i videti da li je njen decko zainteresiran za Anu i obrnuto i ako se svide jedno drugome onda da ćemo videti za dalje, nakon nekoliko minuta razmišljanja rekla je da ništa ne obećava te da će mi se javiti. Nakon par dana stiže mi poruka da može i da joj pošaljem sms kad stignemo tamo i da će doći do nas, ali da za dalje ne obećava.

Nisam bio siguran u to šta sam upravo dogovorio, želja za sexom sa Anom je bila jaka, ali vjerojatnost da ću imati trio sa njom i Tinom bila mi je malo nerealna. Aana i ja smo krenuli na put u petak, uz malo gužve na auto putu stigli smo do našeg odredišta, upoznali se sa gazdom i platili za boravak u viksi.
Smjstili smo se u prekrasnu vikendicu koja je dole imala malu kuhinjicu zajedno sa povećim boravkom i kupatilom te dvije sobe koje su se nalazile u potkrovlju. Kada smo se smjestili rekao sam Ani kako sam pozvao Tinu i njenog dečka sutra na roštilj da se malo vidimo i mlo zezamo. Ana je bila oduševljena s tim da ćemo imati goste, ali meni se činilo da je više oduševljava taj Tinin dečko nego sama Tina. Zatim smo večerali malo prošetali oko vikendice uživajući u ljepoti Zagorskih bregi.

Kako mi godi ovaj friški zrak i ova priroda osjećam se fantastično govorila je Ana, okrenula se prema meni i približila se mome uhu i šapnula i napaljena sam te me strstveno poljubi. Ljubili smo se tako neko vrijeme i odlučili da uđemo u vikendicu te smo se tako dobro sexali tu noć.

Sledeceg jutra sam poslao poruku Tini sa planom di moraju doći i da ću ih ja peičekati sa svojim automobilom i da cu ih odvesti do naše vikendice. Ok rekla je i da će se javiti kada budu negdje blizu.
Počeo sam biti sve nervozniji pitajući se i razmišljajući kako će se sve to odvijati.

Stigla mi je poruka od Tine kako su blizu izlaza i tko prvi dođe neka čeka na ugibalištu. Krenuo sam im u susret, a Ana je ostala da pripremi ostale stvari potrebne za roštilj, stigli smo skoro u isti čas, trubnuo im pokazujući da me prate. Kada smo stigli izašli iz van i pozdravili se, rukovao sam se s njenim dečkom zvao se Dino, prišao sam zatim Tini i zagrlio je, a potom pružio ruku i poljubio je u obraz. Na ulazu čekala nas je Ana, prišli smo i Ana je odmah krenula grliti Tinu, nakon podužeg zagrljaja okrenula se Dinotu pružila mu ruku ljubeći ga u obraz. Dino je na trenutak zanjemio, vidio sam i zašto, Ana je bila obučena samo u kratkoj majičic na bratele i bez grudnjaka i ultra kratkim hlačicama bez gaćica na kojima se ljepo ocrtavala njena pička. Samo sam pogledao Tinu i namignuo joj, a ona mi se osmjehnula. Otvorili smo vino i nazdravili, ja sam rekao da idem pripremiti roštilj. Njih troje su sjeli za stol i započeli neku temu. Svako malo gledao sam prema njima bacajući neku bazu, primjetio sam kako Dino svako malao skida pogledom moju Anu diskretno da Tina ne primjeti, a ispod stola si lagano stišće kurac preko hlača. Rekao sam Ani da mi donese meso za roštilj, ona se ustala, a za njom se digla i Tina te joj pomogla. Kada su to donjele, Ana je krenula u vikendicu po neke stvari, a Tina je ostala samnom čavrljati. Kakao sam stalno pazio na meso nisam se okretao prema stolu već samo kratki pogled sa Tinom dok smo razgovarali, namjerno sam pogledao prema stolu tako da Tina ne primjeti i vidio da za stolom nema nikoga. Da li znatiželja ili ljubomora, zamolio sam Tinu da malo pripazi na meso i da ga za okrene za pet minuta te sam krenuo prema vikendici, pred ulaz krenuo sam tiho da me ne primjete i bacio pogled iza polu oškrinutih vrata i ugledao kako Dino žvali Anu i rukom mjesi njenu sisu dok mu ona rukom stišće već dignuti kurac preko hlača. Prizor koji sam vidio istovremeno me razljutio, ali i napalio, ali jebi ga ja sam to zakuhao i sad nema nazad.

Nastavio sam gledati, a Ana je izvukla kurac iz njegovih hlača i lagano mu ga natezala, a on je lizao njenu bradavicu i sa rukom u njenim hlačicama miluje i gura prste u njenu pičku, Ana je lagano uzdisala. Uhvatio sam se za kurac koji je već uvelike pulsirao u mojum hlačama i počeo ga natezati. Od jednom me u svemu prekinula Tina i kada su me čuli kako odgovaram Tini smjesta su krenuli da se sređuju. Ana je uzela neke zdjele, a Dino je otišao u wc vjerovatno sa namjerom da se olakša. Vraćao sam se prema Tini pogledao i rekao da je gotovo. Utrpao sam meso u zdjelu i krenuli smo ka stolu na kojem je Ana sve pripremila. Sjeli smo i počeli jesti i lagano pijuckali hladni gemišt. U jednom momentu eksirao sam gem okrenuo se prema Tini i hvatavši ju za sisu počeo ljubiti vrat, malo se ukočila gledajući prema Dinotu, zatim sam pogledao prema njima i dalje milujući njenu sisu govoreći šta se prave šokiranima pa malo prije sam vas gledao kako se milujete, i to mi se dopalo, a sad nastavite gdje ste stali i ponovno se okrećući Tini skidajući joj majicu i grudnjak i počinjem jezikom lizati i sisati njene bradavice nježno mjeseći njene sise.

Zavukla je ruku u moje hlače i izvadila moj polu dignuti kurac laganoa ga drkajući, dok se on lagano stvrdnjava u njenoj ruci na uho mi šapnula kako je nakon prvog moga spominjanja sexa utroje zaželila moga kurca. Tvoj je možeš da ga pušiš rekoh njoj, spustila se do mojih prepona i počela da ga liže od korjena prema vrhu, te je počela da mi usuisava glavić da bi počela da ga puši i guta sve dublje u svoja usta. Pogledam prema njima i vidim kako je Ana oslonjena rukom o stol sa nogom podignutom na klupici, a Dino joj liže pičku i trlja klitoris. Pogled nam se sretne i mi se slatko nasmijemo nastavljajući uživati. Predložio sam da se prebacimu u vikendicu kako nas ne bi uhvatili kakvi planinari. Dino i Ana otišli su do trosjeda, Dino je skinuo svoje hlače i sjeo;a Ana je na koljenima pušila njegov solidni kurac. Ja sam skinuo Tinine hlače i gaćice te naguzivši je preko naslona fotelje i počnem da joj ližem pičku istodobno joj gurajući prste dok joj palcem trljam klitoris. Počela je da uzdiše i izvija svoje tjelo.

Na drugoj strani Ana je bila sve glasnija, pogledao sam šta rade, Moja Ana nabijala se svom silinom na Dinotov kurac držeći se za njegov vrat, dok je on drži za guzu i pomaže joj da se nabija na njegov kurac oboje su brzo dahtali. Odlučio sam da im se pridružimo i pveo Tinu, popeo sam se na trosjed i gurnuo svoj kurac u Anina usta i počeo da se grubo nabijam u njena usta. Ana je uživala jer je ponekad i voljela malo žešći sex. Tina je klečala i lizala Dinotova jaja i gurala prst u Anin šupak. Spustio sam se dole i namjestio svoj kurac na Anin šupak, znajući što sljedi zastala je nabijena na Dinotov kurac i čekala da joj gurnem svoj kurac u šupak. Ulazio sam polako, sve dublje i kada sam se smjestio Dino i ja smo počeli ritmički da jebemo Anu koja je počela galasno uzdisati i svaki put glasno vrisnuti kad joj zabijemo svoje kurčine do kraja. Tina se popela prekoračivši Dinota, a Ana je odnah počela da joj liže pičku gurajući joj svoje prste, a Dino rukama širi guzove i jezikom liže njen šupak.. .

Nakon desetak minuta Dino i ja Zamjenili smo rupe, Ana mu je svojim šupkpm sjela na njegov kurac kojiu je uletio u njega jer je bio raširen od moje batine, a ja sam joj se zabio u pičku i počeli smo da ju jebemo žešće, Tina joj je malo lizala sise malo pičku i klit neprestano šarajući prstima po Aninom klitorisu. Ana je počela da se sve jače vrištati pod našim ubodima i Tininog lizanja klitorisa. Dino više nije mogao i počeo je da se prazni u njen šupak Ana kada je to osjetila počela je da se trese od siline orgazma koji je doživjela, a iz njene pičke krenuli su pravi potoci koje je Tina s guštom lizala. Ana se počela smirivati Dino je i dalje sjedio polu dignutog kurca, a Ana mu je nastavila sa pušenjem i vraćajući ga ponovno u život. Tina se naguzila nastavljajući da liže Aninu pičku i šupak razmazujuć spermu koja je lagano klizila iz njene rupice, ja sam stao iza Tine i počeo lagano da guram kurac u njenu pičku koja je bila vlažna i moj kurac je samo kliznuo u nju, počeo sam da je jebem postepeno ubrzavajući da bi opet usporio, Tina je uživala u mome jebanju. Ja sam zatim legao na leđa, a Tina se nabila na moj kurac i započela sa pravim rodeom na mome kurcu. Kada je Ana ponovno oživila Dinotov kurac svojom pičkom sjela je na moja usta , isplazio sam jezik i ona se sama počela trljati o moj jezik i bradu.. .

Konačno ostvarla se moja fantazija sa dvije žene. Dino je prišao Tini iza leđa i svoj kurac gurnuo u njen šupak. Ana i Tanja ljubile su jedn drugu trljajući si klitorise. Nakon nekih desetak minuta njih dvije su zajedno svršile. Zatim su se Ana i Tanja naguzile na trosjedu, ja sam jebao Tinu, a Dino Anu. Jebali smo ih divljački malo u pičku malo u šupak dok su se njih dvije povremeno žvalile. Okrenuli smo ih na leđa podigli im noge i nastavili žestoko da ih nasađujemo na svoje kurčine. Svi smo stenjaali i uživali. Nakon nekog vremena promjenili smo pozu, njih dvije stale su u pozu 69 i lizale si i trljaale klitorise dok smo ih Dino i ja jebali što smo jače mogli. Nakon nekih 45 minuta naše jebačine njih su dvije svršile po treći put. Kada su se smirile nastavile su da nam puše i drkaju mjenjajući mjesta i nakon par minuta Dino je počeo svršavati Ani po licu i ustima, a ubrzo i ja svršavajući po Tini. Polizale su naše kurčine i počele da se ljube razmazujući spermu po svojim ustima. Poslje tog seksa malo smo se okrijepili i tada je Ana predložila da ostanu prespavati i da sutra ujutro popijemo kavu ikrenemo nazad svaki svojim putem. Tu večer svako je bio sa svojim partnerom i uživao u svojim sobama. Putem prema doma Ana i ja zbirali smo dojmove i došli do zaključka da oboje želimo isto i tu pčinu naši swingerski dani. U tom je stigla i Tinina poruka koju je Ana pročitala na glas ovo moramo ponoviti, ali samo nas troje bila je njena poruka sa smajlićem.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija