Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Tajnica voli u guzu

Ocjena: 4

Već sam vam pričao o Saneli, sestri mog najboljeg frenda, kao i o prvim pravim seksualnim iskustvima koje sam doživio sa njom, baš kao i o neuspješnom analnom seksu sa njom. Pravi analni seks sam doživio tek sa svojom tajnicom Irenom, dosta godina nakon seksa sa Sanelom.

U svoje 43 godine života sam doživio puno toga, a Irena mi je bila tajnica već dvije godine, i uvijek smo imali neki prijateljski odnos, jer smo i ona i ja bili u braku, pa nismo nikad ništa ni pokušavali. Iako je Irena bila žena koja je budila krv u venama i dizala pritisak u gaćama u svojim uskim suknjama i isto takvim haljinama. Bila je nekih 8 godina mlađa od mene, duge smeđe kose i bademastih očiju, te blistavog osmjeha, a oblinama bi konkurirala svakom foto-modelu. Svako od mojih poslovnih partnera bi ju praktički gutao pogledom, ali bi se ona samo nasmješila na njihove primjedbe i dobacivanja. Samo bi meni namignula i nasmješila se, dok bi moj pogled ostao prikovan na njenoj povečoj stražnjici. Zaista je imala veliku guzu i često sam se znao uhvatiti kako mislim o njenoj guzi i kako joj ga stavljam između tih guzova, ali kao što rekoh nisam ništa pokušavao sa njom. Sve do tog petka kad mi je otkrila sve čari analnog seksa.

Petak kao i svaki petak, nešto manje sastanaka i samo jedan poslovni ručak, nakon kojeg sam razmišljao da li da odem doma ili se vratim u firmu, ali sam zaboravio punjač od mobitela i od laptopa, pa sam se vratio natrag. Ekipa je već bila otišla, ali je Irena bila još tu, a ono što je radila zapanjilo me. Naime, otvorivši vrata ureda vidio sam Irenu bez košulje sa sisama koje su kipile iz grudnjaka i zadignutom suknjom do bokova dok si zabija poveći dildo u pičku. Stajao sam na vratima i pokušavao procesuirati sve što sam vidio, ali su mi se slike njenih sisa, te dilda koji je sav sjajan od njenih sokova izlazio iz njene obrijane pičke bili su dovoljni da mi se kurac isti tren digne. Irena je skočila kao oparena i zacrvenila se kao školarka kad ju uhvate sa cigaretom u školskom wc-u, a sad je navlačila suknju naniže dok su joj sise potpuno ispale iz grudnjaka, te su njene napete bradavice naprosto izazivale.

- Oprostite šefe.. ja.. -počela je, ali sam ju zaustavio, jer sam odlučio napokon nešto napraviti.
- Irena, ne moraš se ispričavati.. -rekao sam zaključavši vrata iza sebe, te joj polako prišao i podigao joj bradu, teju strastveno poljubio.

Na moje iznenađenje uzvratila mi je, iako sam očekivao šamarčinu, pa su moje ruke samo skliznule na njene sise i sad su lagano stiskale i trljale već dobro napete bradavice. Usspravila se i zagrlila me oko vrata, a moja je ruka kliznula niz njen bok do prepona i zavukao sam ju pod suknju da bi moji prsti završili u njenoj mokroj pički i sad su ju bušili i trljali klitoris. Uzdisala je i povremeno zastenjala, dok sam se ja izvukao iz njenog zagrljaja, te krenuo naniže do njenih sisa koje sam sada ljubio i lizao gurajući ju lagano na njen stol. Ubrzo je sjedila na stolu, a ja sam podigao njenu suknju iznad bokova i sad sam joj raširio noge, te sam se spustio na koljena i počeo joj lizati pičku. S vremenom sam se dobro izvještio u tome, jer je moja žena obožavala oral, tako da sam postao majstor u oralnom seksu. Ubrzo je Irena sve glasnije stenjala i jecala, da bi uskoro uz vrisak svršila zalijevajući mi lice svojim sokovima. Nastavio sam ju lizati, a onda se uspravio i skinuo hlače, te za njima i bokserice, a moj kurac se protegao u svoj svojoj dužini, te se lagano klatio ispred nje, a ona ga je pogledala sa oduševljenjem i brzo se spustila na pod ispred mene, te se prihvatila pušenja i lizanja mog kurca i jaja. Usisavala je jedno po jedno jaje, lizala ih, a onda na moje iznenađenje oblizala si prst i gurnula mi ga u šupak, te počela sa masažom. Kurac mi je stajao kao isklesan, a na vrhu su se pojavile prve kapi, pa ih je samo oblizala jezikom gledajući me u oči. Osjetio sam takav poriv da joj ga zabijem do jaja i to odmah. Podigao sam ju sa poda i ponovo ju posjeo na njen stol, te joj raširio noge stavivši joj jednu nogu sebi na desno rame, dok je druga bila na stolu i odmah joj ga zabio do jaja u pičku. Zastenjala je glasno, ali samo kako bi odobrila to što sam joj radio:

- Ahhhhh.. daaaaa.. jebi me jebi.. mmmmm

I jebao sam ju zabijajući kurac kao lud u njenu pičku iz koje je sve više curilo, a Irena je sve jače dahtala i stenjala. Ubrzo je ponovo svršavala dok sam i ja osjećao navalu u svom kurcu, te sam ga brzo izvukao i počeo ga drkati dok sam htio svršiti po njnom trbuhu. Međutim Irena je imala drugu ideju i brzo se okrenula, pa sam sad počeo svršavati u njena usta i po licu koje je podmetnula pred moj kurac. Mlazevi su zalijevali njeno lice, a ona je strpljivo čekala da se ispraznim. Kad sam se napokon izvalio na stolicu sa opuštenim kurcem, Irena je obrisala prstima svoje lice i onda i njih oblizala, da bi se nakon toga potpuno skinula i sad sam ju gledao potpuno golu ispred sebe, te mi se kurac ponovo počeo dizati.

Prišla mi je i počela mi skidati košulju, a onda se sagnula do mog uha i šapnula mi:

- Želim ga u svojoj guzi.. mislim da bi mi bio taman..
- Zbilja? ! ? ! ?
- O daaa.. -rekla je mazno i gricnula mi uho, tako da sam se sav naježio, a kurac se ukrutio.

Okrenula se prema stolu i naprčila se prema meni, te razmakla guzove i vidio sam njen tamni čmar koji je već bio malo otvoren. Prišao sam i uzeo kremu za koju je rekla da je na stolu, pa si namazao kurac sa njom i stao iza nje gurnuvši one prste od kreme u njen šupak. Ušli su bez problema u njega, a onda sam odlučio da je vrijeme za moj kurac. Stavio sam svoj poveći glavić na ulaz u šupčić i samo ga gurnuo. Ušao joj je bez problema i primio sam ju odmah za bokove, dok se ona uhvatila za stol. Počeo sam joj ga zabijati, a ona bi samo dahtala i povremeno zajecala, ali nije ništa govorila. Jebao sam ju sa takvim guštom da sam nakon desetak minuta bušenja njene guze počeo svršavati i puniti joj guzu svojom vrelom spermom. Stenjala je dok je svršavala, a noge joj se tresle od orgazma i napetosti. Par puta sam ju pljesnuo po stražnjici, pa je bila sva crvena, a kad sam ga izvukao iz nje i sperma je krenula za mojim kurcem, ja sam se sagnuo i počeo joj ljubiti guzu, pa sam joj rekao da je ovo moj prvi pravi analni seks. Nije mogla vjerovati, ali sam joj objasnio sve. Samo se nasmijala i tiho rekla da ću od sada imati svakodnevni analni seks.

I tako je i bilo. Svaki dan sam guzio Irenu na njenom ili svom stolu svršavajući joj u šupak, a povremeno bi joj i pičku napunio spermom kad ju je stvarno svrbila od nejebice, pošto joj je muž stalno bio na nekom putu, te sam joj ja uskakao kao pomoć u teškim trenucima nejebice. Poslije mi je rekla da joj je analni seks jako omiljen, jer ga je prvog i imala, pošto se morala paziti na faksu da ne ostane u drugom stanju, tako da je dobro razradila guzu. Nas dvoje smo često koristili vibrator pozamašnih dimenzija koji je sad stajao u mom sefu, a zabijao sam joj ga u pičku dok sam joj jebao šupak, pa je bila u nekom nestvarnom svijetu punom orgazma i užitka koji je i meni pružao zadovoljstvo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija