Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Tamara II

Ustao sam, legao na leđa, zagrlio je i privukao na sebe. Dugo smo se ljubili i mazili sve dok Tamara nije krenula prema dole da puši moj kurac. Pušila ga je i lizala sve dok me nije uzjahala i nabila na moj kurac. Počela je polako mešati guzom sa kurcem duboko u sebi. Ja sam joj rukama mesio sise. Stenjala je veoma glasno. Sreća što je Dragan bio pijan i nije se budio, sigurno bi nas uhvatio kako smo bili glasni, posebno Tamara. Nabijala se sve brže na moj kurac, skakala po njemu, vrtela guzom. jednom rukom sam joj uhvatio guzu i pomalo pljeskao. Počela je sve brže disati kako sam je sve jače pljeskao. Nabio sam joj jedan prst u šupak, kao da joj je struja uzdrmala. Počela je sva da se trese i svršava. Svršavala je tako možda minut ili duže i stenjala na sav glas.
Kada je prestala telo joj je još neko vreme drhtalo.

Kako sam je držao za guzove i bio duboko u njenu utrobu počeo sam da je pomeram napred nazad po kurcu, a ona se spustila glavom i zažvalila me. Osećao sam kako se njene tvrde bradavice trljaju po mojim grudima. Lupio sam je jako po guzi. Iispustila je jedno glasno
Aaaaaaaaaaaahhhhhhh
Lupio sam je ponovo, uživala je u tome i mislim da se je potpuno napalila. Uspravila se i počela ponovo da se nabija po mom kurcu. prst jedne ruke sam ponovo nabio u njen šupak, a drugom sam je jako šamarao po guzi. Mislim da su joj sve kočnice popustile. Bila je sva crvena u licu i brzo disala. Ponovo je imala orgazam sada još jači od prethodnog ali nije stajala. Telo joj je drhtalo, tresla se od orgazma ali i dalje se žestoko nabijala na moj kurac. Nisam više ni ja mogao da izdržim. Osetio sam kako mi je sperma krenila iz jaja.


Aaaaaaahhhhh, svršavam, ustaniiii - vikao sam
Ali Tamara je i dalje svršavala u valovima.
Aaaaaaahhhhhh neeee, ne moguuuuu - isprekidano je govorila.
Tog momenta je moja sperma počela da zapliskuje zidove njene vagine. Uhvatio sam je jako za guzove, nabio se koliko sam mogao do kraja i špricao spermom, mislim direktno na grliću. Pomalo sam je pomerao napred nazad dok sam je punio, a njeno telo se treslo. Glasno smo stenjali. Nakon par minuta mislim da sam iscedio u nju i poslednju kap. Tamara se je još tresla pomalo i legla preko mene teško dišući. Ostali smo tako nepomični neko vreme, oboje teško dišući. Moj kurac je malo omekšao i ispao iz njene razjebane pičke. Osetio sam kako moja ljepljiva sperma kojom sam je malopre napunio, teče iz njene rupe i sljeva po mojem kurcu i jajima.


Uhhh, nije trebalo da svršiš u meni, mada sam ja kriva što nisam ustala, ali nisam mogla, bilo je preljepo, nezaboravno, nikada do sada nisam ovako svršavala - pričala je mazeći se svojim telom po meni.
Tako si divna Tamara - rekao sam
Gledala me je u oči
Moramo iskoristiti ovu noć, ne znam dali ćemo ikad imati priliku da ovo ponovimo - rekla je
Ljubili smo se, a ona me je rukom mazila po kurcu i jajima. Nisam znao dali ću imati snage za još jednu rundu, pošto sam je dugo jebao i obilno svršio.
Međutim Tamara je nastojala da mi ga opet ukruti. Spustila se dole i prvo počela da liže spermu koja je bila po mom kurcu i jajima. Sve je polizala i strpala moj mlohavi kurac do kraja u usta. Sisala ga je i mazila me po jajima. Prešla je na lizanje jaja, malo ih je lizala ali je nastavila dalje da se spušta.

Osetio sam njen jezik na moj šupak. Zadigla mi je malo noge i rukama raširila guzove da bi imala bolji pristup, lizala me po šupku. Osetio sam kako pokušava da ugura jezik unutra. Pomalo je ulazila u moj šupak jezikom, a moj kurac se je polako budio. Pomalo sam ga nadrkavao rukom dok me jebala jezikom. Prvi put mi je neko lizao šupak. Bilo je neopisivo dobro što me je jako iznenadilo. Kurac mi je bio sve krući i veći. Polako je dobijao prethodnu veličinu. Tada sam osetio kako je jezik zamenila prstom. Gurala mi je svoj prst sve dublje u podmazani šupak. Kurac mi se potpuno ukrutio. Dok me je jebala prstom u šupak krenula je da mi liže jaja, pa uzela moj kurac u usta i pušila. Bila je neverovatna. Potpuno me je neočekivano uzbudila do maksimuma. tada sam se i ja podvukao glavom među njen noge i počeo da je ližem.

Osetio sam ukus svoje sperme na jeziku. Polizao sam je i gurnuo jezik u rupici. Još se u njoj nalazila moja sperma. koja se pomalo cedila iz nje. Gurao sam prste unutra pa je razmazivao po ružičastom šupčiću i lizao. Malo sam ga podmazao i gurnuo srednjak unutra. Ubrzo zatim i moj drugi prst se našao unutra. Gurao sam ih unutra pa ih vadio i opet je lizao.
Htela bi da me pojebeš u dupe - rekla je
Još malo sam je tako obrađivao i podmazivao njenim sokovima i mojom pljuvačkom pa sam stao iza nje i naciljao glavićem njen šupčić Počeo sam polako da ga guram unutra, bila je uska. Malo sam joj ga gurnuo u pičku da ga bolje namažem njenim sokovima pa ga opet vratio na usku rupicu. Gurnuo sam malo jače i glavić je ušao prosleđen njenim krikom.
Jooooooooooj
Malo sam stao, pa sam počeo polako da ga guram dublje , dok nisam osetio svoja jaja na njenu vlažnu pičkicu.

Uhvatio sam je za bedra i počeo lagano da jebem njenu guzu. Njen šupak se lagano opustio i nisam više osećao početni pritisak. Sve lakše sam klizio u njenu guzu. Počeo sam je šamarati po guzi i jebati je jače i brže. Mislim da nije stenjala nego urlala. To me je još više napalilo pa sam je jebao još žešće. Jednu ruku sam spuštio na njen klit i koliko sam je brže jebao toliko sam brzo i trlljao njen nabubreli klitoris.
Aaaaaaaah daaaaaaaaaaa razvali mee daaaaaaaaj, jačeeeeeeeeeee - urlala je
Počeo sam žestoko da joj razbijam guzu. Počela je svršavati. Imala je najsnažniji orgazam te noći. Tresla se kao strujom udarena. Sklonio sam ruku sa klitorisa i snažno je uhvatio za bedra nabijajući kurac brzo i do kraja u njen razjebani šupak. Još se njeno telo treslo od orgazma.

Bilo mi je previše sve to i bio sam neverovatno uzbuđen pa sam je počeo ponovo puniti spermom, sada u guzu. Imao sam još jedno obiljato svršavanje. Praznio sam se nekoliko minuta u njeno crevo. Urlala je od zadovoljstva. Kada sam bio gotov izvadio sam ga iz njene guze i strovalio se pored nje. Ležali smo tako još malo i mazili se ali kako je prošlo puno vremena i već je svitalo, morala je da ode u svoju sobu kako nas njen brat ne bi uhvatio.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija