Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Tanja s drugog kata

Vidio sam ju jednog dana, krajem jeseni, dok sam otvarao ključem ulazna vrata u zgradu, naime u zgradu se sa stražnje strane ne može ući bez ključa, netko je povikao – nemojte zatvarati, pričekajte me. Okrenuo sam se i s parkirališta je trčala žena, plave kratko ošišane kose, s torbom u ruci. Koliko sam od oka uspio otšacati bila je tip žene u koju bih se, bez daljnjega mogao zaljubiti i s kojom bih se rado uhvatio u borbu prsa o prsa. Sva je bila jednostavno rečeno normalna, ništa izuzetno veliko, normalne grudi, guza, lijepo oblikovanje ravne noge, zgodna. Otprve mi se dopala. Zahvalila se uz smješak, izgledala je vedro, stalno se smijala. Bili smo zajedno u liftu i izašla je na drugom katu, uz smješak od uha do uha.

Prošlo je prilično vremena dok je opet nisam sreo u sličnoj prilici, samo što sam ovoga puta vidio da izlazi iz auta i vadi nešto iz prtljažnika, pa sam otvorio vrata i pričekao ju. Primijetila je da ju čekam i opet je prilazila sa smješkom od uha do uha. Stvarno mi se dopala i osjetio sam da bi s tom ženom rado imao neki odnos, kakav god to bio i što god iz toga proizašlo. Razgovor u liftu bio je vrlo ugodan, rekla je da joj se sviđa što sam otvoren i razgovorljiv, ne sjećam se više kako smo došli do godina, uglavnom ona je rekla da mi nikad ne bi dala te godine, a kad je rekla koje je ona godište rekao sam da je ona za mene još curica. Na to je ona rekla da, kad gleda svoje slike iz mladosti, vidi kako je bila zgodna, ja sam ubacio- pa i sada ste jako zgodni i meni osobno se jako sviđate. Na izlasku iz lifta rekla je da se zove Tanja, još jednom s nasmiješila i rekla - vidimo se. Vrata su se zatvorila tako da nisam stigao odgovoriti s pitanjem gdje i kada. Osjetio sam da se zaljubljujem jedino nisam znao kada ću ponovo imati prilike sresti ju.
Dinamika kojom smo se do tada sretali - prvi put krajem jeseni, drugi put sredina veljače- sljedeći bi mogao bit negdje sredinom proljeća i čvrsto sam odlučio tom prilikom zvat je na kavu. Kako to obično biva opet smo se sreli, a gdje drugdje nego ispred zgrade i nije bilo sredinom proljeća, već početkom ljeta, u sumrak na putu prema liftu. Ne želeći izgubiti vrijeme, ma kako god ispalo, rekao sam joj da ju dugo nisam vidio i da nije ništa izgubila na ljepoti. Nasmijala se na to. Vidio sam da na prstima ne nosi prsten koji bi ličio na vjenčani, direktno sam ju upitao ima li dečka. Odgovor je bio da nema, da je rastavljena i da je solo, da živi s mamom i da ima kćer koja ima muža s kojim je otišla u Irsku. Onda sam rekao da ju zovem na kavu u obližnji kafić i rekla je da može i dogovorili smo da se nađemo pred zgradom za desetak minuta.

Ja sam došao za desetak minuta, ona malo kasnije i odmah sam primijetio da je obukla suknju, a prije je bila u trapkama. Otišli smo u kafić i sjeli za stol ja do nje, a ne preko puta nje. Uz kavu smo razgovarali i ja sam joj u relativno kratkom vremenu rekao da mi se sviđa od prvog trenutka kad sam je ugledao, da znam da sam puno stariji od nje, ali da sam joj to jednostavno želio reći jer joj ne želim fulirati već jasno reći što osjećam. Odgovorila je da se i ja njoj sviđam, da joj se sviđa što sam otvoren, da ju ne smetaju moje godine, koje se na meni uopće ne vide. Onda je rekla nešto što me je u trenutku oborilo, a bilo je vrlo direktno. Rekla je jednostavno da joj se sviđam, da se ne sjeća kada se zadnji put poseksla i da osjeća da između nas postoji neka vatra pa da bi se rado poseksala samnom i to što prije. Osjetio sam podrhtavanje u njenom glasu, naslonila se je na moje rame i šapnula mi na uho da me želi i to odmah i da ju vodim bilo kao gdje se možemo kresnuti. Uzela je moju ruku i gurnula ju pod stol i ispod svoje suknje do svog međunožja. Nije nosila gaćice i stavila je moju ruku na svoju mačkicu. Pomrsio sam joj svilenkaste dlačice, razmaknuo usmine i osjetio da je već prilično vlažna. Rekao sam da idemo u moj auto i na stadion.

Taj stadion je od kada postoji, budući je izgrađen izvan grada služio u večernjim i noćnim satima kao „jebodrom“, a izraz „akcija stadion“ značio je samo jedno- seks u autu u mraku na parkinzima oko stadiona. Tu je uvijek vladala prilična guižva. Platio sam kave i izašli smo iz kafića do mog auta. Sjeli smo u auto i čim smo krenuli primila se mojih hlača, raskopčala me i izvukla van moj kurac, gurnula glavu u krilo, stavila ga u usta i počela mi ga obrađivati. Kako ni ja nisam dosta dugo bio seksualno aktivan, osim drkanja ponekad, mali se odmah dignuo i ispunio joj usta, počela je grcati, ali se nije predavala.
Stadion nije bio daleko i tamo smo stigli nakon desetak minuta više-manje gradske vožnje. Ona nije dizala glavu iz moga krila a ja sam našao zgodno mjesto za parkirati se. Bilo je nekoliko parova u akciji i stao sam se na mjestu dosta daleko od ostalih, iako su se i oni postavili tako da nisu bili u blizini. Rekao sam joj da prijeđemo na zadnje sjedište. Ona je izašla sa suvozačke strane, a ja onako spuštenih hlača s vozačke i dok sam još stajao svukao sam hlače i gaće i ostavio ih na vozačkom mjestu i prošao oko auta do nje, a ona je već svukla svoju suknju i stajala gole guzice pored auta. Zagrlio sam ju i počeli smo se onako na stojeći žestoko ljubiti, primila me je za mokri kurac, a ja samo joj gurnuo ruku među noge, pičić joj je bio dlakav baš po mom ukusu. Obožavam kada uhvatim žensko za muf pa tu ima nešto za mrsiti, ćupkati. Volim ja i obrijane, ali dlakave obožavam. Bila je dobro navlažena i moj prst je bez problema ušao u njenu rupicu i opipavao sam sve u njoj željno čekajući da i moj macan uđe unutra i osjeti sve to, a i da ga njena sočna, uska pičkica proguta i ne pusti ga van što to dulje bude moguće. Ona mi je za to vrijeme nadrkavala macana.

Onda se je odmaknula, okrenula se, naslonila se na haubu, naguzila i znao sam da to znači samo jedno-da joj ga metnem s guza. Rukama sam ju primio za guzove, razmaknuo ih, a ona je držala moj kurac u ruci i uvela ga u svoju navlaženu, masnu, toplu rupicu i rekla je ne svršavam u nju, već da joj kažem jer bi da joj svršim u usta. Ušao sam polagano jer uvijek želim na početku cijelim kurcem osjetiti njenu unutrašnjost i njenu mekoću. Svakim dijelom svog macana osjećao sam njeno meso, ulazio sam u nju polako i duboko, navlačio ju na sebe. Uživao sam u pogledu na njenu lijepu, skladnu, oblu guzu, prstima dodirivao njezin šupčić i lagano gurajući svoj naslinjeni srednjak unutra.

Polako sam ubrzavao ritam i pojačavao snagu ubadanja, sve sam jače mlatio svojim butinama po njoj, osjetio kako moj glavić udara u nju kao u zid, ona je počela stenjati, isprekidano disati, jecati, kroz zube je procijedila – jebi me, rasturi me, ne štedi me, ovo čekam godinama. Trudio sam se da joj ispunim tu želju, ubadajući ju iz sve snage, stiskao sam joj guzove, gurao prst u šupak. Ona je uzdisala, jecala, režala, znoj mi se počeo se cijediti niz lice i kapati na njena leđa. Guslao sam po njoj, da bi onda ona opet nekako procijedila kroz zube da hoće da svršim u nju i da ju napunim. To me je dodatno uzbudilo i novi adrenalin je šiknuo u glavu. Počeo sam ju guziti kao u transu, nije mi bilo važno čuje li nas i vidi netko, ta bio je mrkli mrak. Jebao sam ju kao da sam podivljao ona je sve jače jecala, ubrzano disala, vikala jebi me, natoči me, ne vadi ga, rukom si je divljački masirala klitoris, ja sam ubadao i ubadao i onda sam eksplodirao, sperma je šiknula iz sve snage puneći njenu nutrinu i dok je ona u grču i jecanju i režanju svršavala, nekoliko sam ga puta još gurnuo unutra i izvlači van dok i zadnju kap sperme nisam iscijedio u nju.

Ostala je stajati raširenih nogu oslonjena na haubu, a iz pičke joj se po butinama cijedila moja sperma. Uspravila se i okrenula prema meni pa smo se onako goli od pasa prema naniže nježno ljubili i tek onda sam gurnuo ruke ispod njene majce primio ju za njene lijepe, čvrste, ne prevelike grudi. Još smo se malo ljubili i šlatali. U autu uvijek imam rolu taoletpapira i nježno sam obrisao njene butine od sperme i jezikom joj polizao pičkicu na kojoj je još bilo tragova moje sperme. Onda smo se obukli i prošli u još uvijek otvoreni kafić na piće.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija