Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Tatina ljubavnica 2

Ocjena: 3.3

Polako bliži se kraj četvrog razreda , ono što bi radio kada bi došao iz škole učio za maturu, slušao muziku , pogledao neki pornič i drkao.
Kao svaki maturant sam imao strah od maturalnog ispita što je i normalno a normalno bi bilo malo da se sa nekim opustim kao naprimjer Tatina ljubavnica .
Ona me blokira u učenju za maturalni ispit, jer ono pušenje kurca na brzaka iz prvoga djela što sam pričao nije mi bilo dovoljno tražio sam više pa sam stalno razmišaljao o njoj, nisam se nikako mogao smiriti.
Tata i ona više i ne dolaze kod nas, pogotovo otkada zna da trebam učiti za maturu i da sam večinu dana u sobi nije mi se to ni malo svidjelo.

Jasno je da sam morao nešto poduzeti , otišao sam u super market tamo gdje ona radi i vidio nju kako slaže namirnice na policama na jednom djelu gdje nema nikoga .
Dobar dan rekao sam , možete mi nešto pomoći? Da izvoli ? ona kaže.
Primakao sam se uz nju skroz uhvatio je za guzu i počeo ljubiti po vrata , odgurnula me bježi budalo jedna! jesi normalan! ?
Slušaj me kada se trebaš nači sa starim danas? u 16h odgovori ona.
Reči ćeš starom da nečeš moći i samnom ćeš se nači 16 h dođi kod mene tada sam sam.
Ona odgovori slušaj mali dosta mi je tvojih ucjenjivanja brzo sam je prekinuo i rekao nismo završili sa onim što smo započeli sve je ono na brzaka bilo , a ona će dobro shvačam samo još ovaj put idi sada vidiš kako ljudi gledaju.

Sjedio sam u svojoj sobi i čekao nju, 16:05 nje nema , 16 :10 več gubim strpljenje.
Upalio sam porniće na netu odjedanput me je nešto dotaklo sa leđa .
Srce mi je stalo okrenuo sam se a ona se počela smijati , kako si ušla pitao sam je, kroz vrata ona reče , dobro al! rekao si da si sam pa onda nije bio neki problem.
Sjela je na mene i rekla da vidimo koje to porniče gledaš , i ja ih nekad pogledam reče ona .
Pokazao sam joj neke porniče koji su mi bili najdraži, gledajući porniče na preskake kurac mi se počeo dizati i ona je to osjetila ispod svoje guze pa je malo promješala guzom .
Dignula se i kleknula skinula mi gaće i počela mi pušit, eh kakav samo dobar osječaj držala mi je jednom rukom jaja i gutala do jaja , počeo sam stenjati ah ah svršit češ upita ona? izvadio sam ga iz usta njezinih i počeo špricati po njezinom licu jedan mlaz joj je otišao u oko a drugi u kosu.
Bio si baš napaljen reče ona , odmori pa ćemo za pet minuta legla je na moj krevet a ja sam ostao na svojoj stolici.

Razgledala je moju sobu i uvjerila se da sam pravi drkaroš vidjevši postere golih ženskih , dobro mali hočemo li? može rekao sam.
Skinuli smo se goli , počeli smo se ljubiti uvalila mi je jezik usta koliko je mogla a onda me je odgurnula na krevet uzela kondom iz torbe i reče ovo moraš koristit kada budeš sa curom znala sam da nečeš imati pa sam ja donijela.
Navukla mi je na kurac kondom , moram ti nešto reći rekao sam reci , nisam do sada imao seks . Hhaha nema veze sada češ ga imati stavila je kurac u svoju pičku jako ga je stinsula i počela jahati .
Ah Ah Ah stenjala je a ja sam se pitao koliko ču moći izdržati , sise su joj dopirale do moje glave lizao sam i ljubakao bradavice .
Čuo sam kako netko ulazi u kuču pomislio sam pa tko je sada nikada mira nema ! dovršit ču ovo pa makar me vidio netko.
Ona se htjal dignuti sa kurca kada je čula da netko ulazi , ali čvrsto sam je držao i nisam joj dao sve dok ne svršim .

Kada smo završili na brzinu se obukla a ja sam pogledao tko je to došao to je bila mama , ona je brzinski prošla kroz kuču i pozdravila mamu a ja sam je ispratio do vrata i pitao je šta ćeš mi pokloniti za 19 rođendan? nasmijala se i rekla znaš ti dobro te poljubila me u obraz.
Kada je otišla mama me je upitala koliko ti cura ima godina izgleda malo starije odgovorio sam ma nije o je radi šminke .
Sada čekam svoj 19 rođendan i čekam nju ponovno da mi dođe
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina