Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Tatina ljubavnica 2

Polako bliži se kraj četvrog razreda , ono što bi radio kada bi došao iz škole učio za maturu, slušao muziku , pogledao neki pornič i drkao.
Kao svaki maturant sam imao strah od maturalnog ispita što je i normalno a normalno bi bilo malo da se sa nekim opustim kao naprimjer Tatina ljubavnica .
Ona me blokira u učenju za maturalni ispit, jer ono pušenje kurca na brzaka iz prvoga djela što sam pričao nije mi bilo dovoljno tražio sam više pa sam stalno razmišaljao o njoj, nisam se nikako mogao smiriti.
Tata i ona više i ne dolaze kod nas, pogotovo otkada zna da trebam učiti za maturu i da sam večinu dana u sobi nije mi se to ni malo svidjelo.

Jasno je da sam morao nešto poduzeti , otišao sam u super market tamo gdje ona radi i vidio nju kako slaže namirnice na policama na jednom djelu gdje nema nikoga .
Dobar dan rekao sam , možete mi nešto pomoći? Da izvoli ? ona kaže.
Primakao sam se uz nju skroz uhvatio je za guzu i počeo ljubiti po vrata , odgurnula me bježi budalo jedna! jesi normalan! ?
Slušaj me kada se trebaš nači sa starim danas? u 16h odgovori ona.
Reči ćeš starom da nečeš moći i samnom ćeš se nači 16 h dođi kod mene tada sam sam.
Ona odgovori slušaj mali dosta mi je tvojih ucjenjivanja brzo sam je prekinuo i rekao nismo završili sa onim što smo započeli sve je ono na brzaka bilo , a ona će dobro shvačam samo još ovaj put idi sada vidiš kako ljudi gledaju.

Sjedio sam u svojoj sobi i čekao nju, 16:05 nje nema , 16 :10 več gubim strpljenje.
Upalio sam porniće na netu odjedanput me je nešto dotaklo sa leđa .
Srce mi je stalo okrenuo sam se a ona se počela smijati , kako si ušla pitao sam je, kroz vrata ona reče , dobro al! rekao si da si sam pa onda nije bio neki problem.
Sjela je na mene i rekla da vidimo koje to porniče gledaš , i ja ih nekad pogledam reče ona .
Pokazao sam joj neke porniče koji su mi bili najdraži, gledajući porniče na preskake kurac mi se počeo dizati i ona je to osjetila ispod svoje guze pa je malo promješala guzom .
Dignula se i kleknula skinula mi gaće i počela mi pušit, eh kakav samo dobar osječaj držala mi je jednom rukom jaja i gutala do jaja , počeo sam stenjati ah ah svršit češ upita ona? izvadio sam ga iz usta njezinih i počeo špricati po njezinom licu jedan mlaz joj je otišao u oko a drugi u kosu.
Bio si baš napaljen reče ona , odmori pa ćemo za pet minuta legla je na moj krevet a ja sam ostao na svojoj stolici.

Razgledala je moju sobu i uvjerila se da sam pravi drkaroš vidjevši postere golih ženskih , dobro mali hočemo li? može rekao sam.
Skinuli smo se goli , počeli smo se ljubiti uvalila mi je jezik usta koliko je mogla a onda me je odgurnula na krevet uzela kondom iz torbe i reče ovo moraš koristit kada budeš sa curom znala sam da nečeš imati pa sam ja donijela.
Navukla mi je na kurac kondom , moram ti nešto reći rekao sam reci , nisam do sada imao seks . Hhaha nema veze sada češ ga imati stavila je kurac u svoju pičku jako ga je stinsula i počela jahati .
Ah Ah Ah stenjala je a ja sam se pitao koliko ču moći izdržati , sise su joj dopirale do moje glave lizao sam i ljubakao bradavice .
Čuo sam kako netko ulazi u kuču pomislio sam pa tko je sada nikada mira nema ! dovršit ču ovo pa makar me vidio netko.
Ona se htjal dignuti sa kurca kada je čula da netko ulazi , ali čvrsto sam je držao i nisam joj dao sve dok ne svršim .

Kada smo završili na brzinu se obukla a ja sam pogledao tko je to došao to je bila mama , ona je brzinski prošla kroz kuču i pozdravila mamu a ja sam je ispratio do vrata i pitao je šta ćeš mi pokloniti za 19 rođendan? nasmijala se i rekla znaš ti dobro te poljubila me u obraz.
Kada je otišla mama me je upitala koliko ti cura ima godina izgleda malo starije odgovorio sam ma nije o je radi šminke .
Sada čekam svoj 19 rođendan i čekam nju ponovno da mi dođe
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija