Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Teina nezasitnost

Drugi dan sam došao poletno kod susjede Tee i pozvonio sav mirisan na njena vrata. Otvorila mi je u kratkoj suknjici i čipkastom prsluku, a kurac mi se isti tren digao u kratkim hlačama, na što se Tea samo osmjehnula. Pokazao sam joj čokoladni preljev koji sam držao u ruci, a ona me pozvala unutra.

Odmah sam upitao:

- Kakav je to problem u spavaćoj sobi?
- Dođi -pozvala me i otišla ispred mene, a ja sam uživao u pogledu na njenu stražnjicu ispod tanke i kratke suknjice i osjetio sam želju da joj ga stavim s guza.

U sobi je mi je pokazala na krevet i rekla:

- Trebalo bi ga okrenuti na drugu stranu pošto ne bi stala kolijevka za dijete. Da li ćeš moći? -primila me za guzu i pogledala sa smješkom.
- Da, naravno -rekao sam sa smješkom.
- Super onda, a kasnije ćeš mi pomoći da promjenim plahte -rekla je promuklo.
- Mogu ja to odmah -brzo sam se ponudio.
- Neee...još ih nismo zaprljali -sad me je primila za kurac, stisla ga i otišla u kuhinju.

Ja sam se uhvatio premještanja kreveta, a bio je isto mrcina od punog drveta, a s obzirom i da je Ante, Tein muž, krupan nije mi trebalo dugo da shvatim zašto je sve masivno. Na brzaka sam sve poskidao sa kreveta i uspio ga premjestiti na željenu poziciju, a taman kad sam sve vratio na mjesto ušla je Tea noseći čašu soka i bocu sa šlagom i bočicu onog preljeva od čokolade.

- Oooo pa ti si već gotov?!? Onda se možeš odmah i zavaliti na krevet -skinula je papuče, dodala mi sok, a šlag i čokoladni preljev stavila na noćni ormarić.

Iskapio sam sok i skinuo hlaćice i majicu, pa sam stajao gol kraj kreveta, a ona se samo nasmješila i skinula prsluk i raširila noge, te me prstom pozvala. Kleknuo sam između njenih nogu, te se nagnuo nad nju i poljubio ju, a onda krenuo prema trbuhu, malo se zadržavši na sisama i ljubeći ih. Nakon toga sam se spustio do njenih gaćica, pa ih povukao niz noge, a suknjicu sam ostavio. Prije nego sam stavio jezik na njenu pičkicu dodala mi je šlag i čokoladni preljev, pa sam istresao malo šlaga i iscijedio čokolade po njenoj pički, a onda se prihvatio lizanja i cuclanja njene pičke i klitorisa.

Ona je samo stenjala i pritiskala moju glavu na svoju pičku, dok sam ja sve jače grickao njen klit, pošto sam oblizao već svu čokoladu i šlag, a to je uskoro rezultiralo još obilnijim svršavanjem nego jučer. Krevet ispod nas je bio sav mokar od njenih sokova, a ja sam bio spreman da joj ga odmah stavim do jaja u bilo koju njenu rupicu. Ona se uspravila i natjerala me da legnem na leđa, pa mi prelila uspravljeni kurac čokoladom, pa odmah navalila sa lizanjem i pušenjem, pritom mi masirajući tvrda i stisnuta jaja. Nije pokupila svu čokoladu kad se odlučila nabiti na njega. Opkoračila me i sjela na moj kurac, te se odmah spustila do kraja na njega i počela vrtiti bokovima na njemu. Uz to ga je stiskala svojom pičkicom i imao sam osjećaj kao da ga muze. Bilo mi je to neopisivo. Noktima je počela lagano grebuckati po mojim golim prsima i počela se nabijati sve jače i jače na moj kurac. Uskoro se više nisam mogao suzdržavati, pa sam eksplodirao u njenoj vreloj pički i počeo ju puniti spermom. Ona se malo umirila, a kad sam se ja smirio opet se je počela nabijati na moj kurac, tako da se nije ni spustio. Ni ona nije dugo izdržala i počela je ponovo svršavati, a ovaj put su se po mojim jajima sljevali pomješani sokovi iz njene pičkice. Ustala je i ponovo se sagnula do mog kurca i uzela ga u usta, pa ga je oblizala i na kraju mi pokušala jezik ugurati u glavić, a to je bilo tako napaljivo, da se odmah učvrstio i stajao spreman. Ona se okrenula leđima meni i iz noćnog ormarića izvukla nekakav lubrikant, pa mi ga dodala uz komentar:

- Rekla sam ti da ćeš danas dobiti nešto ekstra, a sad je vrijeme za to. Namaži mi šupak i svoj kurac, pa mi ga stavi unutra.

Ja sam još malo okijevao, a onda zadigao njenu suknjicu, koja je bila mokra od naših sokova, pa iscijedio malo lubrikanta po njenoj guzi. Počeo sam utrljavati lubrikant u njenu guzu i čim sam više ulazio s prstom u nju, to je Tea glasnije stenjala, a kad sam stavio još jedan prst unutra samo je glasno promumljala i rekla:

- Ohhhh...daj stavi mi ga više....

Namazao sam kurac lubrikantom i namjestio ga na ulaz u guzu i počeo ga polako uguravati, a ona je sve jače stenjala, a kad je cijeli glavić ušao ona je glasno zastenjala:

- Aaaahhhhhhhhhhhh....mmmmmmm....u jebo te...velik je...
- Jel uživaš? -tiho sam ju upitao.
- Ahhaaa...samo ga ti gurajjj...mmmm...daaaaa...

Konačno sam ostvario želju da ju jebem zguza u njenu divnu stražnjicu i da ju rasturim. Jebao sam ju zdušno i pazio da joj ne pritisnem trbuh zbog bebe, ali bio sam u sedmom nebu, a onda sam dodao još malo lubrikanta, pa ju nastavio jebati dok je ona stenjala, ali i svršavala jer je između njenih nogu bilo sve mokro. Ni ja nisam mogao dugo izdržati pa sam joj još par puta zabio kurac do kraja i počeo se prazniti u njenu guzu. Nakon što sam ispalio i zadnju salvu sperme izvukao sam kurac sjajan od lubrikanta i moje sperme, te sam ga obrisao u plahtu, a njenu guzu izljubio. Ležala je na boku milujući moju glavu i tiho je rekla:

- Dario, ovo je bilo super i od sada ćeš me ti samo jebati u guzu, jer si jako pažljiv.
- Hvala ti što si mi dozvolila to.. -zagrlio sam ju i poljubio, a ona mi je uzvratila, a onda je ustala i rekla:
- Idemo pod tuš, a onda ćeš me namazati, može?
- Može..

Pod tušem smo se detaljno oprali, a ona mi je malo i kurac trljala, tako da kad smo izašli stajao je uspravno i spremno, a ona se samo smješkala, pa uzela mlijeko za tijelo, primila me za kurac i povela u sobu. Izvalila se na leđa i pružila mi mlijeko za tijelo, pa sam ju počeo mazati zadržavajući se na sisama malo duže, a onda lagano i trbuščić namazao, pa se spustio do izbrijane pice, pa prstima mazao oko nje, a kad sam ugurao dva prsta u pičku samo je uzdahnula. Onda je podigla noge i rekla:

- Želim da mi još jednom napuniš pičku svojim kurcem i spermom.

Premjestio sam se između njenih nogu, podigao joj stražnjicu u zrak i naslonio ju na svoje noge, pa joj ga gurnuo u pičku. Samo je uzdahnula i još više raširila noge, a ja sam ga nastavio zabijati pridržavajući njene noge. Jebao sam ju tako dobrih petanaestak minuta prije nego što sam ispraznio ostatke iz svojih jaja u njenu pičkicu. I ona je dva puta svršila dok sam ja uspio jednom, te je na njenom licu bio blaženi osmjeh. Izvukao sam kurac iz nje i izvalio se pored nje na krevet.

- E sad bi tek trebalo promjeniti plahte...

Tu smo oboje prasnuli u smijeh i nakon nekog vremena ustali, pa zamjenili plahte.

Nastavili smo našu avanturu naredna dva mjeseca dok se nije vratio njen Ante koji će biti tu dok ne rodi, a trebala bi se roditi curica, za koju je rekla da će se zvati Daria, po meni, mada je Ante htio Darinka, po njegovoj majci, ali je prihvatio njenu odluku. Nastavili smo i kasnije, pogotovo proslavivši moju diplomu na fakultetu, ali je to već druga priča....

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija