Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Tena

Rastavljen sam već 4 godine i nakon prvotnog šoka pomalo se navikavam na samački život. Tu i tamo nađem neku damu za druženje od par dana čistog seksa, ali nikako ne tražim neku za stalno. Navikao sam ovako i dobro mi je.

A do toga dana nisam nikada bio sa curom mlađom od 20 godina. Naime, moji prvi susjedi su imali kćer Tenu koja je upravo završila srednju i za koju sam bio siguran da je na moru sa starcima i dva mlađa brata. Međutim ona je ostala jer je imala popravni iz matematike, pa se spremala za ispit i za prijemni na faks nakon toga. Kako sam mislio da sam sam u susjedstvu tako sam se opustio u dvorištu zaklonjen od pogleda sa svih strana, osim iz Tenine kuće, tj gornjeg kata njene kuće. Ali kako su rolete bile skoro potpuno spuštene nisam obraćao pažnju.

Izvalio sam se potpuno gol na ležaljku, namazao se uljem za sunčanje i uz pivicu zadrijemao. Trgnuo sam se iz drijemeža nakon skoro sat vremena jer sam osjetio da nisam više sam. Žmirkajući sam pogledao oko sebe i ugledao, na svoj veliki šok, malu Tenu u stolici pored sebe kako si trlja picu ispod rozog kupaćeg kostima. Inače, Tena nije bila neka bomba od žene, male šiljaste sisice, velika guza i jaka bedra, te duga ravna plava kosa, ali bila je na putu razvoja u pravu ženu.

Pogledao sam ju i instiktivno krenuo prema svom kurcu sa rukom da ga pokrijem, te ustanovio da je nekako poludignut. Mora da sam sanjao nešto jako dobro, ali ni sad se ne mogu sjetiti šta. A tu se i Tena trgla, te brzo rekla:

- Joj, susjed Branko, nemojte ga pokrivati.. . baš Vam je lijep kurac.. -dok je to govorila gledala me u oči, pa sam bio malo zbunjen.

U biti, moj kurac je sasvim solidan. Nekih 19 cm dužine, odeblji sa velikim glavićem. Šutio sam, a onda upitao:

- Šta ti radiš tu?
- Ovaj.. . vidjela sam Vas sa prozora, a kada sam vidjela ovaj veliki kurac morala sam doći do Vas.. -govorila je i dalje si lagano trljajući picu, a ja sam sad napokon skužio da joj napete bradavice napinju gornji dio badića i da su joj gaćice mokre.
- I šta sad.. -tiho sam upitao, a na moje iznenađenje ona se spustila sa stolice i klekla, te je ubrzo moj kurac nestao u njenim ustima.

Njena duga plava kosa je milovala moje butine i donji dio trbuha, dok sam ja uživao u njenom pušenju. Kako je pušila shvatio sam da joj ovo nije prvi put da puši kurac. Prepustio sam se i čulo se samo njeno disanje, mljackanje i onaj 'plop' kad bi ga izvadila iz usta, pa ga ponovo progutala. Nije baš dugo trajalo i samo sam uz duboki:

- Ahhhhh.. . mmmmmmm.. . -otpustio kočnice i svršio joj u usta.

Nije to očekivala, pa se trznula i dio joj je završio po licu. Nije se bunila, već je prstima sve obrisala, pa i njih oblizala. Odmaknuo sam ju i ustao, pa ju poveo unutra do sobe. Skinuo sam joj gaćice i grudnjak i bacio ju na krevet. Raširio sam joj noge i bacio se na onu mladu, rozikastu i obrijanu picu. Zastenjala je glasno kad sam ju počeo lizati i cuclati joj klit. Tresla se dok su moj jezik i moja dva prsta bušila njenu picu, a kad je jezik išao duboko u picu, prste sam gurnuo u nježni čmar. Stenjala je i dahtala, a nakon par minuta mog orala je i svršila. Uhh kako je curilo iz njene pice. Još sam ju malo lizao, a onda iz ladice noćnog ormarića izvukao kondom i namjestio ga, te joj raširio i zadigao noge i polako joj ga ugurao u picu. Uf kako je to bilo usko. Polako sam se probijao sve dublje u njenu picu, da bi uskoro cijeli bio u njoj. Stenjala je i tresla se dok sam se ja zabijao u nju. Nakon nekih desetak minuta smo promijenili pozu i sad je ležala na trbuhu dok su moja jaja i donji dio trbuha pljeskali po njenoj guzi, a kurac klizio u njenu picu. Uskoro je ponovno svršila, a ja sam nastavio sa jebanjem. Trebalo mi je još nekih 5 minuta ili čak i više da i ja svršim u kondom. Ostao sam na njoj još malo i onda se polako okrenuo na bok, dok se kurac u kondomu opustio uz moj bok. Skinula je kondom i oblizala mi kurac, a onda ustala:

- Imaš li kakvih planova za večeras? -tiho je upitala.
- Nemam, zašto? -uzvratio sam protupitanjem.
- Pa da nastavimo večeras gdje smo sad stali.. - rekla je i poljubila me, pa navukla onaj kupaći i otišla kući, a ja sam se pitao šta se upravo desilo.

Došla je navečer i ostala do jutra, a otišla je rasturenog šupka jer nije dala da stavim kondom, a u picu joj nisam htio svršavati, tako da je jedina opcija bila guza koja ga je već primila i prije. Dok se Tenini starci nisu vratili sa mora ona je noći provodila kod mene, ne spavajući, naravno. A kad su se vratili nalazili bi se jednom tjedno i dobro se izjebali. Na jesen je otišla na faks u Zagreb i ne znam da li će šta biti ovog ljeta, jer se još nije vratila sa faksa. Ako bude šta napisat ću vam.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija