Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Terapija

Imao sam nedavno tešku nesreću i nakon par tjedana bolnice su me poslali kući, te sam odmah dobio i terapiju u jednim našim toplicama. Ali kako kod nas uvijek ide sa birokracijom, morao sam čekati na terapiju dva mjeseca, a to je bila lutrija kako su mi neki tamo rekli, jer su oni čekali i po godinu dana za toplice.

Uglavnom, stigao sam u toplice, tj dovezao me stari, smjestio se, a on mi je pomogao jer sam još imao problema sa hodanjem, pa krenuo sa programom. Ovdje sam trebao ostati naredna dva mjeseca, pošto je bio u pitanju potpuni tretman terapija.

Najgore su mi bile vježbe, jer nikad nisam baš volio vježbati, a imao sam dobro tijelo zahvaljući genetici i tome što djetinjstvo nisam proveo pred TV-om i kompom kao današnji klinci. Mada mi je kirurg rekao da bi mi oporavak bio bolji da sam imao jače razvijene mišiće, ali da ne bi trebalo biti problema sa oporavkom. Fizioterapeut koji nam je vodio vježbe je bio zvjer od preko dva metra i brdo mišića, te čisti fitness manijak koji nas je uvijek tjerao da se dobro preznojimo i razgibamo. Nakon toga je rad u bazenu bio pravo opuštanje koje je vodila jedna ugodna ženica srednjih godina, ali sa vrlo autoritativnim pristupom vježbama.

Ali ono što je mene oduševljavalo je bila masaža u popodnevnim satima, a zbog moje povrede ja sam imao tretman cijelog tijela, pošto mi je od dugog ležanja atrofirao dio mišića u nogama i leđima. Na masaži je radio pravi komad, niska sitna cura, za koju sam se u prvi moment pitao kako će me ona to masirati, ali kad sam osjetio njen čelični stisak prstiju potpuno me razuvjerila. Zvala se Jelena, metar i šezdeset visine, kratka plava kosa, vitko tijelo sa malenim sisicama i divnom izbočenom guzom. Stalno je nosila visoke klompe kako bi barem dobila još nekih pet ili šest centimetara visine.

Uvijek mi je bilo zanimljivo sa njom na masaži i nakon nekog vremena smo se skompali i naši razgovori su bili sve opušteniji i ulazili u zonu privatnosti i škakljivijih tema.
Jedan dan sam bio zadnji na masaži i krenuli smo sa uobičajenom zezancijom, tj malim podjebavanjem jedno drugoga. Bio sam gol na stolu i ležao na trbuhu dok mi je ona masirala donji dio leđa, a stražnjica mi bila pokrivena ručnikom, kad me je upitala:

- Čuj.. . imam jedno pitanje.. .
- Reci -promrmljao sam sa glavom zabijenom u onaj otvor za glavu na masažnom stolu.
- Interesira me da li ti svi mišići reagiraju na masažu.. . -malo je zastala, a ja ju upitao:
- Kako to misliš svi mišići? ! ?
- Paaa.. . evo masiram te već mjesec dana, ali nemam povratne informacije o stanju mišića kod tebe. Mislim, tonus ti se popravio zahvaljujući Zdravkovoj mučionici.. . -tu se slatko nasmijala jer smo interno Zdravka, fitness fizijatra zvali 'Inkvizicija', pa sam joj se pridružio.
- Da da.. . on je prava mučionica, ali bar se mišići naziru -dodao sam kroz smijeh.
- No da, s time se slažem -rekla je kroz smijeh i sa leđa mi prešla na masažu nogu.

Dok ih je uljila i utrljavala neki tonik u njih ja sam osjećao neku napetost u međunožju, ali srećom, nikad mi nije masirala prednju stranu nogu ili trbuh pa mi nije vidjela napetost dolje. Iskreno, nisam se poseksao od nesreće, znači već pet mjeseci, a kad bih ga pokušao izdrkati uvijek bi osjećao bolove u donjem dijelu leđa. Jaja su mi bila puna sperme i dao bih sve da se mogu dobro isprazniti. Dok sam bio u tim mislima nisam primjetio da je sa svojim rukama došla do moje stražnjice i da mi masira guzove, a u jednom trenu rukama je ušla između mojih nogu i prošla prstima niz moj kurac koji je bio ispružen između mojih nogu. Trznuo sam se lagano, a ona je upitala tiho:

- Paše ti?
- Ahhaaa.. -protisnuo sam tiho, pa dodao- Znaš nisam.. .
- Znam -rekla je tiho i počela nauljenim prstima ići niz njega, a onda mi rekla- Okreni se na leđa.

Okrenuo sam se, a na moje iznenađenje je kurac već bio uspravan. Samo ga je pogledala i tiho rekla:

- Ohhhh.. . šta to imamo ovdje -primila ga je i počela ga lagano trljati nauljenom rukom.

Osjećaj je bio fenomenalan i potpuno sam se opustio nakon početne zbunjenosti. Lagano ga je drkala, a onda malo promasirala jaja i kurac je počeo pulsirati, pa ga je primila sa drugom rukom i još nekoliko puta istrljala, te je nastala erupcija i iz kurca je šiknula sperma visoko u zrak, te zalila njene ruke, moj trbuh i prsa, a malo je završilo i na njenoj bluzi. Bio sam crven kao rak, a ona se je samo smješkala, te uzela papirnati ručnik i obrisala svoje ruke, te moja prsa i trbuh, a dok mi je to radila moju desnu ruku je stavila na svoju guzu, pa sam ju sad milovao dok mi je brisala kurac od sperme i ulja za masažu, a onda se sagnula i stavila glavić mog još uvijek uspravnog kurca u svoje usne i dala mu sočan poljubac. Ja sam ju stisnuo za guzu, a ona je skinula svoju bluzu, odmakla se i otišla do vrata, te ih zaključala, a onda skinula hlače i gaćice, pa sam ugledao tanku liniju plavih dlačica na njenom brežuljku.
Sisice su bile male i čvrste, a bradavice napete. Prišla mi je, te se sagnula nad moj kurac i strpala ga u usta i počela se nabijati na njega, ali ga nije uspijevala ugurati cijelog u usta. Nakon par minuta ga je pustila i popela se na stol, te mi opkoračila glavu i spustila svoju mokru pičkicu na moje lice. Odmah sam ju počeo lizati i imala je divan, pomalo slankasti okus, a ona se odmah bacila na lizanje mog kurca. Jednom rukom sam joj milovao sisice, a drugom joj milovao guzu koja je bila nevjerojatno glatka i čvrsta.

U jednom trenu se uspravila i jako svršila spustiši se svom težinom na moje lice. Bio sam obliven njenim sokovima, a ona se i dalje trzala bez glasa na meni. Nakon nekog vremena se smirila i ustala sa mene, te se okrenula meni licem i spustila se pičkicom do mog kurca i u jednom potezu se nasadila na njega i to do kraja. Samo je jako uzdahnula, pa sam se nadao da nas nitko neće čuti, a onda se umirila na meni i obrisala mi lice ručnikom, te se nagnula i poljubila me. Na njenim usnama sam osjetio svoj kurac i jedva sam čekao da ju izjebem. Počela se lagano micati na meni i ubrzo se potpuno dizala i spuštala niz moj kurac. Par puta je izletio iz njene pičkice, da bi ga ona odmah vračala unutra i nabijala se na njega. Njeni uzdasi su bili sve glasniji i duži, a onda je ponovo svršila grčeći se na mom kurcu. Ja sam joj trljao sisice i vrtio prstima bradavice koje su bile tvrde kao kamen. Osjetio sam kako njeni sokovi moče moje noge i slijevaju se na masažni stol, a ona nije popuštala u jahanju mog kurca, te je nastavila još žešće, a to je i mene natjeralo da se počnem odizati od stola i dolaziti joj u susret, te sam u jednom takvom naletu i svršio ispucavajući spermu u njenu unutrašnjost. Samo je uzadahnula i opustila se na meni, a ja sam još par puta odigao stražnicu od stola zabijajući joj kurac u pičkicu i praznio ga duboko u njoj.

Kad smo se smirili ostali smo ležati na stolu, znojni i ljepljivi, te skliski od masažnog ulja dok ona nije prošaputala:

- OK, vidim da svi mišići dobro reagiraju na tretman, ali morat ćemo to od sada stalno razrađivati.. .
- Meni odgovara, ako ću se oporaviti -rekoh i nasmijah se, a i ona se nasmijala na to.

I nastavili smo, svaki dan, a uvijek sam pazio da budem zadnji na masaži koja je sad završavala nakon pet minuta sa mojim kurcem tvrdim kako kamen i njenom mokrom pičkicom željne mog kurca. Tih mjesec dana mi je prošlo kao u trenu, te sam odlučio da se vratim i nakon terapije zbog koje mogu ponovo normalno hodati i.. . naravno.. . jebati Jeleninu pičkicu, a možda joj ga uskoro uvalim i u guzu, ali o tome drugi put.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija