Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Terenski komercijalisti

Korona je popustila, mjere zabrana i ograničenja su ublažene i konačno možemo ponovo ići k mušterijama. Moj današnji par je Uršula, oboje smo terenski komercijalisti, jedan čita, drugi piše. Dali su mi njenu adresu, da ju pokupim usput i bila je točna. Odjenula se u skladu s vremenom i ostao sam bez teksta ugledavši ju. Plavokosa, kratko ošišana, visoka oko 1, 70, idealna za mene. U topiću, ispod koje se naslućujučvrste, ne prevelike cice, a najljepše vide štčeće bradavice koje napinju tkaninu. Najdulje na njoj su njene duge vitke noge, koje još više naglašava noseći kratki šosić, kojega bih ja, onako iz zafrkancije prije smatrao remenom nego šosom.


Tek što smo krenuli ruke za volanom su mi se u trenutku oznojile od prizora koji mi se ukazao. Čim je sjela šosić se podignuo i lijepo su se vidjele roza tanga gaćice. Ne pokazujem neku reakciju, glumim hladnoću i nezainteresiranost, dok se ona neprestano gnijezdi po suvozačkom sjedištu, kako bi skrenula moju pažnju na sebe. Oko podneva ni klima nije pripomogla da se ohladimo. Predložila je da skrenemo s puta i ohladimo se u obližnjem jezeru. Pokušao sam se izvući izjavom da nemam kupaće, našto je ona zaurlala od smijeha i rekla da nema ni ona, ali da nismo ni mali, a ni stidljivi i da nam badići ne trebaju.


Vodila me po šumskim putem sve do samog jezera i jedne uvale uvučene u šumu. Jedva sam zaustavio auto i ugasio mašinu već je izletila van, prevukla topić preko glave i ostala tako da mogu vidjeti njene prelijepe grudi. Utrčala je u vodu i sagnula se da svuče onu krpicu od šosića i tange i topić do kraja te, pritom sam, kad se naguzila lijepo mogao vidjeti njen pičić njene usmine. Izletio sam iz auta, krpice su letjele na sve strane i utrčao sam u vodu, za njom.


Ispostavilo se da je dobra plivačica no ipak sam ju stigao, golu Sirenu. Plivali smo malo usporedo i zatim se bacali u vodu, potapali jedno drugo. Voda nije bila prepreka da mi se najbolji prijatelj digne i stvrdne u njenoj ruci, obožavam osjetiti žensku ruku na mom pimpaču, poludim od uzbuđenja. Ni ja nisam osta suzdržan i hvatao sam sve što muškarce uzbuđuje i pali, baš sve mi je bilo na dohvat ruke. Nakon što se približili obali i osjetili čvrsto tlo ispod stopala obgrlila me je rukama oko vrata, a nogama oko bokova i zahaklala se iza leđa i pitala me“jesi ikada ševio u vodi? “


Odmahnuo sam glavom i osjetio kako klizi po meni, da bi uskoro otvorom svoje mačkice bila na mom glaviću i da se lagano nabada na mene, da klizi po meni i da moja batina lagano ulazi u nju i da je uskoro cijeli bio unutra, kao progutan, osjetio sam na njemu svaki dijelić njene nutrine. Onda je počelo, nije dugo trebalo i voda oko nas se pjenila od naše žestoke, razuzdane jebačine. Nabijala se na mene, ja sam ju pridržavao rukama za guzove pojačavajući snagu nabijanja i brzinu. Uskoro je došao prvi orgazam i vrištala je tako glasno da je otjerala sve patke iz obližnjeg trstika. Nisam ju prestajao ubadati, nastavio sam istim tempom i snagom do sljedećeg kričanja, samo što je tada naslutila i da sam ja na pragu svršavanja i skoćila je s mene, uhvatila me za kurac i iscijedila moju skupocjenu spermu u vodu da bude riblja hrana.


Kasnije, dok smo sjedili na deki, koju sam uvijek imao u prtljažniku, još uvijek uzbuđeni prigovorila mi je što ju nisam upozorio da ću svršiti. “Što bi rekao moj muž da iznenada zatrudnim, a on ni luk jeo ni luk mirisao? , zaboravio sam spomenuti da je muž pomorac i da je upravo tada bio negdje na pola puta do Singapura ili Dubaija, nemam pojma, a nije ni bitno. Odgovorio sam joj pomalo frustrirano “pa nemoj se onda jebat“ , ali mogla si me i prije upozoriti. “Fali mi kurac, kad ga nema tako dugo“ rekla je i odmah, njoj najbliži, moj, uzela u ruku i počela ga masirati i praktički za minutu je opet bio moćan i tvrd, uspravan, spreman za „boj“, a u sljedećem trenutku ga je već obuhvatila svojim usnama. Malo ga je ovlaživala, lickala, cuclala, slinila po njemu, prevlačila kožicu. Htjela je sjesti na njega, ja sam se malo nećkao, ali me je tako umilno pogledala i lijepo zamolila da nisam mogao odbiti. Sjedajući na mene još je dodala “najavi mi kad ćeš svršit“.


Uskoro se čvrsto smjestila na meni i osjetio sam pokrete mišića njene mačkice oko njega, samo se lagano gnijezdila po meni, vrtila sdjelicom istovremeno. Volim to, samo ležim i uživam, a ona radi, kurac je udobno uglavljen u njoj, kao klip u cilindru , jedino se zabavljam s njenim cicama koje mlate ispred mene i mame me da ih drepam i mijesim, a kad sam ju počeo navlačiti za bradavice počela je glasnije i brže disati i brše i jače jahati po meni. Odjednom je „sjahala“ uzela ga u usta i promrmljala “hoćeš li ubrzo svršiti? “


Kad sam rekao da ne još, opet me je „zajahala“ i nabijala se kao u kasu na mene, da bi onda kasprešau galop, kada bi se bjesomučno nabijala na mene, ostajući bez daha, stenjući, vičući. Nisam se mogao sjetiti kad sam zadnji puta tako dugo izdržao i borio sam se da izdržim što dulje. Nakon još jednog njenog orgazma, popraćenog grčenjem, stenjanjem, urlicima sišla je s mene. Imala je toliko iskustva i znala je da mi ne treba još dugo. Uzela ga je u ruku govoreći “sada si uzimam ono što mi pripada“. Sad sam ja bio na redu da uzdišem, stenjem, grčim se, vičem i tjeram patke iz trstika. Imale su mira tek nakon što sam se išpricao u nju i nakon što ga je onda iscijedila do zadnje kapi.


Nakon što smo se ispuhali, odmorili, bacili još jedno plivanje i dok smo se spremali rekla mi je da bi lijepo bilo da ju, dok je muž još u Indijskom oceanu, posjetim idućeg vikenda, a kako je dug put natrag poziv je otvorenog tipa, do opoziva.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija