Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Teretana za znoj i sex

Već par godina treniram atletiku, bacačke discipline, a najdraže mi je koplje, u lokalnom atletskom klubu. Zbog svoje visine i građe nisam se baš bavio trčanjem, osim onog redovitog na treningu i na zagrijavanju. U teretani sam si sam radio program vježbi, a tek je povremeno uskakao trener sa nekim novim stvarima. Uz mene bio je još jedan kolega, ali sam trenutno bio sam, pošto se je on povrijedio prošli tjedan na natjecanju.

Vježbao sam uobičajene stvari kad su se otvorila vrata i ušao je trener sa jednom curom, malo punašnijom, ali zgodnom, te rekao:

- Bruno, ovo je Renata, ona je nova u klubu, a biti će u bacačkom dijelu, pa ju malo upoznaj sa svime i daj joj raspored treninga. Ona je napravila zagrijavanje na stazi, pa može sad raditi u teretani.. -izmaknuo se u stranu, pokazao Renati prema meni i odlepršao van, doslovno, mislim, svi smo znali da naginje dečkima u svakom smislu, ali se nas starijih klonio.
- Ćao, Bruno -pružio sam joj ruku uz široki osmjeh.
- Ćao i tebi, Renata, ali za prijatelje Renči -rekla je i ona uz široki osmijeh namignuvši usput.
- OK onda -rekoh pročistivši grlo- Znači zagrijala si se vani, pa ćemo sad napraviti razgibavanje i onda na sprave, može?
- Može, ali.. . -malo je zastala i pogledala me ispod oka- onako iskreno, ja i nisam baš zainteresirana za neke bacačke rekvizite, mene više interesira da skinem kile.. .
- Pa nisi baš debela da skidaš kile -rekao sam taktički uz smješak.
- Ma da, a vidi ovo.. . -tu je zadigla majicu skoro do povečih sisa i pokazala goli trbuh, te se primila za njega- Ovo moram skinuti, a i tu malo.. . -okrenula mi je stražnjicu i lupila se po njoj.
- No da.. -malo sam zastao- Ajde onda, da napravimo istezanje i da ti pokažem neke vježbice.

Smotala je dugu plavu kosu u rep, stavila ručnik na klupu, pa smo se počeli istezati, jedno nasuprot drugog. Bilo je sve u redu dok smo stajali uspravno i istezali se, ali kad se nagnula naprijed i stavila mi sise na izvolte, osjetio sam da mi se kurac budi. A kad se nagnula prema natrag i tajice su se zategnule, pa sam vidio obris njenih gaćica i brežuljak njene pice. Moj kurac je reagirao trenutno i istegao se u svih svojih dvadesetak centimetara i povećeg obujma. Kad se Renata ispravila pogled joj se prikovao za moje prepone i izgleda da je pritom izgubila svu koncentraciju. Ja sam se trudio da ne razmišljam o Renčinom brežuljku i njenim povečim sisama, ali mi baš i nije nešto išlo.

Kad smo prešli na sprave počela se praviti izuzetno nespretna i tražila je da joj pomognem oko svake vježbe, iako su bile lagane i bez nekog naročitog opterečenja. Njena blizina i miris kože i kose nisu nikako destimulirajuće djelovali na moj kurac, naprotiv, bilo mi je sve teže i teže. U jednom trenutku se naslonila na moje prepone sa svojim leđima i malo promeškoljila, te rekla:

- Nešto me žulja na tebi.. . -odmakla se i okrenula, te tiho rekla- Hoćeš da ti pomognem oko ovoga.
- Hmmm.. . zar bi mi pomogla oko toga?
- Drage volje.. . -rekla je i okrenula se na klupici prema meni i počela mi odvezivati trenirku.
- Čekaj malo.. . -rekao sam i otišao do vrata, pogledao da li je netko sa druge strane i zaključao ih, te se vratio k Renči.

Ona je u međuvremenu skinula majicu i ostala u sportskom grudnjaku i tajicama. Došao sam do nje i ona je odmah povukla moju trenirku niz noge, a kurac je virio van gaćica, te se nagnula i lizbula ga, pa potegla i gaćice niz noge. Kurac je izletio i lupio ju po licu, a ona je samo prokomentirala:

- Ooo kako smo nestašni, ali neka.. . baš si lijep, velik i debeo.. . mmmm kako si sladak -dok je to govorila strpala ga je u usta i sad se nabijala glavom na njega i pokušavala ga cijelog progutati.

Uskoro se odmakla i pogledala me jebozovno, a slina se cijedila iz njenih usta niz bradu i na sise. Kako je bila dobra, jedva sam čekao da joj ga stavim. Skinuo sam majicu, te se riješio trenirke i gaća oko nogu, a ona je skinula grudnjak i ispale su dvije poveće lopte koje su unatoč veličini bile čvrste, sa rozim aureolama i malo tamnijim bradavicama. Odmah sam stavio ruke na njih i počeo ih mijesiti, bile su čvrste i bradavice su se odmah ukrutile. Zatim se legla na klupu, a ja sam joj svukao tajice i gaćice zajedno i povukao ih preko tenisica. Odmah je raširila noge i ugledao sam rozu rupicu, već dobrano mokru i ukrašenu sa svijetlim dlačicama. Sagnuo sam se prema njoj i počeo ju lizati dok je ona samo stenjala i uzdahnula duboko kad bi joj gricnuo klit. Uskoro je svršila trzajući se i prsti su joj pobijelili koliko je stiskala klupicu na kojoj je ležala. Nakon toga je samo promrmljala:

- Hajde, jebi me.. . stavi ga.. .

Sjeo sam između njenih nogu, ugurao glavić u njenu picu i gurnuo ga polako unutra. Bila je uska i polako sam ulazio dok je ona stezala moj kurac, a nakon par brzih uboda ušao sam do kraja. Podigao sam se sa klupe i primio njene noge uz svoja prsa i počeo joj ga zabijati do jaja u picu. Jaja su lupkala po njenoj guzi i sokovima koji su curili iz njene pice. Znao sam da neću moći dugo tako jer sam već bio na rubu svršavanja i dok ga je pušila.
Ubrzao sam tempo i počeo ga zabijati do kraja sve jače dok je ona stenjala i mijesila si sise, a kad sam osjetio da ću svršiti brzo sam ga izvadio i svršio joj po nogama i guzi, a dio je završio i po klupici.
ostala je ležati raširenih nogu na klupici, a onda sm joj pomogao da se uspravi, te je obrisala spermu sa nogu i guze, a ond uzela moj kurac u ruku i počela ga drkati. Skidala je spermu prstima sa njega i oblizivala ih, pa se sagnula i uzela ga u usta, te ga počela oblizivati i grickati. Ubrzo je bio ponovo dignut i tvrd, te se podigla sa klupice i opkoračila me i primila kurac, te se spustila niz njega, a sisama se naslonila na moja prsa. Zagrlila me i šapnula mi na uho:

- Možeš slobodno svršiti u mene.. . nisu mi plodni dani.

Počela je vrtiti bokovima u mom krilu i lagano se odizati i nabijati na moj kurac. Sise je trljale o moja prsa dok smo se ljubili. Ja sam joj rukama pomagao da se odiže i spušta na mene. Nisam uopće osjećao njenu težinu na svojim rukama. Ubrzo sam osjetio da zabija nokte u moja ramena i da joj se pica steže, a onda su tihi jecaji označili da je svršila, pa se malo opustila, a ja sam ju podigao i onako s njom odšetao do strunjače, položio ju na nju i počeo ju žestoko jebati. Ona je stenjala, dahtala i grebla me po leđima, a kad sam joj napunio picu spermom samo je zacvilila i čvrsto me zagrlila jer je i ona svršila istovremeno kad i ja. Ostali smo ležati na strunjači i dolazili do daha, a onda se je ona ustala, sagnula do mojih prepona i oblizala mi kurac, te me pogledala i rekla mazno:

- Znaš.. . sperma ti ima baš dobar okus.. .
- Šta da? -gledao sam ju i smješkao se- I tvoja pica je odlična.
- Mmmmmm.. . daaa -mazno se privila uz mene, a onda upitala- Hoćemo li sad i malo trenirati kad smo se fino razgibali?
- Paaa.. . mogli bi ako si za? -rekoh uspravivši se na strunjači.

Ustali smo i obukli se, pa se malo uhvatili vježbanja, ali to je bilo sve samo ne vježbanje. više sam joj pridržavao sise nego sprave ili podržavao guzu dok je radila čučnjeve.
Uglavnom to smo radili svaki dan, a to se vidjelo i na njenoj liniji, pa je uskoro imala i dobre rezultate u bacanju koplja, ali se ipak najviše voljela igrati sa mojim kopljem.. . ali o tome drugi put.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija