Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Tesao sam susjedu

Kažu da je dobrog majstora teško naći, ali i mi stari majstori teško nalazimo dobre poslove. Imam pedeset plus godina i stolar sam već preko trideset. A posla je sve manje. Živim u malom otočnom mjestu i do sada se posao svodio na popravke barki u zimskom periodu, te izrada ponekih vratiju ili popravak starih drvenih prozora. Danas se je sve plastificiralo ili je od aluminija, a drvo baš i ne cijene. Doduše, dobro drvo je i skupo, pa me nekako mi ne čudi. Ali ipak..

Ovo se dogodilo prošlog ljeta sa mojom mladom susjedom Magdalenom. Udatom mladom ženom od trideset i pet godina. Muž joj je pomorac, a djece nemaju. Čuo sam glasine da je njen muž malo impotentan, a opet sam čuo s druge strane da ima kurčinu kao magarac. Ne znaš kome vjerovati. Uglavnom, bili su dvije kuće od mene, a znao sam starog od njenog muža koji im je i ostavio tu staru kuću kad je umro prije dvije godine, a i već sam radio par puta neke preinake kod vratiju i par komada namještaja. Krevet u bračnoj sobi, da budem iskren.

I tako mene Magdalena jedan dan zaustavi na ulici ispred butige i upita da li bi mogao doći pogledati malo škure na prozorima jer su malo propali od vremena, a i niko ih nije pošteno prepiturao već tri godine. Kimnuo sam potvrdno i dogovorili smo se za četvrtak ujutro, jer nisam imao ionako puno posla. Veselo se zahvalila i otišla vrckajući svojim bujnim dupetom, dok se diga smeđa kosa lelujala raspuštena niz leđa skoro do guze. Gledao sam za njom razmišljajući kako bi joj ga sa zadovoljstvom zabio u tu guzicu, pa mi se i kurac počeo lagano dizati, te sam brže bolje otišao do kuće, jer je okolo bilo starih nonica koje bi brzo složile urotu. S obzirom da se nisam ženio bio sam tiha patnja nekih starijih žena u mjestu, pa sam se brzo udaljio sa slikom Magdalenine bujne guze i dugih nogu. Shvatio sam da je sa štiklama višlja od mene, pa me malo deprimiralo, ali sam vjerovao da bi joj moj debeli kurac bio dovoljan.

I tako se ja u četvrtak nacrtao kod nje, te se uhvatio pregledavati škure, a pogled mi je nesvjesno bježao prema Magdaleni koja je bila u nekim vrućim hlačicama i kanotijeri ispod koje su bile slobodne pozamašne sise. Bradavice su se fino ocrtavale na tankoj tkanini, a moja kurčina je počela rasti. Šetala je zamnom oko kuće dok sam pregledavao škure, te zaključio da su one ča gledaju na more u raspadu i trebat će nove, dok ću ostale samo skinuti, sastrugati staru pituru i malo pokitati, te prepiturati. Zatim smo sjeli u ugodnu hladovinu kuće, pa mi je natočila hladnog vina, a ja si sam dotočio vode za bevandu i sad smo neobavezno razgovarali o svemu. Mojoj samoći, njenom mužu, a na kraju došli do toga kako je već zagorila među nogama. Inače, te godine je jebeni virus sjebao sve, pa joj muž nije mogao iz Japana kući, te je nju pička već dobrano svrbila, a malo mjesto, njeni vršnjaci svi zauzeti, i tako.. .

Od te priče mi se kurac ukrutio u gaćama, pa sam se sad nekako pokušavao namjestiti kako bi me manje smetalo, a ona je to primjetila i počela se sve nešto premještati, pa je ustala i kao nešto tražila u donjem ormaru, pa mi naprčila guzu, a onda se okrenula, pa se opet sagnula te su skoro one sise ispale van, a meni je bilo sve tješnje u gaćama, te vruće u glavi. Mislio sam da će mi para na uši izbiti.

A onda je prišla primila mi ruku i rekla:

- Šjor Toni, dođite, moram vas još nešto pitati ako bi mogli.. . -krenuo sam kao poslušni psić za njom i uskoro sam bio u njenoj spavaćoj sobi, te sam ugledao onaj bračni krevet i u neku ruku osjetio ponos i malu nelagodu.

Ipak sam joj znao muža još dok je bio malo dite, a sad me njegova žena za ruku vodi u njihovu spavaću sobu. Međutim za mene je sad razmišljala ona donja glava i sve smisleno je izgubilo bitku. Sjela je na onaj krevet koji nije uopće zaškripao, osim malo madrac, pa mi počela otkopčavati hlače i uskoro je uhvatila moju tvrdu kurčinu te ju izvukla van uz uzdah:

- Ohhhh.. . šjor Toni, pa ča vi to skrivate ovdje.. -lagano ga je milovala i shvatio sam da ga ne može prstima jedne ruke obujmiti, već ga je primila sa obje i natezala je lagano kožicu preko širokog glavića.

Mislio sam da će mi srce otkazati. Pa ženska ruka ga nije takla već godinu i pol, od kako sam jebao udovicu Maru, ali ona je bila starija od mene i kurac je samo doticao stijenke njene razrađene pičke. Ovo sada je bilo vam svake pameti. A kad je počela sa lizanjem glavića i cuclanjem nisam mogao više i počeo sam špricati ustajalu spermu u njena usta, a kad se trgla po njenom licu, sisama i kanotijeri. Nije se smela, već se samo nasmijala i rekla:

- Oooo.. . fino šprica, ali bolje bi bilo da to ispraznimo negdje drugdje.. -tu se počela skidati i ubrzo su sise bile slobodne, a onda se legla i podigla noge, te povukla one vruće hlačice niz noge, te sam shvatio da nema ni gaćica.

Pička je bila mokra kad je raširila noge i malo ih svinula u koljenima, a ono malo smeđih dlačica što su izbile, jer se izgleda nedavno brijala, bilo je sjajno od njenih sokova. Brzo sam spustio hlače i gaće do kraja, skinuo maju preko glave i bacio se među njene noge. Lizao sam njenu mokru pičku kao žedan čovjek koji se dokopa vode u pustinji. Stenjala je ispod moga jezika, a njene noge bi povremeno stisle moju glavu dok je rukom pritiskala moje tjeme kako bi me primakla bliže svojoj pički. Iz nje je curilo kao da ima poplavu unutra, a kad sam počeo grickati nabubreni klitoris vrisnula je, stresla se, stisla mi butinama glavu i dobio sam mlaz njenih sokova direktno u usta i nos. Ionako se nisam mogao ni mrdnuti kako me stisla nogama.

Konačno me pustila i popeo sam se više, te već ponovno tvrd i dignuti kurac koji je opet počeo sliniti namjestio sam na njene usmine i malo ga protrljao, te joj ga gurnuo u pičku. Bila je jako uska, što je bio dokaz nejebice i suše kod nje, a ona je samo jecala i trzala se dok joj napokon nije ušao cijeli i popunio njenu pičku. Zagrlila me rukama i nogama, pa sam ju skoro podizao od kreveta kako sam se junački zabijao u nju. Jebali smo se cijelu vječnost, kako se meni činilo, mada je bilo svega nekih dvadesetak minuta dok nisam opet svršio i sad sam se praznio duboko u nju. I ona je svršila par puta, jer je moj kurac bio dovoljno širok da ju dovede do orgazma.

Nakon što me pustila, ležao sam na leđima dolazeći do daha, znojan kao da sam podizao vrata od dvije tone. A ona me prstima milovala od mlohavog kurca do brade i natrag usput me ljubeći po licu i govoreći kako bi ovo moglo ponoviti koji put. Ja sam samo odmahnuo da sam za danas gotov, ali ću navratiti za koji dan.

I navraćao sam, barem jednom tjedno. Jebao sam ju sa takvim guštom, a i ona je uživala. Nije joj smetalo što sam stariji, što ne mogu nekoliko puta za redom, što mi je kosa sijeda, a i što mi ne smeta kada ima menstruaciju. U biti, tada se derala kao da ju kolju, pa sam joj morao nabijati jastuk na glavu. Na moje pitanje kako to da nemaju djece, rekla je da joj je muž sterilan, ali ne da je on to sam ustanovio, već je dala njegovu spermu na testiranje. A kad sam ju upitao šta bi bilo da ostane u drugom stanju samnom, samo se nasmijala i poljubila me.

Nastavili smo i dalje sa seksom. Sad čekamo da joj muž ponovo ode, a već je dva mjeseca kod kuće i jaja me jebeno pritišću koliko su puna.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 19857

Autor priče

Zoran53
Zoran53
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 191 cm
Težina: 115 kg
Izgled: Krupan, no oblikovan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija