Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Tesao sam susjedu 2

Napokon je Magdalenin muž otišao natrag na brod i sad sam čekao da ga ponovno stavim u njenu vrelu pičku. Možete si misliti kako mi je bilo dok sam postavljao popravljene škure natrag na njihove prozore i gledao Magdalenu u oskudnom kupaćem kostimu dok je radila po kući, a ja razgovarao sa njenim mužem u vrtu. Morao sam paziti da mi se kurac ne digne, a to je bilo jako teško. Doduše, nekoliko poslića sa strane od ovih vikendaša mi je odvuklo misli na drugu stranu, ali.. . nakon što sam par puta vidio njih dvoje kako se jebu u spavaćoj sobi, kraj otvorena prozora jer je bilo nesnosno vruće, napetost u mojim jajima je bila nesnosna. Čak mi je i stara udovica Mara padala na pamet, ali sam se brzo dozvao k pameti, pa sam nekako izdržao.

Nisam odmah došao kod Magdalene, jer je domaća nadzorna mreža radila non-stop, pogotovo sada po ljeti kad se cijeli život odvijao vani u vrtovima i kortilima, a pogotovo ove stare none su bila zabadala. Nakon dva dana me nazvala i rekla da dođem negdje oko 20 sati navečer u doba prvog sumraka, te da samo uđem jer će vrata biti otključana.

Došuljao sam se kao vojni specijalac, pazeći da ne netko ne vidi i brzo ušao u kuću. Zahvaljujući redovnom seksu koji sam prije nego se Magdalenin muž vratio održavao sa njom, nekako sam se vratio u dobru kondiciju. Kretao sam se jako gipko za svoje godine, a i u seksu sam se popravio. Brzo sam zatvorio vrata iza sebe i zaključao ih, jer nikad ne znaš.. . Čuo sam prigušeno dozivanje Magdalene:

- Dođi, u sobi sam..

Ušao sam i ugledao potpuno golu Magdalenu na krevetu raširenih nogu i svježe obrijane pičke, sa dva prsta u istoj. Bila je mokra i prsti su bili mokri od njenih sokova, a ja sam osjetio trenutnu reakciju u gaćama, pa sam jedva skinuo hlače i skoro pao dok sam ih skidao sa gležnjeva, jer mi se tako jako žurilo da joj ga zabijem. Samo se veselo nasmijala i makla ruku sa pičke, a ja sam skinuo majicu u bacanju na krevet i odmah se bacio jezikom i usnama na njenu mokru pičku. Pritisnula mi je glavu na svoju pičku, pa sam trenutno ostao bez zraka, a i moj napeti kurac mi je nekako smetao dok sam ležao potrbuške. Svejedno sam ju lizao dugo dok nije doživjela orgazam, a onda sam se pridigao i mokrog lica joj zadigao noge, namjestio se na ulaz u njenu pičku i samo joj ga zabio do jaja. Zastenjala je poprilično glasno, a onda me uhvatila za nadlaktice i osjetio sam njene nokte kako se zabijaju u moje ruke. Zabijao sam se kao lud u nju dok su njena stopala bila sa svake strane moje glave i tresla se u ritmu moga zabijanja u nju. Znao sam da neću moći dugo i nastojao sam odužiti svoj orgazam, ali nakon ni desetak minuta sam doživio klimaks i zabio se do jaja u nju, te krenuo sa pražnjenjem svojih prepunih jaja. Izgleda da je i ona to čekala, jer je uz jedan prigušeni:

- Mmmmhhhhhhh.. . aaaaaaa.. . mmmmm

I ona svršila još jednom. Nisam se vadio iz nje osim što sam joj pustio noge, pa ih je polako spustila uz mene, ali je jednom trljala po mojoj znojnoj stražnjici, kao da me miluje. Čekao sam da mi se kurac opusti, a onda sam se odigao sa nje, te se ispružio kraj nje. Ljubila me, a kad sam joj rekao da sam ju slušao dok se jebala sa mužem, samo se nasmijala i kao malo uvrijeđeno rekla:

- Šjor Toni, koji ste vi perveznjak.. -da bi mi odmah uvalila jezik u usta i onda smo se malo žvalili, da bi onda ona krenula svojim usnama i jezikom niz moja prsa i preko trbuha do mog kurca.

Oblizala je sve naše pomiješane sokove, a onda počela pušiti kurac i lizati mi jaja, koja sam danas pažljivo izbrijao, par puta se preznojivši da ne fulam sa britvom. Lizala ih je i usisavala jedno po jedno, a meni je pritisak u kurcu rastao i sad je stajao uspravno kao jarbol. Cmoknula ga je u vrh glavića i popela se na mene, te ga uhvatila rukom i namjestila na ulaz u svoju pičku, malo ga protrljala između usmina i samo se polako spustila po njemu skroz do jaja. Naslonila se na mene sa onim bujnim sisama i počela me ljubiti, tako da sam mogao osjetiti svoju spermu sa njenim sokovima i okus svojih jaja. Nije mi smetalo, a pogotovo kad se lagano počela meškoljiti na meni, da bi postupno ubrzavala tempo i sad me jahala i nabijala se na moj kurac, dok sam joj ja mijesio sise. Nakon pet minuta ludog nabijanja je ponovo svršila i namočila mi jaja, ali se nije makla sa mene, već se nastavila nabijati još jače. Trebalo je još dobrih dvadesetak minuta da i ja svršim, uz njen još jedan orgazam, te da ju ponovo napunim.

Nakon toga smo se izvalili na krevet i nježno milovali jedno drugoga, a onda smo se otuširali, te sam se ja ponovo iskrao van, a iako je bila prošla i ponoć bilo je puno ljudi vanka.

Nastavili smo sa seksom sad svaki treći dan, a za manje od mjesec dana je rekla da je u drugom stanju. Bila je sretna kao malo dijete, a ja sam bio pomiješanih osjećaja, jer sam znao da njen muž nije otac, već ja, te nisam bio siguran kako će reagirati. Ali prošlo je sve super. Ja i Magdalena se i dalje jebemo nakon već skoro trećeg mjeseca njene trudnoće, a njen muž se od sreće napio na brodu i jedva čeka povratak kući. Magdalena mi je obećala da ćemo se i dalje jebati bez obzira na sve, jer bez moga kurca više ne može i mora ga dobiti i dalje. Samo sam slegnuo ramenima i rekao da se nikad ne zna, ali moram reći da me je večer prije povratka njenog muža iscijedila kao limun, a čak mi je dala i da joj ga zabijem u guzu.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija