Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Teta iz vrtića

Ocjena: 3.8

Svaki dan vozim i kupim klince iz vrtića, pošto supruga radi na drugom kraju grada. Meni je usput, a i nije mi nikad ništa bilo teško napraviti za klince. Pogotovo od kako je tamo počela raditi nova odgajateljica Helena.

Helena je bila cura od 27 godina, nedavno diplomirala na faksu i ovo joj je bio prvi pravi posao. Ja sam bio deset godina stariji od nje, ali smo se nas dvoje odmah nekako skompali. Bila je jako simpatična i da ne zaboravim, jako jako zgodna. Nekoliko puta smo nesmetano razgovarali dok su se moja dva vraga spremala za doma, a u par puta smo se onako, kao slučajno dotakli. Uz početnu neugodnost malo smo se pomalo opustili, pa nam i dodiri, njena ruka na mojoj nadlaktici ili moja na njenim leđima nisu bili više strani. Sviđala mi se sve više, pa sam u par navrata kad bih se seksao sa ženom zamišljao da jebem Helenu. Kako sam intenzivno to zamišljao dokaz je i da me žena pohvalila za performans u krevetu. Možda se ništa ne bi ni desilo, da ja nisam osjećao sve jaču želju za njom, pa sam ju jedno jutro kad sam puštao klince pozvao na kavu. Odbila me je, ali mi je dala broj mobitela, pa sam ja njoj odmah poslao poruku kako bi i ona imala moj broj.

Dva dana kasnije kad sam dopeljao klince bila je tamo neka druga odgajateljica. Upitavši gdje je Helena rekli su mi da je bolesna. Klinci su bili razočarani, nisu htjeli ni ostati, ali čim su vidjeli trendove odjurili su kao vjetar. Ja sam na izlasku poslao poruku Heleni sa dobrim željama za ozdravljenje, a onda mi je došla poruka: 'Hvala ti! Ali bi voljela da mi osobno poželiš brzo ozdravljenje, a pošto imam temperaturu trebala bi se dobro preznojiti.. ' i uz par ikonica poljubaca došla je i njena adresa.

Nisam znao šta da napravim. Mislim, posao me nije zabrinjavao, jer sam uvijek mogao naći opravdanje, ali me je malo mučila savjest. No ne za dugo jer sam dobio sliku njenih sisa sa porukom 'Treba ih hitno izmasirati', a nakon par minuta i slika njene obrijane pice kojoj su dva prsta razmakla usmine i vidio sam rozu i mokru rupicu uz tekst 'Evo je čeka tvoj toplomjer.. . ' Nakon toga sam samo javio u firmu da moram nešto hitno obaviti i uputio se na navedenu adresu. Nakon nekih dvadesetak minuta sam zvonio na vrata njenog stana. Otvorila je smo u ogrtaču ispod kojeg su virile noge u pidžami i sa čarapama. Stvarno je izgledala koma sa krvavim očima i blijedim licem, duge plave kose svezane u rep. Nasmiješila se i odmakla u stranu:

- Hajde, uđi.. -prošao sam kraj nje osjetivši lagani miris i mentola, a čim je zaključala za mnom došla je do mene i povela me do svoje sobe.

Stan je bio malen, jednosoban, ali uredan. Šalica čaja na ormariću uz krevet i brdo papirnatih maramica, te ona Wicks mast od eukaliptusa i mentola za olakšavanje disanja. Posjela me na krevet i rekla:

- Moram ti priznati da već duže vrijeme želim tebe i tvoje tijelo uz svoje, a da ne pričam kako mi je svaki dan muka kad pokupiš klince i odeš.. -tu sam ju prekinuo.
- I ja tebe želim.. . -više nismo pričali jer su nam se usne spojile, a jezivi tražili jedan drugoga.

Zavukao sam joj ruku pod ogrtač i napisao jednu čvrstu sisu koja je bila topla i tvrde bradavica. Znači, samo donji dio pidžame je bio na njoj. Otvorio sam ogrtač i spustio glavu na njena prsa i ljubio joj obje sise, a ona je mrsila moju kosu i uzdisala. Bila je jako topla njena koža, a ja sam se spuštao još niže i došao do ruba pidžame i samo ju povukao na niže, da bi glatka koža njene obrijane pice bila ispred mene. Povukao sam joj donji dio do tabana i skinuo ju, pa joj raširio noge i sad sam uživo gledao u istu onu sliku koju mi je poslala preko moba, što me podsjetilo da ju kasnije izbrišem. Zaronio sam jezikom i usnama u nju, a ona je počela stenjati i jecati dok sam joj ja lizao usmine, klit, gurao jezik u rupicu, da bi uskoro svršila kad sam joj počeo grickati klitoris, uz poprilično glasan jecaj. Lizao sam sokove koji su curili iz njene pice, a ona je ležala na leđima raširenih ruku i nogu dok su napete bradavice na čvrstim sisama gledale u visine.

Uspravio sam se i počeo se skidati, a kurac mi je već bio dobrano dignut, pa sam jedva čekao da joj ga stavim u picu. Ubrzo sam bio gol a ona je sa zadovoljstvom gledala mojih dvadeset centimetara tvrdog mesa kako se klati iznad njene pice. Povukla se malo više na krevet kako bi mi dala mjesta i sad sam kleknuo između njenih raširenih nogu i polako glavićem išao po njenim mokrim usminama, a onda ga lagano gurnuo između njih što je izazvalo duboki uzdah kod nje. Polako sam ga uguravao u njenu jako vruću i usku picu. Uskoro sam ušao do kraja i oslonio se na krevet rukama, pa započeo sa pumpanje njene pice. Stenjala je i dahtala, a njene noge su se stisle uz moje bokove i povremeno bi mi davala ritam privlačivši moju stražnjicu nogama na sebe. Jebao sam ju dobrih petnaestak minuta dok nisam osjetio da ću svršiti. Kad sam pokazao namjeru da ostanem samo me obgrlila nogama i rekla da nastavim, a na moj vapaj da ostanemo samo je rekla da ju napunim, pa sam joj ga natrag zabio do kraja i nakon još dva tri duboka uboda počeo sam puniti njenu vrelu picu svojom spermom. U onom trzanju dok sam se praznio nisam ni skužio da je i ona svršila, ali sam vidio da je jako stisla plahtu ispod sebe i njena pica je stisla moj kurac kao kliještima. Obgrlila me nogama oko bokova i privukla me na sebe, pa smo se sad ljubili.

Nakon nekog vremena me malo pustila i samo se okrenula na trbuh, pa sam uočio njenu jako zavodljivu guzu. Kao da je znala šta gledam, jer je samo rekla:

- Znaš, imam ja još jednu rupicu u kojoj mogu mjeriti temperaturu.. -rekla je i protresla svoju guzu i noge, a ja sam stavio ruku na nju i samo upitao.
- Znači voliš ga u guzu, ha?
- Ooo daaa.. -veselo je rekla, a onda me pozvala da se popnem na krevet, pa kad sam se smjestio odmah mi je počela pušiti kurac.

Ubrzo je opet bio tvrd i spreman, a ona je otišla do kupaonice i donijela je tubicu vazelina koju mi je pružila i okrenula mi guzu kako bih joj namazao šupčić. Iscijedio sam malo vazelina na šupčić o počeo joj ga utrljavati prvo izvana, a onda sam gurnuo prste u njega i mazati ga iznutra. Stenjala je kad sam joj ugurao dva prsta unutra, mada sam imao osjećaj da je njen šupčić puno širi nego njena pica. Nakon još par trenutaka širenja njenog šupka ustao sam i namazao svoj kurac vazelinom i namjestio ga na ulaz u guzu. Polako sam gurnuo i odmah je glavić ušao unutra, a ona je samo lagano zastenjala, da bi ga ubrzo gurnuo do pola i onda se primio za njene bokove, te se počeo zabijati u njenu guzu. Stenjali smo oboje, što od užitka, a ona malo i od boli jer baš nisam bio nježan. Nakon dobrih petnaestak minuta prvog je ona svršila, a koju minutu nakon nje i ja napunivši joj šupak spermom. Polako se spustila na krevet kliznuvši sa mog kurca, a sperma je krenula van. Sad sam vidio da su i njene butine mokre od njenih sokova. Ležala je umorna i zadovoljena, a i ja sam bio. Uto sam pogledao na sat i shvatio da moram na posao. Na odlasku mi je rekla da će i sutra biti doma, pa da navratim da vidim kako je. Obećao sam da hoću, a onda me upitala da li volim sexy igračke. Malo sam zastao, pa rekao da nemam ništa protiv njih, a ona se samo nasmiješila i poljubila me rekavši da se vidimo sutra. Praznih jaja i malo umoran otišao sam na posao, mada mi Helenino tijelo nije izlazilo iz glave, pa sam jedva čekao sutrašnji dan da joj ga opet zabijem.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija